Kullanıcı mesaj:Limi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Limi, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Kolay gelsin.

--Ruzgarmesaj 17:19, 24 Haziran 2006 (UTC)

Vikipedi ne değildir[kaynağı değiştir]

Lütfen linke bir göz atın..!!! [1] Bu imzasız yazı 85.96.57.230 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yüklediğiniz Resimler Hk.[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye telif hakkı saklı veya belirsiz olan resimleri yüklemeniz mümkün değildir. O yüzden yüklediğiniz resimlere mutlaka kaynak ve telif etiketi bilgisi eklemelisiniz. Eklemediğiniz takdirde, yüklediğiniz resim bir süre sonra silinecektir. Resim yükleyebileceğiniz bazı GNU Özgür Belgeleme Lisansı kaynaklar için Vikipedi:Özgür görüntü kaynakları sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse Vikipedi:Kamu malı görüntü kaynakları sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!--~~~~

  • Ayrıca yüklediğiniz resimlerin Vikipedi maddelerinde kullanılması gereklidir. Vikipedi fotoğraf veya dosyalarınız için bir depolama alanı değildir. Bkz.Vikipedi ne değildir--renegademsj 09:23, 8 Temmuz 2006 (UTC)
  • [2] Bu bağlantıda göreceğiniz üzere, daha önceden uyarılmanıza rağmen ısrarla 1 aydır maddelerde kullanılmayan kişisel resimleri Vikipedi'ye yüklemektesiniz. Daha öncede belirtildiği gibi Vikipedi kişisel dosyalarınız için bir depolama alanı değildir. Bu tutumunuzu sürdürdüğünüz takdirde engellenebilirsiniz.Saygılarımla,--renegademsj 14:24, 24 Temmuz 2006 (UTC)
  • Hala ısrarla aynı davranışı sergiliyorsunuz. Vikipedi genel yönetmeliklerine karşı gelmek, ve ısrarla anlamsız içerik yüklemek vandalizm sayılmaktadır. Bu davranışı sürdürmeye devam ederseniz Vikipedi:Engelleme politikası gereğince engelleneceksiniz.--renegademsj 15:45, 24 Temmuz 2006 (UTC)

Daha önce çok defa uyarılmışsınız ama.. Hala israrla devam ediyorsunuz...--Boyalikus 23:35, 23 Temmuz 2007 (UTC)

Daha önce çok defa uyarılmanıza ve hatta engellenmenize rağmen hala ansiklopedik olmayan resimleri yüklemeye devam ediyorsunuz resimleriniz silindi ve aynı gerekçeyle 48 saatliğine engellendiniz.Daha yararlı katkılarınızı bekliyoruz.--Machiavelli' msj 07:59, 24 Temmuz 2007 (UTC)