Kullanıcı mesaj:LLemirrgs

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

My long lost sock. How are you? Where have you been? ~StyyxEvet? 21.18, 5 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

boscansogme @Styyx :D ----modern_primat ඞඞඞ İLETİ 12.31, 6 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Kullanıcı adınız , Sttyx,başka bir Vikipedi kullanıcısının kullanıcı adına çok benzediği için hesabınızın Vikipedi'de değişiklik yapması engellendi. Kolayca ayırt edilebilen bir kullanıcı adı ile yeni bir hesap oluşturabilir veya kullanıcı adının değişmesi için aşağıdaki şekilde kullanıcı adınızın değişmesini talep edebilirsiniz::

  1. Lütfen yalnızca halihazırda kullanılmayan bir adı talep edebileceğinizi unutmayın. Bu nedenle, bir isim değişikliği talep etmeden önce ismin alınıp alınmadığını görmek için lütfen buradaki listeyi kontrol edin.
  2. Küresel kullanıcı hesabı yeniden adlandırma isteği sayfasından mevcut kullanıcı adınız değiştirilmesi için uygun yeni bir kullanıcı adıyla başvurun.
  3. İsteğiniz kabul edilirse, yeniden adlandırıldığınızda engelinizin kaldırılması için sizi engelleyen hizmetliyle iletişime geçin.
Eğer engel itiraz rehberini okumanıza rağmen yanlışlıkla engellendiğinize inanıyorsanız kullanıcı mesaj sayfanıza {{engel kaldır|Gerekçeniz buraya}} ekleyerek engele itiraz edebilirsiniz. Teşekkürler.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 03.14, 7 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
Bu kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve kabul edilmiştir.

LLemirrgs (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Kullanıcı adı değiştirme talebinde bulundum.

Kabul gerekçesi:

@Vikipolimer, kullanıcı adı değiştirilmiş. İtirazınız yoksa engeli kaldıracağım. ‒ToprakM  22.24, 7 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Yanıt Yanıt @@ToprakM işlemi gerçekleştirebilirsin, bilgilendirme için teşekkür ederim.
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 22.55, 7 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
Vikipolimer, ToprakM Alooo... Şimdi de Kullanıcı:Eemirrgs'e benzemiyor mu??? Hem zaten bu Ekrex'in bir kuklası. ~StyyxEvet? 07.48, 8 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
evet ya.. çok garip gerçekten. ----modern_primat ඞඞඞ İLETİ 10.25, 8 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
Bildirim için teşekkürler @Styyx, tekrar engellendi. ‒ToprakM  11.19, 8 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]
Dur ikonu
Görünüşe göre bir ansiklopedi oluşturmak için burada değilsiniz. Bu nedenle değişiklik yapmanız süresiz olarak engellenmiştir.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  ‒ToprakM  11.19, 8 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]