Kullanıcı mesaj:Kuralcı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Kuralcı, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

temaileti 22:26, 16 Eylül 2009 (UTC)

Alternatif hesap diyebilirsin.[kaynağı değiştir]

Selam. Kesinkile Aanti'sin. Vikipedi çoğu zaman pat diye bırakılmaz, biliyorum 2. hesabın anlaşılırsa ki, baştaki katkılarına bakan herkes bunu rahatlıkla anlabilir. VP:Denetçi İsteği'ne de gerek kalmaz. Eğer Vikipedi'de devam etmek istiyorsan kullanıcı sayfanda {{User Alternatif Hesap|Aanti}} yazmalısın ve diğer hesabını kullanmak istedeğinde de bunu yapabilirsin. Ancak oylamalarda iki hesabın sadece biriyle oy kullanabilirsin. Eğer Vikipedi'de başka bir hesapla devam etmek istiyorsan bunu yapabilirsin. Eğer bana ne, engellerseniz engelleyin kardeşim diyorsan seni tanıyan birkaç kullanıcı, er ya da geç yeni başlar başlamaz yaptığın deneyimli katkılarından Aanti olduğunu anlar ve VP:KUKLA politikasından seni süresiz engeller. Vikipedi'nin senin gibi deneyimli bir kullanıcıyı kaybetmesini istemediğim öğütte bulundum. Karar senindir. Ancak, şunu unutma, alternatif hesap olduğunu yazmayıp engellenirsen ve gelecekte dönmek istersen evdeki IP'inle bu mümkün olmayacaktır. İyi günler dilerim--вяí¢αи76ileti 09:38, 21 Eylül 2009 (UTC)

  • Evet doğru, ama başıma bela olan bir kategori var. Başladığım işi bitirmeden duramam. Başlangıçta Türkçe'ye belki bir kaç kelime kazandırırım dedim ve buraya üye olmuştum. Aslında bir tane kazandırsakta benden mutlusu olmaz. Bu işinde en kolay pornografide olabileceğini düşünmüştüm. Tabii bir de çok kolay tercüme edilebiliyordu bu maddeler ve sözcülerin bir çoğu toplumda mecazla karşılanıyordu. Yani türetilecek kelimelr kullanılabilirdi. Ama tabii olmuyor, burada kurallar izin vermiyor. Onu bitirmeden bir yere gidemiyorsun yinede. Entertainmet diye madde açarsan İngilizcedir diye sorun olmuyor, ama aitlik eki takarak madde açarsan sorun oluyor. Tabii türetmediğim bazı kelimelerde tepki görmeye başlıyor bir süre sonra. Tabii onlarda haklı. Ama başladığım işleri bitirince inşallah daha yararlı maddelerle katkıda bulunacağım. Kusura bakma benim sayfaya yazıyorum, biliyorum buraya uğrarsın sen.

--Kuralcı 10:03, 21 Eylül 2009 (UTC)