Kullanıcı mesaj:Katrista

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: TarantaBabu tarafından 4 ay önce Kaynaklı değişiklikler için teşekkürler başlığına
Vikipedi'ye hoş geldin Katrista!


Vikipedi sayfalarında Değiştir veya Kaynağı değiştir sekmelerine tıklayarak düzenleme yapabilirsiniz. Beş temel taşımızı gözeten, Vikipedi kurallarına uygun katkılarınızı bekliyoruz.


Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma masası'na iletebilirsiniz.


Kullanıcı anasayfanızdan danışmanınızla iletişime geçebilir, aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Ayrıca Köy çeşmesinde diğer kullanıcılarla iletişime geçebilirsiniz.


Biçem el kitabı ile Vikipedi standartlarında madde yazmayı öğrenebilirsiniz.--Wooze 17.22, 3 Ekim 2023 (UTC)Yanıtla

Kaynaklı değişiklikler için teşekkürler[kaynağı değiştir]

Değişikliklerinizde kaynak kullanıp Vikipedi şartlarına uyum sağladığınız için teşekkürler. Değişikliklerinizin onay süresi uzarsa danışmanınız atanmış devriye ya da o aralar aktif olan bir devriyeye mesaj atarak incelemesini isteyebilirsiniz.

Belirli bir değişiklik eşiğini aşınca da Vikipedi:Beyaz liste başvurusu düşünebilirsiniz. 𝔗𝔞𝔯𝔞𝔫𝔱𝔞𝔅𝔞𝔟𝔲 (mesaj/eposta) 09.01, 24 Aralık 2023 (UTC)Yanıtla