Kullanıcı mesaj:Inquisitive04

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Damat Ferit (karakter)[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Kemalettin3, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'de biçem el kitabına göre mevcuttaki kısa tanım cümlesinin kalmasında bir sorun yoktur. Bu nedenle lütfen içeriği kaldırmayınız. Saygılarımla, Zafer (mesaj - e-posta) 14.15, 31 Aralık 2023 (UTC)[yanıtla]

Damat Ferit (karakter) üzerinde yaptığınız geri dönüşlere göre şu anda bir değişiklik savaşına girdiniz; bu, diğer kullanıcıların sizinle aynı fikirde olmadığını gördüğünüzde, içeriği tekrar tekrar olması gerektiğini düşündüğünüz gibi değiştirdiğiniz anlamına gelir. Kullanıcılardan bir anlaşmazlık durumunda diğer kullanıcıların değişikliklerini defalarca geri almak yerine başkalarıyla işbirliği yapmaları ve bir fikir birliğine varmaya çalışmaları beklenir.

Dikkat edilecek noktalar:

  1. Değişiklik savaşı, geri alma sayısından bağımsız olarak aksatıcıdır;
  2. Haklı olduğuna inanıyorsanız dahi değişiklik savaşına girmeyin.

Kendinizi bir değişiklik anlaşmazlığının içinde bulursanız, anlaşmazlığı gidermek için değişiklik savaşına neden olan değişikliği tartışmak için maddenin tartışma sayfasını kullanın ve kullanıcılar arasında fikir birliğini temsil eden bir versiyon üretmek için çabalayın. Bazı durumlarda, geçici sayfa koruması talep etmek uygun olabilir. Bir değişiklik savaşına girerseniz, değişiklik yapmanız engellenebilir. Dr. Coalmesaj 02.38, 14 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]

Maalesef bu uyarı bir şeyi değiştirmeyecek. Kemalettin3 (mesaj) 02.40, 14 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]
Saatli dur ikonu
Israrla aksatıcı değişiklikler yaptığınız için değişiklik yapmanız 32 saat süreyle engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 02.50, 14 Ocak 2024 (UTC)[yanıtla]