Kullanıcı mesaj:Halil UZUN

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

DR. ÖĞR. ÜYESİ HALİL UZUN(AKADEMİSYEN) Dr. Halil UZUN 1978 yılında Adana’nın Ceyhan ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Ceyhan Sakarya İlkokulu’nda, orta öğrenimini Ceyhan Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı'ndan 2003 yılında, İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Okul Öncesi Öğretmenliği Yüksek Lisans Programı’ndan (Malatya ilinde okul öncesi eğitim programının uygulanmasında öğretmen görüşlerinin değerlendirilmesi teziyle) 2007 yılında ve Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Çocuk Gelişimi ve Eğitimi doktora programından (Baba eğitim programının baba-çocuk ilişkisine ve anaokuluna devam eden çocukların sosyal becerilerine etkisinin incelenmesi teziyle) Şubat 2016'da mezun oldu. Kamudaki görevine 2005 yılında Mardin Ömerli Kocasırt Kabataş Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu’nda müdür yetkili öğretmen olarak başlayan Uzun, Ömerli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Ar-Ge, Proje Birimi gibi birçok farklı birim ve komisyonlarda görev yaptı. 2009 yılında görevlendirme ile Ömerli İlçe Projeler Koordinatörü görevini yürüttü. 2010 yılında Kilis 7 Aralık Üniversitesi Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı’nda Öğretim Görevlisi olarak çalışmaya başladı ve 2017 yılında aynı Anabilim Dalı’na Yardımcı Doçent olarak atandı. DPT/SODES ve Yerel Yönetimlerle yürüttüğü çok sayıda projede koordinatör ya da yürütücü olarak görev yaptı. Bununla birlikte UNICEF, UNCHR, UNWomen gibi birçok uluslararası resmi ya da sivil toplum kuruluşun projelerinde, toplantılarında ve çalıştaylarında eğitimci/danışman, panelist, katılımcı, yürütücü olarak birçok görev yürüten Uzun, halen aynı üniversitede Anne-Baba Eğitimi ve Ebeveyn Çocuk İlişkisi, Erken Çocukluk Döneminde Gelişim, Özel Öğretim Yöntemleri, Çocuk Hakları ve Hukuku ve Dil Gelişimi konularında dersler vermekte ve akademik çalışmalar yürütmektedir. Evli olan Uzun, ikiz kız ve bir oğlan babasıdır.

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Halil UZUN!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... ----Dolphinileti 13:17, 10 Ocak 2009 (UTC)