Kullanıcı mesaj:HakanIST/Arşiv/2016 Haziran

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Öksüz madde şablonu

Merhaba HakanIST zaten silinecek yönlendirme sayfalarına şablon koymana gerek yok. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:56, 2 Haziran 2016 (UTC)

Kullanıcı:Théoden , öksüz madde şablonunu bot ekliyor, benim kullanıcımla çalışmış, silme etiketi olanları filitrelemeye çalışırım.-- Hakan·IST 15:02, 2 Haziran 2016 (UTC)

onay ricası

Merhaba, "https://tr.wikipedia.org/wiki/Emerging_Markets_Journal" maddesindeki yaptığım değişiklikleri onayladığınızı gördüm. Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Ben sizin onay vermiş olduğunuz versiyonun üstüne ufak bir düzeltme yaptım ancak sonra gerek olmadığını gördüm ve geri aldım. Ancak madde sanki değişiklik varmış gibi halen onay bekliyor ancak sizin son onay verdiğiniz şekli orada mevcut olan sizin onay verdiğiniz haline lütfen tekrar onay vermeniz mümkünmüdür. Tümüyle benim hatam. Vaktiniz için teşekkür ederim. Oznurkazanci (mesaj) 17:38, 29 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba, siz yazmadan önce onaylamışım sanırım. Değişiklik olmadığı halde onay bekleyen maddeleri düzenli olarak bot yardımıyla takip ediyorum.-- Hakan·IST 06:30, 30 Haziran 2016 (UTC)

Twinkle Csd log silme kayıtları

Selamlar Hakan, benim işlemlerinde bu kayıtlar tutulmuyor (ben yapamadım) yardımcı olursan sevinirim. Bora_mesaj gönder 20:13, 29 Haziran 2016 (UTC)

Kullanıcı:bora Merhaba, benimkilerde de kayıt tutmuyorum, o yüzden denemedim fakat ayarlar kısmında 'Keep a log in userspace of all CSD nominations' başlığı aktifleştirilmesi gerekiyor sanırım.-- Hakan·IST 20:19, 29 Haziran 2016 (UTC)

Galatasaray (futbol takımı)

Merhaba. Galatasaray (futbol takımı) maddesindeki kiralık gönderilenler kısmını anonim kullanıcı olduğum gerekçesiyle kaldıramıyorum. Bugün itibariyle bütün kiralık oyuncular Galatasaray'a geri döndü. Dolayısıyla kiralık listesini kaldırılması gerekmektedir. Ben kiralıktan dönen futbolcuları Galatasaray'ın mevcut kadrosuna dahil ettim. Eğer müsaitseniz Galatasaray (futbol takımı) maddesindeki kiralık gönderilenler kısmını kaldırabilir misiniz? Teşekkür ederim.--78.167.213.115 17:35, 30 Haziran 2016 (UTC)