Kullanıcı mesaj:Oznurkazanci

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Öznur hanim kusura bakmayin sizin sayfada mi yorum yaptım yoksa fetih 1453 e mi yorum yaptım tam bilemedim de

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Oznurkazanci!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 291 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
  • 18 yaşından küçükseniz çocuk koruma politikasını okumanız tavsiye edilir.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Gözat
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcıya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... Yaratmayıcı evet? 08:05, 10 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba mesajınız için çok teşekkür ederim. Yeni bir üye olduğumdan söylediklerinizi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Şu ana kadar acemiliğim yüzünden tüm uğraşlarıma rağmen bu madde bir kez silindi. Bu ikinci olacak. Geçmişte direktör olarak görev aldığım bir proje olduğundan tüm kalbimle elimden geleni yaptım. Bu proje harika işler başarıyor bu yüzden bu madde tüm emeğe ve ilgiye değer diye düşünerek yola çıktım. Tecrübeli bir arkadaşın yardımı olmaksızın sanırım maddeyi yine kaybedeceğim. İlginiz için teşekkür ederim.Oznurkazanci (mesaj) 00:41, 11 Haziran 2016 (UTC)

M8 Düzeltildi[kaynağı değiştir]

Sanırım M8 sorununu hallettim bir göz atarmısınız lütfen. Çok teşekkür ederim.Oznurkazanci (mesaj) 00:58, 11 Haziran 2016 (UTC)

Ayrı bir madde açacaksanız kategoriye madde eklemeyin,aynı adda yeni bir sayfa açın.Ben maddeyi düzenlerim.--Yaratmayıcı evet? 04:39, 11 Haziran 2016 (UTC)

Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Yardımınız için teşekkür ederim.Oznurkazanci (mesaj) 07:37, 11 Haziran 2016 (UTC)

Bir şey değil--Yaratmayıcı evet? 08:45, 11 Haziran 2016 (UTC)

Sayfa yine silinmiş üzgünüm. Tüm desteğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım sayfanın silinmiş olması sayfaya katkı sağlamak isteyenleri olumsuz etkilemez. Ben sanırım daha fazla denememeliyim ve işi bir bilene bırakmalıyım. Her şey için teşekkür ederim.Oznurkazanci (mesaj) 14:03, 11 Haziran 2016 (UTC)

Maddelerdeki yazım hatalarını düzeltirsiniz sayfayı açamıyorsanız.--Yaratmayıcı evet? 14:07, 11 Haziran 2016 (UTC)

Sayfa görünmüyor?[kaynağı değiştir]

Sayfa görünmüyor silinmiş yazıyor neden olarak genel hata diyor yetkili kişi çok birikimli biri mutlaka doğru bildiği var ancak benim bilgim bu konuda yetersiz ve şu an sayfa üzerinde çalışamıyorum. İnanın becerebilsem sabahlar üzerinde çalışırım. Yeniden düzenlerim sıfırdan yani öyle diyor baştan düzenleyin sayfa boş ancak el atmaya korkuyorum. Bu süreçte çok yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim.Oznurkazanci (mesaj) 14:26, 11 Haziran 2016 (UTC)

Bir düşünce[kaynağı değiştir]

Benim yüzünden madde üzerinde görünen silinmiş ibaresi öyle sırıtıyor ki adeta ilgilenecekleri uzak tutacak nitelikte. Moral bozucu. Benim yüzünden madde olumsuz bir izlenim taşıyor gibi. Umarım maddeye olan ilgiyi etkilemez. Oznurkazanci (mesaj) 14:34, 11 Haziran 2016 (UTC)

Vedat hocayı silme kararı alınmış. Umarım benim eklemelerim yüzünden değildir. üzüldüm. En son ben ufak bir ekleme yapmıştım Hong Kong Üniversitesindeki görevi ile ilgili dünyada ilk 50 sırada olan bir üniversite HKUST. Asyada sanırım Tokyo üniversitesi ile birlikte 1 numarada. JCI ve bir çok dernekte sosyal sorumluluk projelerine sürekli destek veren çalışkan hocamızdır. Kendisiyle TOYP Türkiye projesi sayesinde tanışmıştık. Uzun yıllar direktörlüğünü yaptım. Biraz faydam olur diye TOYP Türkiye birincileri sayfasını da düzenlemek istedim başarılı olamadım. Şimdi Vedat hocanın sayfası da silinmede. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 15:45, 11 Haziran 2016 (UTC)

Bir düşünce Silme Karar Hakkında[kaynağı değiştir]

Üzgünüm rahatsızlık veriyorum. Vedat Akman Hoca'nın sayfasında emeğiniz var görünüyor. İsminizi gördüm. Bu yüzden yazıyorum. Vedat hoca için silinme kararı verilmiş kararı veren yetkili 2013 yılında sayfa üzerinde emek vermiş bir yetkili görünüyor. Şimdi silme kararı almış. Gayet tecrübeli ve birikimli bir yetkili kendisi acaba bir yanlışlık olabilir mi ? Silinme kararı kafamı karıştırdı. Çünkü en son eklemeyi maddeye ben yapmıştım. Oldukça yeni bir kullanıcıyım. Dürüst olmak gerekirse eski TOYP direktörü olarak TOYP Türkiye birincileri maddesini düzenlemek arzumdu. Umarım bu durum benim acemi eklemelerim yüzünden değildir. En son ben ufak bir ekleme yapmıştım. Detaylı bakınca gördüm. Biraz kötü hissetim. Hocamızın Hong Kong Bilim ve Teknoloji Üniversitesindeki görevi ile ilgili dünyada ilk 50 sırada olan bir üniversite HKUST. Orada çok önemli bir çalışma yürütüyor sanırım. Asya da sanırım Tokyo üniversitesi ile birlikte 1 numarada. JCI ve bir çok dernekte sosyal sorumluluk projelerine sürekli destek veren çalışkan hocamızdır. Kendisini yakından tanıyorum. Yardım etmek istedim. Kendisiyle TOYP Türkiye projesi sayesinde tanışmıştık. Uzun yıllar direktörlüğünü yaptım. Biraz faydam olur diye TOYP Türkiye birincileri sayfasını da düzenlemek istedim başarılı olamadım. Madde iki kez silindi Şimdi Vedat hocanın sayfası da silinmede. Bir garip oldu. Kötü hissettim. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 17:13, 11 Haziran 2016 (UTC)

Merhabalar. Olur mu öyle şey, ne rahatsızlığı . Durumu gayet güzel açıklayıp mesaj sayfama yazıp imzalamışsınız da, daha ne olsun... Öncelikle şu bağlantıdan görebileceğiniz üzere madde üzerinde bir değişikliğim olmamış ancak tartışma sayfasına telif ihlali olmadığını 4 yıl önce yazmışım. Bunu neden yazma gereği hissetmişim onu da inan bilmiyorum. Maddede kayda değerlik şüphesi olduğu için madde silinmeye aday gösterilmiş. Maddenin kayda değer olduğunu ispatlayabilmeniz için doğrulanabilir ve güvenilir kaynaklardan tarafsız bakış açısına uygun bir şekilde eklemeler yaparak yahut kaynak göstererek bir çalışma yapmanız gerekiyor. Eğer kişi biyografilerinde bir kıstas koymasaydık her akademisyenin maddesi rahatlıkla açılabilirdi. Kendinizi kötü hissetmeyin, vikipedide maddeler sahiplenilmez zira herkes her maddeye kurallara uygun olarak katkı yapmakta ve o maddeleri geliştirmekte serbesttir ve inanın her maddede en az birkaç kişinin az çok emeği vardır. Vikipedistler hayatlarından saatleri dakikaları bu siteye harcayarak tamamen gönüllü olarak bir şeyler yapmaya çalışıyor, bunu yaparken de en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Elbette başka kayda değer olmayan akademisyen maddeleri yer alıyor olabilir ancak hepsini tespit etmek zor oluyor kimisi yıllarca sitede yer alabiliyor. Bir ansiklopediye duygularınızı karıştırmamanızı ve objektif bir yaklaşımla olaya bakmaınızı rica eder, kolaylıklar dilerim.--Śαвяí¢αи76ileti 18:54, 11 Haziran 2016 (UTC)

/* Vedat Akman */ Bağımsız ve güvenilir kaynak olduğunu düşündüğüm kaynakları ekledim.[kaynağı değiştir]

Ben TOYP Türkiye projesini vikipedia da görünce çok heyecanlandım. 23 yıldır devam eden bu projenin vikipedia gibi gayet saygın bir bilgi arşivinde yer almasına katkıda bulunmak istedim. Çünkü 23 yıldır başarılı gençlere hizmet eden böyle bir projenin hiç böyle kalıcı bir maddesi olmamıştı. Hemen viki oldum. İyi bir motivasyon olur diye düşündüm. Amatör heyecanımla TOYP Türkiye birincisi olan gençlerimiz için detaylı bir madde oluşturma çabasına girdim. Ancak gayet başarısız oldum. İki kez silinme aldım. Bu süreç iyi bir öğrenme süreci oldu ancak madde için pek iyi olmadı. Bu projenin fahri babası olan ve bu proje vesilesi ile yıllar önce tanıştığım Vedat Hoca'nın sayfası hakkında sizin yorumlarınızı görünce bende bu sefer o maddeyi kurtarmak için çalıştım. Gerçekten bağımsız ve güvenilir olduğunu düşündüğüm bir çok kaynak ekledim. Epey araştırdım ve iyi kaynaklar bulduğumu düşünüyorum. Yine sizin gibi vikipedia'ya yıllarını vermiş birikimli bir yetkili göz atmış ve değişikleri beğenmiş. Olumlu yazmış. Cesaretlendim ve size o cesaretle bu mesajı yazıyorum. Birazda çekinerek yazıyorum çünkü size yazmamı nasıl karşılarsınız bilemiyorum. Umarım size herhangi bir rahatsızlık vermiyorum. Tek ricam yaptıklarıma bir göz atmanız. Umarım bir fark yaratmışımdır. Yazdıklarınızı gayet dikkatli bir şekilde uygulamaya çalıştım (tarafsız ve güvenilir kaynaklara başvurmak hk.). Kısa yazmayı ümit ediyordum uzadı sanırım verdiğim rahatsızlık için tekrar kusura bakmayın. Sevgiyle kalın. Oznurkazanci (mesaj) 18:50, 13 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba. Öncelikle hoş geldiniz. Cesur olun, büyük adımlar atın ama Vikipedi:Politika ve yönergelere de dikkat edin :) Burada kişisel çatışmalar olmaz, katkılara bakılıyor. Size karşı bireysel bir hamle olmadığını da unutmayın ve olayları kişisel algılamayın ;) İyi günler.--RapsarEfendim? 11:15, 14 Haziran 2016 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim. Katkı sağlamaya ve iyi bir viki olmaya (politikalara ve yönergelere çok dikkat ederek) çalışacağım. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 11:29, 14 Haziran 2016 (UTC)
  • Teşekkür ederim. Maddeyi geliştirmeye devam ediyorum. Bugünde güzel kaynaklar eklediğime inanıyorum. Madde üzerinde geliştirmelere devam edeceğim. Biraz tecrübeli bir viki olunca inşallah TOYP Türkiye maddesini yeniden oluşturup onu da geliştirip yoluma viki olarak devam edeceğim. Dünden daha ümitliyim. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 12:41, 14 Haziran 2016 (UTC)

Bir yavru kedi de sizin için![kaynağı değiştir]

Üzgünüm biraz panik oldum hata mı yaptım diye kaynak girişinde çok iyi kaynaklardı pas geçmek istemedim ancak sehven bir hata girişte yaptım mı diye panikledim. Bir göz atarsanız çok sevinirim. Mahcup olmak istemiyorum yetkililere. Çok iyi gidiyordum biraz yardım çok iyi olurdu. Teşekkür ederim.

Oznurkazanci (mesaj) 11:10, 14 Haziran 2016 (UTC)

Lütfen sakin olun, madde silinirse dünyanın sonu olmaz. Siz elinizden geleni yapsanız yeter. Eğer madde direkt kayda değer olmasaydı tartışmaya gerek duyulmadan silinirdi. Kaynakları gayet güzel eklemişsiniz ancak bilmediğiniz teknik bir Vikipedi olayından dolayı gereksiz panik yapmışsınız. Vikipedi'de devriye olmayan kullanıcıların ve anonim kullanıcıların değişiklikleri kontrol edilmemiş gözüktüğünden askıda bekler. Bir devriye ya da hizmetli maddeyi onaylayana ya da değişikliği reddedip geri alana kadar madde o şekilde bekler. Vikipedi:Sürüm kontrolü sayfasından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Madde üzerindeki değişikliklerinizi onaylayınca değişiklikleriniz maddeye işlendi. Bu fonksiyon Vikipedi'deki devriye sayısı yetersiz olduğu için bazı maddelerdeki değişikliklerin 3 aya kadar beklemesine sebep oluyor ancak silinmeye aday bir sayfa olduğu ve kullanıcıların güncel olarak takip ettiği bir madde olduğu için ben onaylamasam en geç bir iki güne başka birisi onaylardı... Ayrıca şunu okumanızı tavsiye ederim. Bence siz bu gidişle Vikipedi'ye çeşitli konularda katkı sağlayan bir kullanıcı olabilirsiniz çünkü yakın zzamanda Vikipedi'nin işleyişini ve politikalarını öğreneceğe benziyorsunuz --Śαвяí¢αи76ileti 11:20, 14 Haziran 2016 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim. Katkı sağlamaya devam ve iyi bir viki olmaya gayret edeceğim. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 11:30, 14 Haziran 2016 (UTC)
  • Merhaba ben gayet tecrübesiz yeni bir üyeyim. Öğrenme sürecindeyim. Vedat hocanın maddesi için en son yazılanı okudum. Saygı duyuyorum. Sadece başlangıçtan beri uzman yöneticiler bana kriterlerden söz etti bende en son yazılanlar üzerine bir daha baktım. Aşağıdakiler gözüme çarptı. Bu arada madde konusunda verilecek karara gayet saygılıyım. Bunu hep yazdım saygı önemli sonuç olarak sizler yıllarını vermiş yöneticilersiniz ve çok tecrübe sahibisiniz. Bana ilham veren TOYP projesi için viki oldum ben ancak TOYP Türkiye maddesi kısa sürede kayda değer bulunmadığı için silindi. O Projede yer alan bir çok genç dünya çapında bilim insanı oldu en son örnek Harvard üniversitesinde ilk kürsü sahibi tıp alanında genç Türk kadını 2016 TOYP Türkiye ödülünü almıştı. Hepsi bir birinden parlak ödüllü (ülkemizin ve uluslar arası en prestijli ödüllere sahipler) gençler. Sadece birini vikide buldum. Ancak TOYP bünyesinde böyle başarılı gençlerden o kadar çok var ki hepsini TOYP Türkiye sayfasında toplamayı düşünmüştüm örneğin (https://tr.wikipedia.org/wiki/Canan_Da%C4%9Fdeviren) Canan Dağdeviren gibi TOYP birinci Tıp Alanında. TOYP Türkiye maddesi önemsiz yani kayda değer olmadığı için silindi (TOYP ödülü kayda değer bulunmadı anladığım kadarıyla en son yorumcuda öyle düşünüyor sanırım) bu da beni bu konuda bir şeyler yapmak için motive etti. Yöneticiler duygusal olmama ve maddeye bağlanmama konusunda beni uyardılar. Ancak doğru olanı yapma hissi ağır bastı. Umarım bana kızmazsınız aşağıda bulduğum Vedat Hoca'nın (o da TOYP ülke birincilerinden projenin aynı zamanda fahri babası ülkemizde zaten bu proje vesilesi ile tanışmıştık)2016 yılında da onun desteğiyle ödül töreni olmuştu. Ancak bu insanlar bildiğimiz anlamda popüler değiller devamlı ortada değiller bu yüzden Türkiye ayağının 23 yıldır devam ettiği bu projenin kazananları dünyada biliniyor oldu (9 dünya birinci çıktı 23 yıldır seçilen ülke birincileri arasında 9 kategoride) ama arşiv olarak bizde yoklar (Hiç bir dünya birincisini vikide bulamadım). Konuyu uzattım özür dilerim. Aşağıda madde ile ilgili en son yazılan ile ilgili düşüncelerim; Kişinin akademik çalışmaları, çok sayıda akademik kuruluştaki yükseköğretim süreçlerinde önemli etkilere sahiptir. (kiriter olarak verilmiş) •Bildiğim kadarıyla hocanın kitapları bir çok üniversitede ders kitabı olarak okutuluyor. Yönergede yukarıdaki madde için bu yazılmış. İstanbul Üniversitesinde de ders kitabı var bildiğim kadarıyla... Detaylı bulabilirim sanırım. http://www.batman.edu.tr/Files/Upload/ESM%20Ders%20%C4%B0%C3%A7erikleri,%20Ders%20Kitaplar%C4%B1%20ve%20Yard%C4%B1mc%C4%B1%20Ders%20Kitaplar%C4%B1%20en%20son%20hali.pdf (Yardımcı Ders Kitabı) http://iibf.kastamonu.edu.tr/images/doc/iktisat-ders-icerikleri.pdf http://www.medeniyet.edu.tr/content/userfiles/docs/Uluslararas%C4%B1%20%C4%B0li%C5%9Fkiler%20Ders%20Katalo%C4%9Fu.docx http://eski.erzincan.edu.tr/userfiles/1205/genel/files/Ders%20%DD%E7erikleri(3).pdf. Daha çok vardır eminim ben nette rastgele baktım.

Kişi, önemli bir yükseköğretim kurumunda ya da bilimsel araştırma merkezinde özel unvanlı akademik rütbeye ya da "Tanınmış Profesör" benzeri bir konuma, bunların yaygın olmadığı ülkelerde buna denk bir konuma sahiptir ya da sahip olmuştur. •Hong Kong Science and Technology University Dünyada ilk 50 sırada Asyada 1 numara hoca orada araştırmacı ve 3 yıllık misafir öğretim üyesi. Bu önemli bir görev diye düşünüyorum. Yönergede önemli bir üniversitede görevi olması demiş. Kişi, alanındaki önemli ve köklü bir derginin genel yayın yönetmenliğini yapmıştır ya da yapmaktadır. Bildiğim kadarıyla 2 ABD 1 Yerli Üniversite dergisinde genel yayın yönetmeni hoca. Sadece hocanın maddesininde TOYP Türkiye maddesinin akıbetine uğramaya yakın olması beni sizinle bu konuları paylaşma konusunda cesaretlendirdi. Beni dinlediğiniz ve sabrınız için teşekkür ederim. Oznurkazanci (mesaj) 22:00, 14 Haziran 2016 (UTC)

Bilgi Paylaşımı - Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Selçuk Üniversitesi Ders Kitabıhttp://www.selcuk.edu.tr/bozkir_myo/biyoteknoloji/bolum_dersleri/2711804/tr - http://www.selcuk.edu.tr/muhendislik/biyoteknoloji/bolum_dersleri/2711804/tr İnönü Üniversitesi Ders Kitabıhttps://www.inonu.edu.tr/uploads/old/15/445/273arasyon.pdf Kastamonu Üniversitesi Ders Kitabı İİBF http://iibf.kastamonu.edu.tr/images/doc/iktisat-ders-icerikleri.pdf Batman Üniversitesi Yrd. Ders Kitabı http://www.batman.edu.tr/Files/Upload/%C4%B0malat%20M%C3%BChendisli%C4%9Fi%20Dersler%20ve%20%C4%B0%C3%A7erikleri.pdf Gelişim Üniversitesi http://gbs.gelisim.edu.tr/kaynaklarvemateryalpaylasimi-0-1--.html İstanbul Kültür Üniversitesi Ders Kitabı Ders Kodu IK 014T2. Ders Adı Kriz Ekonomisi. ... Temel Okuma Listesi ALKİN, Emre, Tuğrul Savaş ve Vedat Akman: Finansal Aracılığın Evrimi, Yalova Üniversitesi Ders Kitabıman.yalova.edu.tr›files/syllbuses/BAHAR_SYLLABUS/…Ders Adı/Kodu : Bilimsel Araştırma Yöntemleri. Öğretim Üyesi: Yrd. Doç. Dr. Cevdet Kızıl. ... 1. Vedat Akman, Uğur Özgöker, “Bilimsel Araştırma ve Çalışma Yöntemleri”, Derin Yayınları. Şey internette az gezince (yandex kullandım) üniversitelerde okutulan bir dolu ders kitabı var hocanın (bende onun kitabını okumuştum zamanında) ancak bunları maddeye eklemek istemedim. Gerçi kriterde var gördüm (kayda değerlik için akademik olarak) Çok kalabalık eder diye eklemedim. Bence gereksiz gibi ama yine de paylaşmak istedim bulması kolay oldu. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 23:48, 14 Haziran 2016 (UTC)

Yeni Kaynaklar[kaynağı değiştir]

Merhaba, maddeye gazete ve dergi haberlerinden oluşan yeni kaynaklar ekledim. Bu tür kaynakları bu şekilde eklemeyi yeni öğrendim. Umarım uygundur. Bir göz atarsanız sevinirim. İlginize teşekkür ederim.Oznurkazanci (mesaj) 01:43, 16 Haziran 2016 (UTC)

Cevap Arıyorum Lütfen![kaynağı değiştir]

Merhaba, Ben başlangıçtan beri TOYP Türkiye maddesi üzerinde yaptığım uğraş ve madde için daha fazla iyi şeyler yapma arzumu sizlerle defalarca paylaştım. Benim yeni bir viki olmam ve henüz öğrenme sürecinde olduğumu unutmamanızı rica ediyorum. Hatalarım oldu ama yol gösterilince öğrendim (yol gösteren viki yetkililerine çok teşekkür ederim. Onlar olmasaydı sanırım çoktan vazgeçmiştim), çalıştım ve emek verdim. Sordum, yazdım ve öğrenmek için çabaladım. Bende bu sefer daha iyi hazırlık yapıp TOYP Türkiye maddesi üzerinde yeniden çalışmak istedim. TOYP dünya çapında verilen bir ödül (Wikipedia'da mad. var) bunu organize eden organizasyon olan JCI (wikipedia'da mad. var) ayrıca Türkiye ayağını organize eden JCI Türkiye'de (Vikipedia'da mad. var) sadece TOYP Türkiye projesi yok. Bende 23 yıllık bu organizasyona emek vermiş biri olarak sayfayı tekrar başlatmak istedim. Ama vikiden emektar bir yetkili ben üzerinde çalışırken maddeyi sildi. Bana müsaade etmedi. Sebebini öğrenmek için kendisine yazdım. Henüz yanıt gelmedi. Ben nerede yanlış yapıyorum acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tek arzum o kadar konuştuğum bir madde üzerinde çalışıp düzeltip emek verip maddeyi yeniden hazırlamaktı. Silinmiş bir madde üzerinde çalışmak yasak mı acaba? Beni bilgilendirirseniz sevinirim böylece bu madde üzerinde emek harcamayayım yada yetkilileri kızdırmıyayım. Açıkçası çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Hiç bir uyarı gelmedi! Yönlendirme olmadı! En azından bir cevabı hak ettiğimi düşünüyorum. İnanın çok büyük hevesle başladım ancak şimdi 0 motivasyondayım. Lütfen düşünün biz yeni vikiler maddeler üzerinde bu kadar çabalamasak silecek bir şey olmaz ki! Yanılıyormuyum. Umarım bana kızmazsınız.Oznurkazanci (mesaj) 00:52, 18 Haziran 2016 (UTC)

TOYP Türkiye Hk.[kaynağı değiştir]

Tekrar Merhaba, dun TOYP Türkiye birincileri sayfasını tekrar açıp üzerinde çalışmaya başladım. Madde için iyi bir hazırlık yapmıştım. JCI ve TOYP wikipedia'da var. JCI Türkiye'de Vikipedia'da var. Doğru kaynakları buldum ve çalışmaya başladım. Tam çalışmanın ortasında bir yetkili benim yaptıklarımı sildi (halen yazarken?) ve the end. Tüm emeğim havaya gidiverdi. Bugün yeni bir madde olarak "TOYP Türkiye" maddesini açmak için başvurdum. (bağımsız olarak nasıl yapıldığını bilmediğimden Vedat hocanın mad. altında kategori olarak açtım. Vedat hocanın geçmişinde TOYP var diye) Bu vesile ile sürekli Vedat hocanın maddesine de bayağı emek verdim. Madde sanki tekrar doğdu. Bayağı araştırdım ve bir çok bağımsız kaynak buldum. Halen de bekleyen değişiklikler var. Size şunu sormak istiyorum eğer mümkünse yanlış anlaşılmak istemiyorum bilginize güvenerek soruyorum lütfen: Daha önce silinmiş bir maddeyi tekrar açmak veya üstünde çalışmak yasak mıdır? Madde üzerinde SAS Kayda Değerlik tartışmasından bu yana müthiş bir dönüşüm olduğunu düşünüyorum. Bir sürü yeni bağımsız kaynak ekledim. (30-40 kadar) ancak hiç bir yorum alamadım. Acaba SAS a alındıktan sonra madde üzerinde yapılan çalışmalar KD olmuyor mu? Son olarak sizden rica etsem yeni eklemelerime bir bakarmısınız lütfen. TOYP Türkiye sayfasını açabilirmiyim üzerinde çalışmak istiyorum ama bir türlü müsaade edilmedi. Hep bir engellemeye takıldım nedenini anlamıyorum acaba bende mi sorun? İnanın bu sahiplenme ile ilgili değil benim için emeğe saygı ve doğru olanla ile ilgili. Doğru olduğunu düşündüğünü yapmak ile ilgili... Lütfen benimle tecrübe ve bilginizi paylaşırsanız bu madde üzerinde emek vermek isterim. Şu an TOYP Türkiye maddesinden vazgeçmek üzereyim çünkü yeni bir viki olarak bu süreci anlamakta çok zorlanıyorum. Gördüğüm kadarıyla forumlarda tartışmalar oldukça sert geçebiliyor. Ben sadece öğrenmek ve fark yaratmak istiyorum. Kimseyi kırmak yada her hangi bir maddeye sahiplenme gibi bir durumum yok. Doğru olduğunu düşündüğümü yapma ve katkı sağlamak... Umarım beni yanlış anlamazsınız. Vaktiniz için teşekkür ederim. Oznurkazanci (mesaj) 21:52, 18 Haziran 2016 (UTC)

TOYP Türkiye Hk.[kaynağı değiştir]

Sayın yetkili Günaydın. Vedat Akman maddesinin belirttiğiniz KD sorunu hakkında bayağı yol kat ettiğimi düşünüyorum. Yeni bir viki olmama rağmen iyi bir iş çıkarttığımı ümit ediyorum. Sizden ricam maddeye tekrar bir bakmanız ve tekrar değerlendirmeniz lütfen. Bu arada bekleyen yeni eklemelerde kategori kısmına TOYP Türkiye maddesini ekledim. Onaylarsanız esas olarak bu madde üzerinde çalışmayı çok isterim. TOYP ve JCI wikipedia'da var. JCI Türkiye ise Vikide var. Ancak JCI nın en önemli sosyal sorumluluk projesi olan TOYP Türkiye seçmeleri TOYP Türkiye yok. (23 yıldır ülkemizde yapılıyor) Lütfen bir bakarmısınız görüşünüz benim için önemli. Teşekkür ederim.Oznurkazanci (mesaj) 08:10, 19 Haziran 2016 (UTC) Bu maddeyi Cuma günü TOYP Türkiye birincileri olarak tekrar açmak istedim (daha önce silinmişti KD sorunu var diye) bayağı bir hazırlık yaptım (özgün ve ciddi kaynaklar buldum içerik yazdım). Bir ansiklopediye yakışır bir çalışma yaptım. Çalışmamın ortasında daha maddeyi yazarken uzman bir yetkili sildi. Acaba silinmiş bir madde üzerinde çalışmak yasak mı? Bende bu yüzden TOYP Türkiye dedim. Sanırım bende Japonluk var çalışmadan duramıyorum. İyi bir şeyler üzerinde çalışma fırsatı verirseniz elimden geleni yaparım. Özellikle TOYP projesine lütfen bir göz atın. İnanın maddeye bağımlılığım falan yok. Sadece doğru olduğunu düşündüğüm şeyi yapmak için çabalıyorum ve fırsat istiyorum. Görüş ve yorumlarınıza saygı duyuyorum. Olumsuzda olsa görüş vermeniz beni motive edecektir. Ayırdığınız zamana değeceğini düşünüyorum. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.Oznurkazanci (mesaj) 08:10, 19 Haziran 2016 (UTC)

Selamlar. Öncelikle burada "yetkili" diye bir kavram olmadığını belirteyim. Siz ne kadar katkı yapabiliyorsanız biz de o kadarını yapabiliyoruz :) Yalnızca bazı görece tecrübeli kullanıcıların sahip olduğu ekstra haklar var ama bu onları diğerlerinden üstün yapmamakta. Emeğinize sağlık, maddeye büyük emek vermişsiniz. Bir maddenin kayda değer olabilmesi için "konudan bağımsız, güvenilir ve atıf yapılabilir bir şekilde kapsanmış, içerik edilmişse kayda değer sayılır. Kapsamın derinliği ve kaynakların kalitesi, kapsamın ve ihtiyaç duyulan kaynak sayısının kayda değerlik yaratıp yaratmadığı belirlenirken dikkate alınmalıdır." şeklinde kabaca bir özet var. İlgili kaynaklar şahsı derinlemesine incelemeyen kaynaklar (çok büyük bir kısmı), aynı içeriği barındıran kaynaklar, tekrar eden kaynaklar vs. Bunları eleyince elimizde 2-3 kaynak kalıyor adam gibi (derinlemesine inceleyen). Bunların da yeterli olduğunu düşünmüyorum ben.--RapsarEfendim? 11:49, 19 Haziran 2016 (UTC)
  • Merhaba. Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Görüşünüze saygı duyuyorum. Ben madde için KD konusunda elimden geldiğince katkı sağlamaya devam edeceğim. Sonuç olarak dediğiniz gibi ortada emek var ve doğru gayretle her şey mümkün diye düşünüyorum. Halen ekstra emeğe değeceğini düşündüğüm için bu maddeye katkı sağlamaya çalışacağım. Burada olumsuz olan bir şey yok tam aksine farklı görüşler harika sinerji yaratabiliyor. Sizden bu sinerjiyi aldım çok teşekkür ederim. Umarım ileride iyi bir viki olurum. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 14:41, 19 Haziran 2016 (UTC)

TOYP Türkiye maddesi için yardım lütfen![kaynağı değiştir]

Size bana şans verdiğiniz için çok teşekkür ederim. TOYP Türkiye maddesi üzerinde çalışmayı tamamladım. Size gönderiyorum çünkü ben ne zaman bu madde üzerinde çalışsam ortasında siliniyor. Sanırım madde sizin yardımınızla hayat bulabilir. Bu konuda sizinle beraber sadece iki uzmandan yardım istedim. Umarım sizde yardım edersiniz. Ben tüm araştırmayı yaptım. Bazı bulguları sizle ayrıca paylaşmak isterim. İşte Vikipedia’da yer alan geçmiş dönem birincileri (2016-2008 e kadar veri bulabildim) Bu araştırmamda fark ettim ki bu yıllar arasındaki ödül alanlar arasında çok az bir kısmi Vikipedia’da varken hemen tamamı diyebileceğim oranda hepsi Ekşi Sözlükte mevcut. Bu bana doğru gelmedi. Bence doğru adres viki olmalıydı. Dünya çapında başarılar elde etmiş, birçok ödül sahibi (nobele aday gösterilen aday bile var TUBA, TÜBİTAK ve birçok ödülü olan) çeşitli kanser hastalığına tedavi bulmuş, Harvard ve Oxford gibi üniversitelerde kürsü sahibi tanınmış bilim kadınları ve daha niceleri adeta inanın beyni patlıyor müthiş gençler… Bu araştırma esnasında baktıkça üzüntüm daha da arttı ancak sevincimde bir aradaydı. Fark ettim ki biz Kendimize Değer vermezken başkaları vermiş. Adeta sübjektif bir kavram KD ye takılmış durumda büyük resmi kaçırıyoruz gibi… Özür dileyerek. (Sizden bu madde için yardım rica ediyorum. Böyle önemli bir madde için kendimi çok acemi ve tecrübesiz hissediyorum… Aşağıda 2016-2008 yılları arasında ödül almış ve vikipedia da olan başarılı gençlerimiz:

Utkan Demirci https://tr.wikipedia.org/wiki/Utkan_Demirci W var) Kansere tedavi bulmuş bir tıp adamı; Şafak Pavey https://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eafak_Pavey  ; Aykan Erdemir https://tr.wikipedia.org/wiki/Aykan_Erdemir ; Şahika Ercümen https://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eahika_Erc%C3%BCmen ; Masis Aram Gözbek https://tr.wikipedia.org/wiki/Masis_Aram_G%C3%B6zbek ; Bilge Demirköz https://tr.wikipedia.org/wiki/Bilge_Demirk%C3%B6z ; Can Yeğinsu https://tr.wikipedia.org/wiki/Can_Ye%C4%9Finsu (SAS ta); Elif Genceli https://tr.wikipedia.org/wiki/Elif_Genceli ; Ali Rıza Babaoğlan https://tr.wikipedia.org/wiki/Ali_R%C4%B1za_Babao%C4%9Flan (W var)

Bu insanları TOYP Türkiye sayfasına nasıl ekleyeceğim konusunda yardımınıza ihtiyacım var lütfen. Gerçekten bilmiyorum o kadar tecrübeli değilim. Burada herkes tartışmaya istekli gibi ancak öğretecek sabırda uzman sayısı çok az bende bana yol gösterebileceğini düşündüğüm uzmanlardan yardım istiyorum. Tanıtım metnini aşağıdaki şekilde yazdım:

TOYP (Dünya’nın En Başarıl On Genci) projesi dünyanın en prestijli ödüllerinden birisidir. JCI tarafından dünya çapında düzenlenen bu projenin Türkiye finalleri TOYP Türkiye – “Türkiye’nin On Başarılı Genci’ olarak 23 yıldır ülkemizde yapılmaktadır. Bugüne kadar 9 dünya birinci çıkan projede her yıl dokuz gencimiz ülkemizin en başarılısı olarak ödüllendirilmektedir.

 https://en.wikipedia.org/wiki/The_Outstanding_Young_Persons_of_the_World_(TOYP)
 https://tr.wikipedia.org/wiki/Gen%C3%A7_Liderler_ve_Giri%C5%9Fimciler_(JCI)_Derne%C4%9Fi

Kaynakça:

TOYP Türkiye maddesine başladım yardım lütfen!!![kaynağı değiştir]

Merhaba,

Dayanamadım TOYP Türkiye sayfası ve Fordham mezunları sayfalarını düzenlemmeye çalıştım. (Vedat Akman mad. olan) Acemice hatalarım olduysa şimdiden özür dilerim. Yardım eden olmadı tek başına yap boz şeklinde öğreniyorum. Sabrınız için çok teşekkür ederim. TOYP için az bir destek ve yardım harika olurdu. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 17:54, 21 Haziran 2016 (UTC)

TOYP Türkiye yine sıfırlandı yeniden başlayacak gücüm kalmadı özür dilerim!!![kaynağı değiştir]

Siz göz atamadan silinmiş yine artık vazgeçmeye hazırım. Çok yoruldum. Çok hevesliydim ve arzuluydum. İnsanın gerçekten inandığı şeylerden vazgeçmesi çok kötü bir duygu ama o kadar çok denedim ki bir türlü olmuyor işte size çok teşekkür ederim. Bu maddeyi başlatmam için fırsat tanıdınız ancak olmadı yine bu sefer doğru yaptığımdan da emindim. Böyle bir proje maddesinin vikide yer almaması bence kayıp ve keşki bir katkım olabilseydi... Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 18:11, 21 Haziran 2016 (UTC)

Selam, Kullanıcı:Oznurkazanci galiba telif hakkını ihlal ettiniz diye madde hızlı silinmiş. Size önerilerim şunlar: Öncelikle her kullanıcıya uzun uzadıya ve aynı şeyleri içeren mesajlar atmayın, bu sizin dikkate alınmamanıza sebebiyet verebilir. Yardım:Yeni madde oluşturmak, Vikipedi:Kaynak gösterme, Vikipedi:Tarafsız bakış açısı ve Vikipedi:Telif hakları politikalarını da okumakta fayda var. Siz bunlara uyarak madde açınca sayfa hızlı silinemez, gerek duyulduğunda silinmeye aday gösterilip görüş beklenir. TOYB olayını unutun gitsin, ben de pek fazla bir içerik bulamadım zaten. Takılmayın bu konuya. Ayrıca hevesiniz kırılmasın ilgi alanlarınız doğrultusunda yeni maddeler açmayı deneyin. Örn edebiyat, tarih, kültür, müzik vb vb. İnanın bana bu projede yer almak müthiş bir toplumsal fayda sağlıyor, düşünsenize yıllar sonra sizin yazdıklarınız okunacak.--Kingbjelica (mesaj) 23:08, 21 Haziran 2016 (UTC)
  • Teşekkür ederim. Önerilerinizi dinleyip daha dikkatli olacağım. İnanın niyetim iyi ve samimiydi. Yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim. Umarım kimseye rahatsızlık vermemişimdir. Samimiyetiniz ve önerileriniz için tekrar teşekkür ederim. Sevgiyle kalın. Oznurkazanci (mesaj) 18:56, 22 Haziran 2016 (UTC)
  • Merhaba, sizinle konuştuğumuz konu üzerine aşağıda yine sizin gibi değerli bir uzman arkadaşımız (jumpeax) görüş yazmış bende kendisiyle aşağıdaki şekilde bir paylaşım yaptım. Size söz verdiğim gibi artık bu konuya takılmış değilim. Bence maddenin ing. wikipedia'da olması yeterli. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 08:41, 23 Haziran 2016 (UTC)

- Merhaba söylediğiniz gibi birazda kültürel maddelere girdim şu maddeye kaynaklar ekledim https://tr.wikipedia.org/wiki/Crossroads_Uluslararas%C4%B1_K%C4%B1sa_Film_Festivali göz atabilirseniz sevinirim. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 19:41, 23 Haziran 2016 (UTC)

  • Merhaba, "Crossroads Uluslararası Kısa Film Festivali", "Emerging Markets Journal" ve "Cinema Journal" maddelerini yeniledim ve kaynaklar ekledim. Umarım olmuştur. Teşekkür ederim. Üzerinde çalışabileceğim madde öneriniz olursa emek vermek isterim. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 23:59, 26 Haziran 2016 (UTC)
  • Merhaba Syn.Oznurkazancı. Katkılarınız için ben çok teşekkür ederim. Fakat ne yazık ki son zamanlarda kalması gereken maddeler silinirken, hiçbir ansiklopedik değer taşımayan/reklam amaçlı açılmış sayfalar kalıyor. Belirtmek isterim ki bunu emektar kullanıcılarımızdan syn. eğitmen'den belirtmişti. Hatta bir hizmetliyle arasında geçen diyalogta Sasları çok erken kapatıyorsunuz diye yakınmada bulunmuştu. Ama sonuca ulaşılamadı. Sizin konunuza değinecek olursam daha önceki istişarelerde görüşülen maddelerin silinmesi topluluk tarafından uygun görüldüyse ve bu Vikipedi içindeki bir takım koyulmuş yönergelerin çerçevesinde silinmesi uygunsa buna değil benim itirazım kimsenin itirazı olmamalıdır. Düşüncelerim bunlar olmakla birlikte muadil çerçevedeki maddelerde telif/tarafsızlık/kaynaklandırma vb. açılardan bilimum düzenleme yapılıp belli bir standarta ulaştırmanın Vikipedi çerçevesindeki yönergelere uyum açısından gerekli olduğunu vurgulamak istiyorum. Katkılarınızın sürmesi dileğiyle... Hayırlı geceler. Jumpeax (mesaj) 23:37, 22 Haziran 2016 (UTC)
  • Teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 08:15, 23 Haziran 2016 (UTC)
  • Çok kısa bir not düşmeden edemedim üzgünüm. TOYP ve JCI maddeleri wikipedia'da var. Bu yüzden TOYP hakkında hiç bir KD lik endişesi duymuyordum. Çünkü global ağda mevcut olan bir madde bizde de KD olur diye düşünmüştüm. Kısaca, Ansiklopedik bir değeri olduğu için wikipedia'da (ing) var diye düşündüm. Organizasyonu yapan JCI Türkiye vikipedia'da var ancak bu proje yoktu. Bilmem bana öyle geldi sanırım. Bu konuda herhangi bir tartışma başlatmak inanın istemedim. (Sanırım TOYB diye bakılmış olunabilir yanlışlıkla TOYP olucak.) Diğer hususlarda kesinlikle size katılıyorum. Diğer uzman arkadaşımızın dediği gibi gerçekten önemli değil. İnanın artık takılmış değilim konuya açıldığı için paylaşmak istedim. Ben TOYP konusunu unuttum gitti. Wikipedia'da (ing) https://en.wikipedia.org/wiki/The_Outstanding_Young_Persons_of_the_World_(TOYP) olması yeterli sanırım. Sevgiyle kalın. Oznurkazanci (mesaj) 08:29, 23 Haziran 2016 (UTC)

Madde hk. rica[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben "crossroads uluslararası kısa film festivali", "emerging markets journal" ve "cinema journal" maddelerini güncelleyip yeni kaynaklar ekledim. Müsait olduğunuzda bir göz atabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden değerli vaktiniz ve emeğiniz için teşekkür ederim. Bu arada önerdiğiniz bir madde olursa üzerinde emek vermek isterim. Özellikle biyografi ve kültürel maddeler ilgimi çekiyor.Oznurkazanci (mesaj) 17:28, 27 Haziran 2016 (UTC)

Merhabalar. Yazdığınız maddelere baktım ancak İngilizce Vikipedi'de direkt karşılığını bulamadığım ve ilgi alanıma girmeyen maddeler olduğu için kontrol edemedim. Ancak emin olmamakla birlikte açtığınız maddelerin bazılarında kayda değerlik sorunu olabilir. Biyografi madde isteklerini şu sayfadan görebilir ve isterseniz madde açabilirsiniz. Vikipedi'de genelde herkes kendi ilgi alanlarında madde açıyor ve İngilizce Vikipedi'de olup da Türkçe Vikipedi'de yer alabilecek kayda değer maddeleri açarsanız en azından herhangi bir emeğiniz boşa gitmez. Ancak Hiçbir Vikipedi'de olmayan maddeler açmaya devam ederseniz, bazı maddeler VP:ÖAYV kapsamında kayda değer bulunmayarak silinebilir. Örneğin cinema journal maddesini ingilizce vikipedide şu şekilde görebilirsiniz ve sizin yazdığınız madde bu maddeden farklı olduğu için kafamı karıştırdı açıkçası... Diğer maddelerde de kafa karışıklığı yaşayınca dokunmadım. Hevesinizin kırılmamasını ve Vikipedi'ye katkılarınızın daimi olmasını dilerim.--Śαвяí¢αи76ileti 10:10, 28 Haziran 2016 (UTC)
  • Merhaba, CINEJ Cinema Journal (https://tr.wikipedia.org/wiki/Cinema_Journal) Pittsburgh Üniversitesi yayını olarak çıkan EBSCO da taranan saygın bir hakemli sinema dergisi. Doğal olarak bu alanda çıkan farklı üniversite dergileri arasında isim benzerlikleri olabiliyor. Pittsburgh Üniversitesi CINEJ Cinema Journal olarak yayınlıyor. Teksas Üniversitesinin Cinema Journal olarak başka bir yayını var. Karışıklık bundan sanırım yine EMAJ Emerging Markets Journal (https://tr.wikipedia.org/wiki/Emerging_Markets_Journal) Pittsburgh Üniversitesi yayını ancak yine Avusturalya'da EMAJ adlı başka bir sanat dergiside var. Bu tür isim yakınlık veya benzerlikleri maalesef kafa karıştırabiliyor. Bu bahsi geçen iki dergide KD olan yıllardır Pittsburgh Üniversitesi tarafından yayınlanan taranan indeksli uluslararası dergilerdir. Bir çok Türk akademisyenin bu dergilerde yayınları var. Ancak dikkatiniz olağanüstü çok saygı duydum. Bir diğeri (https://tr.wikipedia.org/wiki/Crossroads_Uluslararas%C4%B1_K%C4%B1sa_Film_Festivali) bu da KD çünkü 10 yılı aşkındır var. Kaynakları bolca ekledim. Yine Crossroads olarak başka bir film festivali var ancak o uzun metrajlı viki TR da olan bu festival göç temalı tek kısa film festivali. Uzaktan da olsa isim benzerlikleri olabiliyor ancak içerikler, yayıncılar ve temalar tümüyle farklı. İnanın KD sorunları yok çünkü çok detaylı kontrol ettim kaynakları...Ayrıca Pittsburgh Üniversitesi çok saygın bir bilim üniversite ABD de ilk 50 sırada diğeride JCI tarafından destekleniyor her iki vikide de JCI var. Dikkatinize ve emeğinize sağlık. Sevgiyle kalın.Oznurkazanci (mesaj) 10:27, 28 Haziran 2016 (UTC)
  • Özellikle dikkat ettim her iki derginin de uzantıları Pittssburg Üniversitesi uzantılı emaj.pitt.edu ve cinej.pitt.edu buna özellikle dikkat ettim. İkiside Pittsburgh Üniversitesinin bünyesinde barındırdığı üniversite dergileri. JCI ise zaten organizasyon olarak hem wiki hem de viki de var. JCI İstanbul Crossroads Kısa Film Festivali ülkemizde kısa filmciler tarafından oldukça iyi biliniyor. Bende sizin gibi çok titiz ve dikkatliyim inanın emek vermeye değer maddeler. Zaten bu konularda özellikle size danıştım. Sevgiyle kalın. Oznurkazanci (mesaj) 10:39, 28 Haziran 2016 (UTC)
  • Bildiğiniz üzere YÖK sadece üniversite dergilerini (üniversite uzantılı olacak) ve de ULAKBİM de olan dergileri artık sayıyor. Buna özellikle dikkat ettim. Çünkü bu konuda yeni yönetmelikler çok katı ve üniversite yayınları ön planda. Üniversite dergisi olması önem arz ediyor özellikle uluslararası kabul ve saygınlıkta.Oznurkazanci (mesaj) 10:43, 28 Haziran 2016 (UTC)

Selamlar Öznur, gördüğüm kadarıyla Vikipedi'de yararlı ve olumlu katkılarınızı var. Her seferinde yazdıklarınızın onaylanması için beklemek zorunda kalıyorsunuz. Dilerseniz bu listede yer alan aktif hizmetlilerden birisine mesaj göndererek sizi beyaz listeye eklemesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede sürekli sürüm kontrol onayı almak zorunda kalmazsınız. İyi vikilemeler...Bora_mesaj gönder 20:24, 29 Haziran 2016 (UTC)

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Bundan faydalanacağım. Beyaz listedeki hizmetli bir arkadaşla temasa geçtim. Tekrar teşekkür ederim. Sevgiler.Oznurkazanci (mesaj) 11:58, 24 Temmuz 2016 (UTC)

onay ricası[kaynağı değiştir]

Merhaba, "https://tr.wikipedia.org/wiki/Emerging_Markets_Journal" maddesindeki yaptığım değişiklikleri onayladığınızı gördüm. Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Ben sizin onay vermiş olduğunuz versiyonun üstüne ufak bir düzeltme yaptım ancak sonra gerek olmadığını gördüm ve geri aldım. Ancak madde sanki değişiklik varmış gibi halen onay bekliyor ancak sizin son onay verdiğiniz şekli orada mevcut olan sizin onay verdiğiniz haline lütfen tekrar onay vermeniz mümkünmüdür. Tümüyle benim hatam. Vaktiniz için teşekkür ederim. Oznurkazanci (mesaj) 17:38, 29 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba, siz yazmadan önce onaylamışım sanırım. Değişiklik olmadığı halde onay bekleyen maddeleri düzenli olarak bot yardımıyla takip ediyorum.-- Hakan·IST 06:30, 30 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba, Sizden beni beyaz listenize eklemeniz için ricada bulundum. Bana bu listeden başka bir hizmetli arkadaş bahis etti. Çok yardımı olacağını faydalı olacağını söyledi. Kabul ederseniz çok sevinirim. Sanırım bu yaptığım değişiklilerin onaylanma sürecini hızlandırıyor. Size konuyla ilgili mesaj attım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler.Oznurkazanci (mesaj) 12:29, 24 Temmuz 2016 (UTC)

Merhaba, ben "Vedat Akman", "EMAJ", "CINEJ" ve "Crossroads Kısa Film Festivali" maddelerine bazı ekleme ve düzeltmeler yaptım. Göz atabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim. Oznurkazanci (mesaj) 13:10, 6 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba, kategorilere içerik eklediğinizi görüyorum. Kategorilere düz metin şeklinde içerik eklenmiyor. Bunun yerine ilgili sayfaları kategoriye dahil etmeniz gerekir. Bilgi için Yardım:Kategori sayfasına bakabilirsiniz. --Selahattin ilhan (mesaj) 16:50, 24 Aralık 2017 (UTC)

TOYP Türkiye[kaynağı değiştir]

Merhaba Oznurkazanci, tam olarak yapmak istediğiniz işlem nedir? TOYP Türkiye maddesini açmak mı yoksa kategori açmak mı? Bu ayrıntıyı öğrenebilirsem yardımcı olmaya çalışırım. --Pragdonmesaj 17:38, 24 Aralık 2017 (UTC)

Merhaba, Amacım TOYP Türkiye maddesini yaratıp ödül alan kişilerle birleştirmekti. Kategori yaratmak yeterli olur diye düşünmüştüm. Yardımınız için teşekkür ederim. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 17:41, 24 Aralık 2017 (UTC)
TOYP Türkiye Ödülleri başlığını kullanarak maddeyi açabilirsiniz. Verdiğim kırmızı bağlantılı linke tıklayarak ödüllerin ne amaçla verildiği, kim veya kimler (Kuruluş vs.) tarafından verildiği ve organize edildiği gibi bilgileri verip altına da ödül aldıkları yıllara göre ödül kazanan isimleri sıralayabilirsiniz. Siz başlayın görsel düzeni ise çalışmanızı bitirdikten sonra ben ayarlarım. Aklınıza takılan yapamadığınız bir şey olursa da haber vermeniz yeterli. Cevapları sadece buraya yazmanız yeterli ayrıca ben görürüm. Özür dileyecek bir durum söz konusu değil hepimiz acemiydik :) --Pragdonmesaj 17:53, 24 Aralık 2017 (UTC)

Merhaba,

Maddeye eklemeleri yaptım. Görsel çok acemice oldu. Sadece metinleri girdim. Umarım olur. Bana yol gösterirseniz elimden geleni yaparım. Çok teşekkür ederim. Bu çok iyi moral oldu doğrusu öğrenme sürecim içinde çok iyi oldu. Yardımınız ve anlayışınız için ne kadar teşekkür etsem az olur. Kategori olayını da kavrarsam süper olacak. Harika bir deneyim olacak sayenizde. Sevgiler, Öznur KazancıOznurkazanci (mesaj) 18:23, 24 Aralık 2017 (UTC)

Merhaba tekrar, gayet iyi gidiyorsunuz. Bir kaç küçük değişiklik yaptım. Sizden ricam ödül alanları vs yazarken soyisimlerini büyük harfler ile yazmayınız. Sadece ilk harfinin büyük olması yeterli. Bunun dışında ingilizce vikipedi kaynak olarak kabul edilmemektedir. İngilizce vikipedi yerine gazete haberleri vs gibi kaynaklara yönelmekte fayda var. Bir de Vikipedide en çok dikkat ettiğimiz şey telif hakkıdır. Herhangi bir yerdeki yazıyı direkt buraya eklemiyoruz. Eklenecek bilgiyi kendi cümlelerimizle yazarsak madde daha sağlıklı olur ve telif hakkı ihlali yaratmaz. Böylece silinmez de. Kategoriler genel olarak açtığımız bu maddelerin düzenli erişimi için vardır. O yüzden şimdilik maddeye odaklanmanız yeterli. Kategoriler konusu zamanla öğrenilir zaten :) Siz çalışmanıza devam edin. Tamamen bitirdikten sonra ben son bir kontrol yaparım. İyi çalışmalar diliyorum. --Pragdonmesaj 19:09, 24 Aralık 2017 (UTC)

Merhaba, Düzeltmeleri yaptım. Kaynakçayı tamamladım. Maddeyi bitirdim. Kategori için ayrıca yapabileceğim bir şey var mı lütfen. Çok teşekkür ederim. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 20:09, 24 Aralık 2017 (UTC)

Elinize sağlık Öznur hocam, ben yarın gerekli düzenlemeleri tamamlayacağım. Gerekli kategorileri de açıp açtığım kategoriler üzerinden size nasıl yapıldığını anlatmaya çalışırım elimden geldiğince. Bu gece vakit bulabilirsem bu gece de yapmaya çalışırım tabi :) --Pragdonmesaj 22:04, 24 Aralık 2017 (UTC)

Çok teşekkür ederim. Harika olmuş. Elinize ve emeğinize sağlık. Sevgiler.Oznurkazanci (mesaj) 15:57, 25 Aralık 2017 (UTC)

Rica ederim Öznur hocam ne demek. Aklınıza takılan bir şey olduğunda çekinmeden yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. :) --Pragdonmesaj 23:39, 25 Aralık 2017 (UTC)

Merhaba, Yeni yılınız kutlu olsun. Harika bir yıl diliyorum. Sizden bir ricam olacak yeni yılda :-) https://tr.wikipedia.org/wiki/Crossroads_Uluslararas%C4%B1_K%C4%B1sa_Film_Festivali sayfasında “Bu maddede gösterilmiş kaynaklar, kaynak gösterme şablonları ile düzenlenmelidir.” İbaresi var kaynakları elimden geldiğince düzenledim şablonlara bakarak lütfen bir kontrol edip yardımcı olmanız mümkün mü acaba... Doğru yapabilmiş miyim...Çok teşekkür ederim. Sevgiler.Oznurkazanci (mesaj) 11:17, 1 Ocak 2018 (UTC)

Sayın Oznurkazanci,

Son Değişiklikler sayfamızda gezerken Vedat Akman sayfasında gerçekleştirdiğiniz değişikliklere tanık oldum. Madde içerisinde oldukça dağınık bir düzen var. Bu düzensizlik okuyucu için yorucu olabilir. Mesela olmayan maddeler için sürekli iç bağlantı vermeyebilirsiniz, açılma ihtimali olan maddeler için iç bağlantılar veriyor ve geliştirme esnasında bu maddeleri açmaya özen gösteriyoruz. Kaynaklar konusunda da daha sade olun. Ayrıca bu değişiklik işlemlerini bir danışmanlık hizmeti vs. gibi ücret karşılığı yapıyor iseniz bunu mutlaka belirtmeniz gerekmekte. Vikipedi topluluğu bu tarz danışmanlık ve sayfaları kişinin sosyal mecrası olarak görerek övme tarzına sıcak bakmamaktadır. Sevgiler. --e.c. 19:10, 2 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba, İlk önce değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ben halen öğrenme sürecinde olan bir vikiyim. Genelde diğer maddeleri inceleyerek öğrendim. Tabii ki ileride daha iyi olmayı çok isterim ancak kesinlikle bir profesyonel değilim. Vedat Akman nmaddesi benim adeta öğrenme tahtam oldu bu arada çok sevdiğim bir hocamın maddesine de katkım oldu. Esas olarak benim ilgimi TOYP ve JCI İstanbul Crossroads maddesi çekiyor çünkü bu organizasyonları yakından bilen ve takip eden biriyim. Umarım beni samimi bulmuşsunuzdur. Madde üzerinde bahis ettiğiniz hususlarda daha dikkatli olurum zaten bu madde ile işim bitmek üzere biraz mükemelliyetci bir yapım olsa gerek bir türlü bitiremedim ancak dediğim gibi hedefim başka maddeler açıp onlar üzerinde çalışmak. Eğer bir öneriniz olursa katkı sunmayı çok isterim.... Sevgiler ÖznurOznurkazanci (mesaj) 19:23, 2 Ocak 2018 (UTC)

Tekrar Merhaba,

Bu arada belirtmem gerek bende bir JCI üyesiyim bu yüzden TOYP ve Crossroads bildiğim projeler... aynı zamanda Beykent üniversitesinde doktora yapıyorum. Bir wiki hayranıyım. Çok beğeniyorum. Açıkcası başka fazla maddeye girmedim çünkü halen öğreniyorum. Ancak hazır gibiyim artık kendi maddelerimi yaratmak için ancak tutkulu olduğum konular bulmam gerek. Bu arada fark ettiğiniz gibi iyi olmaktan çok uzağım çok fazla öğrenecek detay var belki ileride bir hizmetli olup daha iyi olabilirim titiz olmanız çok hoşuma gittti doğrusu bence wikiyi özel yapanda bu.... umarım acemilliğim madddeye zarar vermöemiştir kaş yapalım derken göz çıkarmamışımdır... Sevgiler. Öznur arzu ederseniz benimle irtibata geçebilirsiniz gizli bir kimliğim yok sonuç olarak :-)Oznurkazanci (mesaj) 19:35, 2 Ocak 2018 (UTC)

Şu an kaynakça üzerinde çalışıyorum bunu Pragdon yetkilisinden öğrendim o TOYP üzerinde yardımcı olmuştu oradan kaynakça düzenlemeyi öğrendim birazdan Crossroads maddesine bakıcam ancak şimdi biraz tereddüt yaşıyorum yaptığımı bırakayam mı ??? ne yapmalıyım şimdi??? yardımcı oluursanız sevinirimm çünkü tereddüt yaşıyorum şu an... bu arada konuşmak isterseniz gsm verebilirim... diğer maddelere geçmeden teşekkür ederim.Oznurkazanci (mesaj) 19:48, 2 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba,

Madde de iç bağlantıları düzenledim. Olmayanları kaldırdım. Metini daha düzgün hale getirdim. Kaynakçayı düzenledim. Dış bağlantıyı azalttım. Umarım iyi olmuştur. Artık bir süre bu madde üzerinde yapacak bir şey kalmadı. Şimdi JCI İstanbul Crossroads maddesine kaynakça kısmına bakıcam. Şablon düzenlemesi gerek diyor ancak elimden geldiğince kaynakçayı şablon düzenine uygun yapmaya çalıştım. Bir göz atmanız mümkün mü acaba nerede yanlış yapıyorum lütfen. Teşekkür ederim. Öznur. Oznurkazanci (mesaj) 21:00, 2 Ocak 2018 (UTC)

Katkılarınızda, belirtmiş olduğum kurallara uymanız dahilinde sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Aşağıdaki içerikleri okumanız faydalı olacaktır;

Sevgiler. --e.c. 23:07, 2 Ocak 2018 (UTC)

Kaynak düzenleme[kaynağı değiştir]

Merhaba Öznur hocam, sizin de yeni yılınız kutlu olsun. Bir kaç gündür giremiyordum. Bugün oturabildim bilgisayarın başına ancak :) Crossroads Uluslararası Kısa Film Festivali'ndeki kaynak düzenlemeler ile size bir kaç görsel hazırladım. Bu maddede ve çalıştığınız diğer maddelerde bu görseller üzerinden giderseniz daha sağlıklı kaynaklandırma sağlarız.

1. Adım: Buradaki görselden takip ederek başlayalım. Maddeyi düzenlemek için Kaynağı Değiştir dedikten sonra açılan sayfanın üst kısmında kırmızı ok ile işaretlediğim bir bölüm görecekseniz. İşaretli bölgeden Kaynak başlığını tıklayalım.

2. Adım: 1. adımın ardından buradaki kırmızı işaretli bölüm çıkacak önünüze. Bu kısımdan da sol başta bulunan Şablonlar sekmesini tıklıyoruz.

3. Adım: Şablonlar sekmesini tıkladığımızda burada kırmızı ile işaretlediğim gibi küçük bir pencere açılacak. Bu açılan pencereden, maddeye ekleyeceğiniz kaynağın türüne uygun (İnternet sitesi, Gazete vs gibi haber siteleri, elinizde basılı halde bulunan kitap, dergi kaynağı vb.) bir başlığı seçiyoruz ve son adıma geçiyoruz. Ben örnek olarak "haber kaynağı"nı seçtim.

4. Adım: Açılan pencereden seçtiğimiz başlık sonrası önümüze buradaki gibi bir pencere açılacak. Ben örnek olarak "haber kaynağı"nı seçtim. Siz de sizin kaynağınıza uygun olan başlığı seçtiğinizde ona uygun benzer bir pencere açılacak. Açılan bu penceredeki formu dolduruyoruz.

  • Soyadı / Adı kısmı: Haberi, kitabı, makaleyi vs (kaynak olarak hangisi gösterilecekse) yazan kişinin Soyadı ve adının yazıldığı bölümdür.
  • Başlık kısmı: Haberin, makalenin vs başlığının yazıldığı bölümdür.
  • URL kısmı: haberin vs linkinin yazıldığı bölümdür.
  • Erişim tarihi bölümü: Habere vs ulaştığınız yani kaynağı maddeye eklediğiniz günün tarihinin yazıldığı bölümdür (Gün.Ay.Yıl).
  • Eser kısmı: Haberi veya makaleyi vs. yayınlayan kurumun adının yazıldığı bölümdür.
  • Tarih bölümü: Haberin, makalenin vs. yazıldığı/üretildiği tarihin yazıldığı bölümdür (Gün.Ay.Yıl).

Tüm bunları yaptıktan sonra, formun altında bulunan Ekle butonuna basarak kaynağı maddeye ekleyebilirsiniz. Ekle butonundan sonra maddeye mavi ile işaretlediğim şöyle bir şablon gelecek. Bu şablon sayfa içerisinde en son tıkladığınız yerde çıkar genellikle. Mavi ile işaretli kısım kaynağı ekleyeceğiniz cümlenin sonunda değilse oradan kesip uygun cümlenin sonuna yapıştırınız ve sayfayı komple kaydedin. Buradan uzun uzun anlattım ama bu işlem toplamda 1 dakikanızı bile almayacaktır. Zamanla iyice kavrarsınız zaten. Gerçekleştiremediğiniz, takıldığınız bir nokta olursa yine haber verirseniz destek atarım :)

Tekrardan iyi yıllar, iyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 09:55, 4 Ocak 2018 (UTC)

Süper :-) Çok teşekkür ederim. Sevgiler :-) ÖznurOznurkazanci (mesaj) 18:05, 4 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba,

Bu arada bir ricam var :-) Üzerinde çalışabileceğim madde veya proje öneriniz olabilir mi? Yeni bir şeyler üzerinde çalışmak iyi olabilir kendimi geliştirmem açısından bu konuda elmacenderesi'nden ricada bulundum. Belki üzerine uğraşabileceğim yeni projeler bulabilirim... Öneriniz var mı? Bu arada Crosssroads maddesine başlayacağım ama yüzüme gözüme bulaştırmaktan korkuyorum. Müthiş anlatmışsınız ama ilk kez şablon kullanacağım için biraz endişeliyim. Daha önce gördüklerimden copy paste idare etmiştim ama şimdi daha profesyonel detaylara girdikçe gözüm korktu biraz umarım iyi olur... Çok teşekkür ederim. Sevgiler. Öznür.Oznurkazanci (mesaj) 19:11, 4 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba, öncelikle hiç korkmayın, hata yaptıkça öğrenilir vikipedi :) Şablonlar buradaki işlerimiz daha da kolaylaştıran araçlardır o yüzden çekinmeden kullanın. Bir sorun olduğunda saniyelik bir işlemle hepsini geri alır ve düzeltiriz. İnanın bana copy/paste yapmaktan daha kolay ve kullanışlı. Bunun dışında iş veya ilgi alanlarınız nedir bilmiyorum ama Crosssroads maddesinden yola çıkarak sinema/film maddeleri üzerine yoğunlaşabileceğinizi düşünüyorum. Sinema ile ilgili Vikiproje:Sinema/İş birliği projesi'ni inceleyebilirsiniz. Bu gece başlayacak yeni bir iş birliği projesi var. :) --Pragdonmesaj 19:42, 4 Ocak 2018 (UTC)
Bu arada normalde tam saatinde başlatıyoruz projeleri ama siz şu an başlayabilirsiniz :) Ek bilgi olarak; 75. Altın Küre Ödülleri sayfasında bulunan kırmızı bağlantıları İngilizce vikipedideki sayfadan bulup çevirisini yapabilirsiniz. Böylece daha kolay kavrayabilirsiniz. --Pragdonmesaj 19:58, 4 Ocak 2018 (UTC)

Çok teşekkür ederim. Ben Crossroads Kısa Film Festivali maddesinde şablon düzeltmelerini yaptım ancak şablon düzeltme uyarı yazısı nasıl kaldırılıyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Umarım iyi olmuştur. Tekrar çok teşekkür ederim. Bu akşam proje üzerinde çalışacağım biraz :-) Sevgiler, ÖznurOznurkazanci (mesaj) 06:09, 6 Ocak 2018 (UTC)

Elinize sağlık çok güzel olmuş. Sadece şablondaki "eser" kısmındaki kurum/kuruluşlara bağlantı vermemeye çalışalım bir sonraki işlerde. Sadece Vikipedide maddesi olan kurum/kuruluşlara bağlantı versek yeter. Misal, Crossroads'da "Kamera arkası" vikipedide yok o yüzden kırmızı bağlantı olarak gözüküyor. Bir de 9. kaynaktaki eser tahıl olan Buğday sayfasına bağlantı verilmiş. Onları düzeltiyorum ben şimdilik. :) Proje ile ilgili aklınıza takılan bir şey olursa hemen yazabilirsiniz. Bugün bilgisayar başında olucam genelde. İyi çalışmalar. :) --Pragdonmesaj 09:28, 6 Ocak 2018 (UTC)

Feud vikipedia TR da var https://tr.wikipedia.org/wiki/Feud ne yapmalıyım ? teşekkür ederim. Bu arada Big little lies maddesini açtım ama tam olmadı sanırım. Sevgiler. Öznur:-)Oznurkazanci (mesaj) 16:00, 6 Ocak 2018 (UTC)

Başlangıç için gayet güzel olmuş elinize sağlık. :) Yeni açtığınız maddelerin kategorilendirmesini de yapabilirsiniz. Bunun için yeni açtığınız maddenin ingilizce sayfasında bulunan kategorilerin (varsa) türkçe vikipedideki karşılıklarını ekleyebilirsiniz. :) --Pragdonmesaj 16:25, 6 Ocak 2018 (UTC)

Ben Bradlee ünlü bir gazeteci maddesini açtım ama tercümem nasıl oldu bilmiyorum. Wkipedia ing de var. Birde The Leisure Seeker başladım Wikipedia da vardı. O da film ancak formatını tutturamadım. Formatı copy paste yapabilirim örnek olursa çok teşekkür. Devam edeyim mi? Biraz acemice gidiyorum da :-) Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 16:28, 6 Ocak 2018 (UTC)

Devam devam :) Ben Bradlee gibi maddelerde yaptığım değişiklikeri de incelemeyi ihmal etmeyin. yaptığım bu değişiklikler madde düzeni için olmazsa olmazlar. Yeni açtığınız maddelerde bunları da ekleyin muhakkak. Bir hata olursa ben müdahale ederim. :) Kolay gelsin. Elinize sağlık. --Pragdonmesaj 16:46, 6 Ocak 2018 (UTC)

The Boss Baby maddesi Patron Bebek olarak https://tr.wikipedia.org/wiki/Patron_Bebek TR vikipedia da var ne yapmalıyım? Teşekkür ederim. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 16:59, 6 Ocak 2018 (UTC)

Tamamdır o madde ile ilgileniyorum ben. Bilgilendirme için teşekkür ederim :) --Pragdonmesaj 17:01, 6 Ocak 2018 (UTC)
Öznur hocam küçük bir not: İngilizce veya başka dillerdeki vikipediler kaynak olarak kabul edilmiyor. Bunun yerine İngilizce vikide kullanılan kaynağı türkçe vikipediye copy/paste yaparak ekleyebilirsiniz bilginiz olsun :) --Pragdonmesaj 17:12, 6 Ocak 2018 (UTC)

FARGO https://tr.wikipedia.org/wiki/Fargo_(dizi) viki TR da var. Ne yapmalıyım? Teşekkür ederim. Sevgiler. Öznur Oznurkazanci (mesaj) 19:58, 6 Ocak 2018 (UTC)

Gerekli düzeltmeyi yaptım teşekkürler bildirim için :) --Pragdonmesaj 20:19, 6 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba:-) Üç madde başlattım biraz yarım kaldı diğer maddelerdeki şablonları baz alıp biraz daha iyi bir şeyler yapmaya çalışacağım yemekten sonra:-) Proje beni çok sardı harika bir proje beni dahil ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Yeni açtığım maddeler; Darkest Hour, Tanya Harding ve Vincent'ten Sevgilerle bu arada bilgiler çok faydalı oluyor :-) Sevgiler, ÖznurOznurkazanci (mesaj) 16:42, 7 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba Öznur hocam, yeni açtığınız maddelerde gerekli düzeltmeleri yaptım. Kolay gelsin :) --Pragdonmesaj 18:58, 7 Ocak 2018 (UTC)

Teşekkür ederim:-) Will Truman maddesini açtım ve bitirdim iyi oldu gibi bir göz atarsanız sevinirim. Çalışmaya devam ediyorum:-) Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 22:01, 7 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba, Twin Peaks maddesi TR Vikide var https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0kiz_Tepeler bu maddeyi araştırırken TR Viki de İkiz Tepeler adı altında buldum. Sevgiler:-) ÖznurOznurkazanci (mesaj) 22:10, 7 Ocak 2018 (UTC)

Vikipedide olan "Twin Peaks" başka bir dizi. Burada bahsi geçen dizi 2017 yapımı olan bu dizi :) --Pragdonmesaj 07:05, 8 Ocak 2018 (UTC)

Teşekkür ederim:-) Ben Genius ve the Crown maddelerini açtım. Biraz amatörce olsa da elimden geleni yaptım. Bir göz atabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim:-) Bu arada projeye yeni arkadaşlar katılmış süper olmuş. Sevgiler:-) ÖznurOznurkazanci (mesaj) 20:17, 8 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba:-) İki yeni madde açtım. Top of the Lake şu an gösterimi var Digitürk'te ve the Sinner. Bu sefer görsel üzerinde çalıştım. Umarım olmuştur. Öğrenecek çok şey var ve bazen daha iyi olmayı diliyorum. Umarım yormuyorum hep yardım istiyorum da :-) Çok teşekkür ederim. Sevgiler. Öznur Oznurkazanci (mesaj) 18:33, 9 Ocak 2018 (UTC)

Tekrar Selam, yeni proje önerileri kısmına bir öneri yazmak istedim ama başarılı olamadım:-( Böyle bir öneri nasıl yazılır bilmiyorum. Önerim şu Türkiye'de Kısa Film Festivali ve Yarışmalarını kategorize edecek iller bazında bir Kısa Film Festivali Almanac ı yaratmak. Böylece film öğrencileri için yol gösterici bir harita oluşturmak. Çok mu idealist oldu:-) Böyle kapsamlı bir proje için Boğaziçi Üniversitesinde bir Merkez var. http://www.mafm.boun.edu.tr/ Daha fazla araştırabilirim eğer bu fikri beğendiyseniz. Merkezde projeler kısmında ilginç böyle örnek olabilecek projeler var. Teşekkür ederim. SevgilerOznurkazanci (mesaj) 19:43, 9 Ocak 2018 (UTC)

Bu linkte liste var https://kisaiyidir.net/film-festivalleri-ve-kisa-film-yarismalari/turkiyedeki-film-festivalleri/ nasıl olabilir mi? Teşekkür ederim. SevgilerOznurkazanci (mesaj) 19:50, 9 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba Öznur hocam, açtığınız maddelere bugün el atarım, elinize sağlık :) proje önerisine gelirsek, yanlış anlamadıysam türkiye genelindeki kısa film festivallerinin bir listesini oluşturmak istiyorsunuz değil mi? Eğer öyle ise şunu yapabiliriz; öncelikle festivalleri bir liste haline getirip ardında da Vikiproje Sinema kapsamında vikipedi de olmayan festivallerin maddelerini açabiliriz.
Bunun için Türkiye'deki film festivalleri listesi'ni kullanabiliriz. Listede şu an çok eksik var. Kısa film festivallerini ayrı bir başlık altında bu listeye eklersek vikiprojede kullanabiliriz bunu. --Pragdonmesaj 08:35, 10 Ocak 2018 (UTC)

Lisans problemi[kaynağı değiştir]

SakhalinioBuyrun beniiiim? 20:36, 9 Ocak 2018 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 20:36, 9 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba, görselleri maddelerden çıkardım. Uyarınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 21:02, 9 Ocak 2018 (UTC)

Görsellerin lisanslamalarını ben yapıyorum, ilgili maddelere tekrar ekleyebilirsiniz Öznur hocam. Bu tarz maddeleri eklerken linsanslamasını yapmak gerekiyor. Görseli eklerken altta lisans sekmesi var oraya tıkladığınızda görsel ile ilgili bir lisans çeşidi bulabilirsiniz. --Pragdonmesaj 08:35, 10 Ocak 2018 (UTC)

Çok teşekkür ederim. Harika olmuş:-) Görsel eklemeyi halen öğreniyorum... Ama daha iyi olacak söz. Görseller üzerinde daha dikkatli çalışacağım. Tekrar çok teşekkür ederim. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 16:43, 10 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba iki yeni madde açtım Ruth Madoff ve Downsizing bir göz atmanız mümkün mü lütfen biraz zorlu maddeler kaynak azdı. Teşekkür ederim. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 15:37, 11 Ocak 2018 (UTC)

Bu arada yeni projeler varsa sinema, kültür ve sanat üzerine katılmayı çok isterim. Teşekkür ederim. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 15:39, 11 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba Öznur hocam yeni açtığınız maddeleri gördüm. Dil konusunda biraz düzeltmeye ihtiyaç var sadece. Bugün gün içerisinde gerekli düzenlemeleri yapabilirim. :) Şu an sinema ve sovyetler birliği projeleri dışında aktif başka proje var mı bilmiyorum. Denk gelirsem haber veririm muhakkak :) --Pragdonmesaj 11:18, 12 Ocak 2018 (UTC)

Çok teşekkür ederim. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 08:21, 13 Ocak 2018 (UTC)

Çok teşekkür ederim :-) Sevgiler. Öznur :-)Oznurkazanci (mesaj) 08:23, 13 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba, Claire Fraser maddesini açtım. Claire Fraser kurgusal bir film karakteri. Zorlu bir madde. Metini yazdım ancak kaynak kısmında zorlanıyorum. Biraz yardım rica etsem :-) lütfen. Çok teşekkür ederim. Sevgiler. Öznur:-)Oznurkazanci (mesaj) 22:13, 18 Ocak 2018 (UTC)

Merhabalar Öznur hocam, İngilizce vikipedide bulunan kaynakları kullanabilirsiniz. Oradaki kaynaklar da Türkçe vikipedide kullanılabilir. O konuda aklınızda şüphe olmasın. Bir kaç gün içerisinde açtığınız diğer maddeler ile birlikte hepsini gözden geçireceğim. Size tavsiyem, kurgusal karakterler yerine oyuncu, film veya dizi maddelerini açmanız. Kurgusal karakterler biraz sıkıntılı olabiliyor :) --Pragdonmesaj 23:36, 18 Ocak 2018 (UTC)

Cinema Journal[kaynağı değiştir]

Merhaba, https://tr.wikipedia.org/wiki/Cinema_Journal maddesinde Texas'da yayınlanan yayınlar ve 1967 yılı başlayan yayınlar kategori bağlantılarını iptal ettim çünkü yanlış olmuşlar kategoride bağlantıda Pittsburgh'de yayınlanan yayınlar olmalı orada EMAJ Emerging Markets Journal ile CINEJ olmalı ancak bunun için gerekli kategorisel bağlantıları yapamadım:( Birde dergi 2011 yılında başlamış ikisi de 2011 yılında başlayan dergiler olmalı bunun içinde kategoriye bağlantı gerekiyor sanırım yardım lütfen çok teşekkür ederim. https://tr.wikipedia.org/wiki/Cinema_Journal maddesinde son yaptığım düzeltmeye bakarsanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim umarım maddeye katkım olmuştur. Çok teşekkür ederim. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 17:42, 25 Ocak 2018 (UTC)

Yani Kategoriler kısmında demek istemiştim. Çok teşekkür ederim. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 17:47, 25 Ocak 2018 (UTC)

Yani KATEGORİLER kısmında demek istemiştim. Düzeltme Kategorilerde olacak lütfen. Ben yanlış bilgiyi sildim ancak yerine doğru kategoriyi yukarıda anlattığım gibi açamadım lütfen. Çok teşekkür ederim. Sevgiler:) ÖznurOznurkazanci (mesaj) 17:52, 25 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba, Harika bir haftasonu diliyorum. CINEJ Cinema Journal maddesinde Kategoriler kısmında iki hatalı kategori vardı onları kaldırdım dergi Texas’ta değil Pittsburgh’de çıkıyor ve 1967 yılı başlayan değil 2011 yılında başlayan yayınlar kategorisinde olmalı. Bu yüzden CINEJ de iki yeni kategori açmak istedim bunlar Pittsburgh’de çıkan yayınlar (Buraya EMAJ Emerging Markets Journal maddesi de eklenebilir.) Birde 2011 yılında başlayan yayınlar yine buraya EMAJ maddesinide ekleyebiliriz ancak kategori açmayı beceremedim :( Alt ve Üst kategoriler beceri ve tecrübe istiyor elime yüzüme bulaştırmak istemedim. Yardım rica edebilirmiyim lütfen. Bu yeni kategoriler için yardımınızı rica ediyorum hocam. Çok teşekkür ederim :) Harika bir gün diliyorum. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 12:56, 27 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba Öznur hocam kusura bakmayın bugünlerde baya yoğunum vikipediye giremedim pek. Cinema Journal sayfasındaki değişiklikleri geri almak durumunda kaldım. Sizin bilgilerini eklediğini dergi ile bahsi geçen dergi farklı. Dergi yayın hayatına 1967'de başlamış ve University of Texas Press tarafından yayınlanmış. :) --Pragdonmesaj 10:12, 31 Ocak 2018 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:07, 1 Şubat 2018 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:07, 1 Şubat 2018 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:07, 1 Şubat 2018 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:07, 1 Şubat 2018 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:07, 1 Şubat 2018 (UTC)

Merhaba Tüm görseller Özgür lisanslı olan EMAJ ve CINEJ dergisinden alındı... Görseller ile ilgili bu yüzden telif sorunu yok. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 07:27, 1 Şubat 2018 (UTC)

Dosyaların özgür lisanslı olduklarına dair dosyları aldığınız site ve benzeri yerdeki linki ekleyin ve kontrol yapılsın. Ona göre bir sorun olmaz. SakhalinioBuyrun beniiiim? 07:43, 1 Şubat 2018 (UTC)

Merhaba, https://cinej.pitt.edu/ojs/index.php/cinej/issue/archive ve https://emaj.pitt.edu/ojs/index.php/emaj/issue/archive dergilerin arşiv kısmından görselleri almıştım linkleri yazdım ancak hocam ben geri dönük işlemi nasıl ekleyecegimi bilmiyorum inceleme için hocam yardımcı olursanız minettar olurum lütfen. Biraz acemi sayılırım halen öğrenme sürecindeyim... Çok teşekkür ederim. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 07:51, 1 Şubat 2018 (UTC)

Merhaba,

Açıklama kısımlarına görsellerin linklerini yazdım acaba kontrol etmeniz mümkün mü lütfen. Çok teşekkür ederim. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 08:41, 1 Şubat 2018 (UTC)

Açıklama kısımlarına görsellerin linklerini ve açıklamasını yazdım acaba kontrol etmeniz mümkün mü lütfen. Çok teşekkür ederim. Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 10:02, 1 Şubat 2018 (UTC)

Merhaba Öznur hocam gerekli düzenlemeleri gerçekleştirdim :) --Pragdonmesaj 08:39, 2 Şubat 2018 (UTC)

Çok teşekkür ederim... Sevgiler:) ÖznurOznurkazanci (mesaj) 08:46, 2 Şubat 2018 (UTC)

Yeni projenize katılmayı çok isterim. Adımı yazmıştım ama ismim silinmiş. Projede yer alabilirmiyim lütfen. Çok teşekkür ederim:) Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 11:59, 2 Şubat 2018 (UTC)

Öznur hocam vikipedide herhangi bir projeye kimseden izin istemeden katılabilirsiniz. Vikipedi herkese açık bir ansiklopedi :) İsmini proje sayfasında duruyor sadece ana sayfa kısmına teknik bi sorundan kaynaklı çıkmamış. :) --Pragdonmesaj 12:19, 2 Şubat 2018 (UTC)

Çok teşekkür ederim:) Harika haber... Çok sevindim. Proje çok güzel bu arada diğer projede derece alabildim mi acaba sonuç ne oldu merak ettim. Benim Vikide ilk projemdi :) Tekrar çok teşekkür ederim:) Sevgiler. ÖznurOznurkazanci (mesaj) 12:36, 2 Şubat 2018 (UTC)

Bir kaç gün içerisinde değerlendirmeyi tamamlayıp ödülleri dağıtırım :) --Pragdonmesaj 12:39, 2 Şubat 2018 (UTC)

Vikiproje:Sinema Ocak 2018 işbirliği projesinde birinci oldunuz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema İşbirliği Projesinin 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!
Vikiproje:Sinema kapsamında oluşturulan Ocak 2018 işbirliği projesi kapsamında düzenlenen "75. Altın Küre Ödülleri maddesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması" konulu işbirliği projesinde 1. oldunuz. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz. Çalışmalarınızda başarılar. --Pragdonmesaj 07:15, 7 Şubat 2018 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Oznurkazanci!
Vikiproje Sinema bünyesinde Şubat 2018 iş birliği projesi, 71. İngiliz Akademisi Film Ödülleri maddesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 50 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:39, 7 Şubat 2018 (UTC)

Merhaba, rica etsem Aday olduğum hizmetli adaylık sayfamda oy kullanıp görüşünüzü belirtir misiniz? İyi vikiler.

Bu kullanıcı şu sıralar bir hizmetli adayıdır. İlgili başvuruya göz atmak ve fikrinizi belirtmek için lütfen On 15 sayfasını ziyaret ediniz.

--On 15 (mesaj) 08.55, 23 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Sinema Şubat 2018 işbirliği projesinde birinci oldunuz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema İşbirliği Projesinin 1.'si ödülünün sahibi oldunuz!
Vikiproje:Sinema kapsamında oluşturulan Şubat 2018 işbirliği projesi kapsamında düzenlenen "71. İngiliz Akademisi Film Ödülleri maddesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması" konulu işbirliği projesinde 1. oldunuz. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz. Çalışmalarınızda başarılar. --Pragdonmesaj 22.49, 28 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Oznurkazanci!
Vikiproje Sinema bünyesinde Mart 2018 iş birliği projesi, Akademi Ödülleri şablonundaki kırmızı bağlantılı tören maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 30 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10.12, 2 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Sinema Nisan ayı iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Oznurkazanci!
Vikiproje Sinema bünyesinde Nisan 2018 iş birliği projesi, Vikiveri'de IMDb bilgisi eksik olan maddeler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kategoride bulunan 200 maddenin IMDb bilgisinin Vikiveri'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11.28, 2 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Oznurkazanci!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ağustos 2018 iş birliği projesi Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda 50 film afişinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14.18, 3 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Yardım Lütfen[kaynağı değiştir]

Merhaba,

TOYP Türkiye Birincileri sayfasında https://tr.wikipedia.org/wiki/TOYP_T%C3%BCrkiye_%C3%96d%C3%BClleri Kaynakça kısmında şu uyarı yazıyor "Tarih değerini gözden geçirin: |tarih= (yardım)" ben bu konuda ne yapacağımı bilemedim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen. Teşekkür ederim. SevgilerOznurkazanci (mesaj) 14.12, 7 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Öznur hocam, iyisinizdir umarım görüşmeyeli? Kaynak şablonlarında yapılan bir yenileme çalışması sonrası kaynak şablonlarında noktalı veriler kabul edilmiyor. Yani; 7.9.2018, 7/9/2018 yerine 7 Eylül 2018 gibi yazılması gerekiyor. Bu konu ile ilgili bir bot çalışması var şu an görüşülen. Görüşme olumlu sonuçlanırsa bu tarz hataları bir bot hesabı otomatik olarak düzeltecek. Ben şimdilik manuel düzelttim. @Oznurkazanci :) --Pragdonmesaj 14.23, 7 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Tatilden yeni döndüm. İstanbul dışında olmak çok güzeldi. Malum bu yaz çok sıcak geçti. Yardımınız için çok teşekkür ederim. Tekrar sinema projelerine katılmayı çok isterim. Sevgiler,Oznurkazanci (mesaj) 19.46, 7 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Umarım keyifli geçmiştir tatil :) Sinema projeleri her ay yenileniyor bildiğiniz gibi ve her ay katılımcılara açık. Her zaman bekleriz :) --Pragdonmesaj 09.28, 10 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Yardım Lütfen[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Üzerinde daha önce çalıştığım aşağıdaki iki madde uyarı almış bir göz atıp beni yönlendirmeniz mümkün mü ben bu maddelerde bir sorun göremedim. https://tr.wikipedia.org/wiki/Beykent_%C3%9Cniversitesi_Sosyal_Bilimler_Dergisi https://tr.wikipedia.org/wiki/Emerging_Markets_Journal Teşekkür ederim. Sevgiler. Oznurkazanci (mesaj) 16.47, 12 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Öznur hocam, verdiğiniz bağlantıları inceledim. Açtığımız maddeler Vikipedi:Kayda değerlik kriterlerine uymak zorunda yoksa silinirler. Bu maddelere baktığımda da bu kriterlere uymadığını görüyorum. Bu sebeple maddeler silinecektir. Ama bunun bir çözüm yolu olarak; bu bilgileri Vedat Akman'ın sayfasına aktararak orada bunlardan bahsetmek daha sağlıklı olabilir. İnternette bu dergileri arayan kullanıcılar da Vedat Akman'ın sayfasına yönlendirilir. Sizin için de uygunsa oraya taşımayı ben gerçekleştireyim. --Pragdonmesaj 09.46, 13 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Taşımayı yaparsanız çok memnun olurum lütfen. Harika olur. Belki CINEJ Cinema Journal içinde aynısı olabilir aktarım yani çünkü o madde de aynı sorunu yaşayabilir. Bu arada Vedat hoca bu dergilerin kurucusu kaynakça da KHAS haber "http://www.khas.edu.tr/news/244" içeriği var. Faydası olur mu? Harika bir fikir. Çok teşekkür ederim. SevgilerOznurkazanci (mesaj) 15.20, 13 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Taşımayı yaparsanız çok memnun olurum lütfen. Belki CINEJ Cinema Journal içinde aynısı olabilir aktarım yani çünkü o madde de aynı sorunu yaşayabilir. Bu arada Vedat hoca bu dergilerin kurucusu kaynakça da KHAS haber "http://www.khas.edu.tr/news/244" içeriği var. Faydası olur mu?https://tr.wikipedia.org/wiki/Cinema_Journal Çok teşekkür ederim. Harika bir fikir. Sevgiler,Oznurkazanci (mesaj) 15.29, 13 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

yarın inceleyip gerekli taşımaları gerçekleştiririm Öznur hocam :)--Pragdonmesaj 20.15, 13 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür ederim[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim. Sevgiler :-) Oznurkazanci (mesaj) 15.47, 14 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Merhaba,

Harika bir haftasonu diliyorum. Umarım çok güzel bir gün olmuştur. Yardımcı olabilir miyim diyeceğim ama daha önce hiç taşıma işlemi yapmadım. Ama bir fikrim vardı acaba diyorum taşımayı "Dergi çalışmaları" başlığında hocanın dergi kurucusu olduğu dergileri taşıyarak yapmak iyi bir fikir olabilir mi? Daha önce hiç taşıma tecrübem olmadığından nasıl olur ya da madde nasıl toparlanır bilmiyorum. Ancak siz ne yaparsanız benim yapabileceğimden kat ve kat iyi olacağını biliyorum :-) Bilgi ve tecrübe farkı büyük katma değer. Benimle bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için minnettarım. Şimdiden çok teşekkür ederim Sevgiler:-) Oznurkazanci (mesaj) 18.59, 15 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Merhaba Öznur hocam, bu hafta ofisteki iş yoğunluğu bir hayli fazla. Malum film festivalleri için yoğun bir dönem bu dönem :) O sebeple pek aktif olamıyorum. İlk fırsatta bahsettiğim işlemleri gerçekleştireceğim. Sevgiler. :) --Pragdonmesaj 19.22, 18 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Teşekkür ederim. Sevgiler :-)Oznurkazanci (mesaj) 08.13, 22 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Merhaba,

Ben taşıma işleminde faydası olur diye Pittsburgh Üniversitesi maddesini açtım ve epeyce yol aldım. Çok etkileyici bir üniversite madde güzel oldu. Kontrol ederseniz çok sevinirim. Umarım faydalı olur. Çok teşekkür ederim. Sevgiler :-)Oznurkazanci (mesaj) 21.35, 25 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

  • Merhaba Öznur Hocam, üniversite maddesini açmanız çok isabetli olmuş elinize sağlık. Gerekli taşımaları gerçekleştirdim. Yayınların hepsini yazmaya gerek yok o sebeple bir kısmını kaldırdım. Bunun haricinde üniversite maddesindeki Türkçe biraz sıkıntılı. Bir bütün olarak okuduğumuzda cümleler arası geçişler ve anlamlar baya sıkıntılı duruyor. Çeviri yaptığınız programlar sağlıklı bir çeviri yapamadığı için baştan sona yeniden bir düzenleme gerektiriyor. Bu konuda bir düzenleme gerçekleştirebilirseniz çok iyi olur. Yapmanız gereken tek şey çeviri dilinden bağımsız bir Türkçe ile maddedeki cümleleri toparlamak olacak :) İyi çalışmalar. Sevgiler. --Pragdonmesaj 09.51, 26 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]


  • Merhaba,

Çok teşekkür ederim. Madde'nin metni üzerinde düzenlemelere başladım. Maddeye üniversite görseli eklemek istedim ama görsel konusunda pek başarılı değilim. Taşıma işlemi için tekrar teşekkür ederim. Bir gün umarım bende böyle şeyler yapabilirim. Metin üzerinde düzenlemelerim bitince sizden ricam bir göz atmanız lütfen. Sevgiler :-)Oznurkazanci (mesaj) 15.11, 26 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Tekrar Merhaba, Madde üzerinde ki düzenlemeleri bitirdim. Sizden rica etsem bir göz atar mısınız lütfen. Teşekkür ederim. Maddeye üniversite resmini eklemek istedim ama beceremedim:-) Taşıma işlemi sanırım halen yürürlükte link bekliyor. Linkte şöyle yazıyor "Bu sayfa, Pittsburgh Üniversitesi ile tek başlık altında birleştirilmiştir. Sayfa geçmişinin de hizmetliler tarafından Pittsburgh Üniversitesi sayfasının geçmişine aktarılması gerekmektedir." Ben taşıma işleminde çok acemi olduğumdan tam olarak nasıl olduğu konusunda hiç bilgim yok. Sevgiler:-) Oznurkazanci (mesaj) 17.28, 26 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]


  • Merhaba,

Yazımda belirtilen işlemler biraz önce yapılmış. Artık EMAJ linkini Pittsburgh Üniversitesine veriyor. Sanırım böylece EMAJ için taşıma işlemi tamamlanmış oldu. Sanırım CINEJ Cinema Journal linkinin taşınmasına gerek kalmadı. Bu da güzel haber :-) Çok teşekkür ederim. Sevgiler :-) Oznurkazanci (mesaj) 18.16, 26 Eylül 2018 (UTC)[yanıtla]

Pittsburgh Üniversitesi ve Hong Kong University of Science and Technology maddesi hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba her iki maddeye görsel eklemek istiyorum ancak yardıma ihtiyacım var. Bu maddelere görsel bulmamda yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen. Çok teşekkür ederim. Bu arada sizden epeydir haber alamadım umarım iyisinizdir. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle. Sevgiler. Oznurkazanci (mesaj) 20.57, 28 Ekim 2018 (UTC)[yanıtla]

Selam Öznur hocam, bu aralar iş yoğunluğundan kaynaklı fazla vakit ayıramıyorum buralara. Bu maddelere hangi görselleri eklemeyi düşünüyorsunuz? --Pragdonmesaj 10.44, 29 Ekim 2018 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, Çok teşekkür ederim hocam. Sizden haber almak harika büyük moral oldu:-) Bu hafta üç yeni madde açtım. Pittsburgh Üniversitesi, Hong Kong University of Science and Technology (Hong Kong Bilim ve Teknoloji Üniversitesi) ve Prof. Dr. David Zweig maddeleri. Bu maddelere görsel eklemek istedim ancak başarılı olamadım. Bu maddeler için görseller Google media ve wikimedia’da mevcut ancak ben eklemeyi beceremedim :-( Bu konuda biraz daha pratiğe ihtiyacım var. Şanslıyım ki sizin gibi bir guru bana hep yardımcı oluyor. Sizden çok şey öğrendim öncelikle bu süreçte harika bir öğretmen olduğunuz için minnettarım. Yoksa çoktan kaybolmuştum. İyi bir yardım (hoca) bulmak çok zor hocam insan kiymetini bilmeli diyorum. Sizin için böyle yoğun olduğunuz bir süreçte bana vakit ayırdığınız için ayrıca çok teşekkür ederim. Aşağıdaki hususlarda bana değerli vaktinizi ayırırsanız minnettar olurum hocam.

Prof. Dr. David ZWEIG maddesi hızlı silinme sürecinde görünüyor. Diğer iki maddede kayda değerlik hususunda bir sorun görünmüyor. Gayet iyi durumdalar ancak bir kontrol ederseniz süper olurdu. Onlara resim veya görsel ekleyebilirsek (uygun gördüğünüz şekilde) çok sevinirim hocam. Birde üzerinde uzun zamandır çalıştığım ve emek verdiğim Vedat Akman hocanın maddesine bir iki çok küçük eklemem ve düzeltmem oldu kontrol edip onaylarsanız ayrıca minnettar olurum. Son olarak CINEJ maddesi halen üzerinde uyarı ile duruyor acaba onu Pittsburgh maddesine taşımamız mümkün mü lütfen. Biliyorum çok uzun bir istek listesi oldu ancak affınıza sığınarak yardımınızı rica ediyorum hocam. Bu arada film veya sinema projeleri varsa yakın zamanda katılmak isterim. Bu aralar vaktim müsait hem de bir şeyler öğrenmiş olurum. Benim için çok iyi olur. Çok teşekkür ederim. Sevgiler.:-)Oznurkazanci (mesaj) 22.41, 29 Ekim 2018 (UTC)[yanıtla]

Estağfurullah elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum sadece :) David ZWEIG ile ilgili şu aşamada yapılacak bir şey yok. Vikipedi yönergelerine göre vikipedide maddesi yer alacak kadar kaynağa ulaşılamıyor. CINEJ maddesine gelirsek de gerekli noktaların taşımasını gerçekleştirdim zaten. Ancak o madde özelinde diğer üyeler ile bir tartışma yürütülmesi gerekiyor. O sebeple şimdilik orası için de bir işlem yapmaya gerek yok. Hong Kong ve Pittsburgh üniversitelerini de inceledim. Bir sıkıntısı yok şimdilik. Hong Kong maddesine bir görsel ekledim ancak daha ayrıntılı bir zamanda bir kaç görsel daha ekleyebilirim. Ve tabi Pittsburgh üniversitesi için de.
Sinema ile ilgili projeye de [Vikiproje:Sinema/İş birliği projesi/2018/Ekim Buradan] katılabilirsiniz. :) --Pragdonmesaj 11.51, 30 Ekim 2018 (UTC)[yanıtla]

Çok teşekkür ederim:-) SevgilerOznurkazanci (mesaj) 15.17, 30 Ekim 2018 (UTC)[yanıtla]

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Merhaba. Oluşturduğumuz maddelerde lütfen Vikipedi:Kayda değerlik yönergelerine uyum arayalım, kriterleri karşılamayan maddeleri oluşturmayalım. İyi günler.--RapsarEfendim? 19.16, 29 Ekim 2018 (UTC)[yanıtla]

Merhaba, Uyarınız için teşekkür ederim. Daha dikkatli olacağım. Yönergeyi tekrar okudum. Faydalı oldu. İyi çalışmalar dilerim. Sevgiler.Oznurkazanci (mesaj) 19.26, 29 Ekim 2018 (UTC)[yanıtla]

ToprakM  16.11, 25 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]