Kullanıcı mesaj:Gurkangamli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Gurkangamli, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Herkes katkıda bulunuyor, siz neden bekliyorsunuz? Siz de Vikipedi'ye katkıda bulunun, bilgi paylaşılsın, çoğalsın!

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı da bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim.--Milesbroke (mesaj) 11:12, 26 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba,

Bir konu hakkında bilgi almak isterim. Ana Britannica'da bulunan içerikler Vikipedi üzerinde paylaşılabilir mi? Eğer cevabınız evetse az önce İspanya ile ilgili yaptığım değişikliği yeniden eklemenizi eğer cevabınız hayırsa Vietnam başlığına yaptığım tüm eklemeleri çıkarmanızı rica ederim.

İyi akşamlar. Bu imzasız yazı ‎Gurkangamli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bir yerde yayımlanan içerikleri kopyala-yapıştır olarak Vikipedi'de bulunduramayız. Ancak bunları kendi cümlelerimizle Vikipedi'ye aktarabiliriz. Telifli içerikler ise geri alabilirim. Ayrıca buradaki kullanıcılara hiç soru sormaktan da çekinmeyin. --Uğurkentmesaj 18:16, 18 Şubat 2015 (UTC)

Ana Beittanica[kaynağı değiştir]

Geç cevabım için kusra bakmayın. Vietnam ve İtalya için ansiklopedileri scan edip kendim metne çevirdim. Bu metinlerin telif hakkı yok, aksine ansiklopedi olduğu için her yerde kullanılabilir diye düşünüyorum. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen

Ne kusuru, İtalya'daki değişikliğiniz iyi. Vietnam sayfasındaki değişikliklerinizi görebileceğiniz gibi sayfada hayli hayli yer kaplıyor. Yer kaplamasına itirazım yok. Kaynak eklerseniz daha iyi olur. Böylece biz de bilgilerin güvenilirliğini anlamış oluruz. --Uğurkentmesaj 19:36, 22 Şubat 2015 (UTC)

Kaynak ekleme[kaynağı değiştir]

Kaynak eklemeyi beceremiyoeum galiba, onu bir anlamaya çalışsyım. Bu durumda İtalya ve Vietnam için yaptığım eklemeleri yen,üiden devreye sokacak mısınız? Ana Britannica kullanmak sorun değilse böyle bir çok katkıda bulunabilirim ansiklopediye

Vietnam'dan emin değilim. Vikipedi:Kaynak gösterme sayfasını incelerseniz iyi olur. --Uğurkentmesaj 20:19, 22 Şubat 2015 (UTC)

Uzun olması teknik olarak sorun teşkil etmiyorsa ekleyelim derim. Kitaptan bilgisayar ortamına aktarmak çok zor oluyor, ben bu kadar uğraşmışken ödev yapan öğrenciler ya da detaylı bilgiye ihtiyaç duyan herkes ulaşabilsin istiyorum. Yine de çok uzun derseniz kısaltarak eklerim.

Kısaltarak eklemeniz iyi olur. Kaynak ekleyemezseniz linkleri bana atabilirsiniz. --Uğurkentmesaj 20:27, 22 Şubat 2015 (UTC)