Kullanıcı mesaj:Gmterkan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Gmterkan, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

Bunlara ek olarak, sayfalarda kullanılan kodları anlatan rehberden öğrendiklerinizle deneme tahtasında alıştırma yapabilirsiniz.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden, mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Diğer kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İlbek 10:06, 19 Nisan 2012 (UTC)


Merhaba ;

G11 kriterine göre "Yalnızca bir şirketin, ürünün, grubun veya hizmetin reklamını yapan ve ansiklopedik olabilmesi için baştan yazılması gereken sayfalar silinebilir." deniyor. Fakat taslağını oluşturduğum sayfa 3 adet harici link içeriyor , ve en az 2 tanesi ile hiçbir alakam yok. Tekrar değerlendirmenizi rica ederim.



Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Gmterkan,

Oluşturmuş olduğunuz Otomatik kapı adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g11 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

« ί.е. ℳ§₮» 14:15, 19 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba ;

G11 kriterine göre "Yalnızca bir şirketin, ürünün, grubun veya hizmetin reklamını yapan ve ansiklopedik olabilmesi için baştan yazılması gereken sayfalar silinebilir." deniyor. Fakat taslağını oluşturduğum sayfa 3 adet harici link içeriyor , ve en az 2 tanesi ile hiçbir alakam yok. Tekrar değerlendirmenizi rica ederim.


Hızlı cevabınız için teşekkürler[kaynağı değiştir]

Hızlı cevabınız için teşekkür ederim , Sayfayı açtım şu an onay aşamasında kontrol edip görüş bildirebilir misiniz ? Şu an için çok fazla içerik yok ancak , eklemeye devam edeceğim.

Saygılarımla / İyi çalışmalar

Erkan TOKPINAR

--Gmterkan (mesaj) 10:19, 19 Nisan 2012 (UTC)

Açtığınız sayfa malesef silinmiş durumda. Yoğun reklam içerdiği için reklam amaçlı olarak algılanmış ve silinmiş. Tarafsız ve reklam olarak algılanmayacak bir sayfa oluşturarak katkıda bulunabilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İlbek 09:07, 23 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba ;

G11 kriterine göre "Yalnızca bir şirketin, ürünün, grubun veya hizmetin reklamını yapan ve ansiklopedik olabilmesi için baştan yazılması gereken sayfalar silinebilir." deniyor. Fakat taslağını oluşturduğum sayfa 3 adet harici link içeriyor , ve en az 2 tanesi ile hiçbir alakam yok. Tekrar değerlendirmenizi rica ederim. Gmterkan (mesaj) 19:17, 29 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba. Öncelikle maddenin silinmeden önceki hâlini görmediğimi belirtmek isterim ama bir Vikipedi maddesinde reklam yapmak, sadece dış bağlantıyla mümkün değil. Maddenin içeriğinin de tarafsız ve reklamsız olarak algılanması gereklidir. Bu doğrultuda açacağınız yeni maddelerin silinmeyeceğini düşünüyorum. Herhangi bir sorun yaşarsanız veya bir sorunuz olursa hiç çekinmeden aynı şekilde bana ulaşabilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İlbek 06:40, 30 Nisan 2012 (UTC)