İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:GI-IOST

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Selamlar,

Ben açtığınız konuları silmiyorum. Sadece silme yetkisi olan bir arkadaş incelesin diye işaretliyorum. Silinip silinmeyeceğine ilgililer karar verir. Wikipedia'da bazı kriterler var. [Burayı okursanız] ne demek istediğimi daha net anlatabilmiş olurum. Buradaki hemen herkesin web sitesi, blogu vs var. Ama bilinir olma, kayda değerlilik gibi kriterler yoksa, bu gibi maddeler genelde reklam olarak nitelendirilir. İyi çalışmalar. --Ispartaileti 02:26, 1 Eylül 2008 (UTC)

  • Tekrar Selam,

Anlıyorum silmediğinizin farkındayım fakat viki'ye ekleyeceğimiz içeriğin bilinir olmasını doğal karşılıyorum fakat hakkında inceleme yapılmadan bilinirliği konusunda yargı koymak bana anlamsız gözüken oydu. Yoksa tabiki sizde vikinin iyileşmesi için çalışıyorsunuz farkındayım. Tekrar reklam olarak algılanırsa girişimlerin burada yer alması engelleniyor olarak düşündüreceğininde bilinmesini isterim. Popülaritesi kimse tarafından bilinmeyen sitelerin yayınlarının olması beni bu daha çok bir misilleme olarak düşündürecektir. Saygılar İyi çalışmalar. --GI-IOST 02:32, 1 Eylül 2008 (UTC)

Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.

Ispartaileti 02:37, 1 Eylül 2008 (UTC)

  • Silme olmadığı bilindiği halde kendi sayfamı düzenlemek neden garip gözüküyor acaba? Bu alan bir ansiklopedik alan değildir ve benim üyeliğime özel bir alan ise istediğim düzenlemeyi yapabilirim. Saygılar, --GI-IOST 02:41, 1 Eylül 2008 (UTC)


  • merhaba, Tagtakıştır.com maddesinin reklam içerdiğini görmüyorum ama kayda değer olmadığını düşünüyorum. Daha 2008 ocak ayında kayıt edilmiş ve Google araması üzerinde sadece 4 adet sonuç vermekte. Bu nedenle kayda değerlik şablonu koyulmadan silinebilir. --Muratsahinileti 02:55, 1 Eylül 2008 (UTC)
  • Acaba kayda değerliğini kanıtlayacak ikincil veya üçüncül kaynaklar var mı? Yoksa Vikipedi:Hızlı silme kurallarına göre m6'dan silinmesi için {{Sil}} şablonunu koyacağım.--Muratsahinileti 03:03, 1 Eylül 2008 (UTC)
  • Lütfen sil şablonunu koyun teşekkür ederim. www.sorularlaislamiyet.com adresinin sadece forumlara yazılmış ve google sonucu olarak 20 tane forumda reklamın çıkması bunu kayda değer yapıyor ise denecek hiçbir şey yok. Viki'nin orjinalliği ve genel yapısının bozulduğunu düşünenlerden biriyim. Herkese teşekkürler ve Viki'ye son. İyi çalışmalar --GI-IOST 03:10, 1 Eylül 2008 (UTC)


Kısacası kaynak lazım demiştim Sorularla İslamiyet'e eklendi. Bunca katkıdan sonra demek sorgulanabiliyormusuz. Zaten son katkımdı iyi günler.--Muratsahinileti 04:03, 1 Eylül 2008 (UTC)