Kullanıcı mesaj:Fuyanik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selamlar, açtığınız madde bu ve bu sitede aynen yer alıyor. Üzgünüz ama bu bilgiler başka sitelerde olduğu müddetçe hakları saklıdır yani yayımlayamayız. Bu yazı size ait olabilir fakat aynen yer alamaz. Burayı okuyarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz, sevgilerimle... e.c. 23:16, 12 Mart 2008 (UTC)

Selamlar.Haklısınız aynı anda başka bir şeyle uğraşırken gözden kaçırmışım.Sizden özür dilerim.Maddedeki üsluba biraz dikkat ederseniz çok daha iyi bir madde olacaktır.İyi çalışmalar kolay gelsin.--Eldarionileti 00:18, 13 Mart 2008 (UTC)

Marş sözleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar Marş sözlerinin kamu malı olduğu kanıtlanmadan yayınlayamayız. Marş 2001 yılında yapıldığına göre normal koşullar olan, sahibinin ölümünden 70 yıl geçmiş olması veya 1923'ten önce yayınlanmış olması gibi koşulları sağlamıyor. Ayrıca bu tip durumlarda söz yazarından başka aranjör, yapımcı vs. kişiilerde telif haklarının bir bölümünü ellerinde barındırabiliyorlar. Yani sadece söz yazarına ait bir durumda değil. İkinci olarak kamu malı veya uygun özgür lisanslılardan birinin olduğu kanıtlanabilirse bile sözler Vikipedide değil kardeş projemiz olan Vikikaynak'ta bulunmalı. teşekkürler, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 02:33, 13 Mart 2008 (UTC)

Mesajlarınızın sonuna ~~~~ işaretlerini kullanarak veya yanda resimde gördüğünüz gibi değiştirme ekranındaki küçük mavi kutuları kullanarak imza atmanız yerinde olacaktır. Vikipedi:İmza kullanımı sayfasına göz atabilirsiniz. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 02:41, 13 Mart 2008 (UTC)