Kullanıcı mesaj:Furkanordu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Aralık 2016[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Lütfen Vikipedi'de, Diyarbakır adlı sayfada yaptığınız gibi, yapıcı olmayan değişiklikler yapmaktan kaçının. Değişiklikleriniz vandalizm içeriyordu ve geri alındı ya da silindi. Eğer deneme yapmak istiyorsanız, lütfen Deneme tahtasını kullanın. Hizmetlilerin tekrarlayan vandalizm gerekçesi ile kullanıcıları engelleme yetkileri vardır. Ve Mardin --Pragdonmesaj 20:17, 7 Aralık 2016 (UTC)

SON UYARI !
Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz durumunda engelleneceksiniz.
Eğer engellenmek istemiyorsanız, başkalarının emeğine zarar veren bu tutumunuzdan vazgeçiniz.
Pragdonmesaj 20:23, 7 Aralık 2016 (UTC)

Vikipedi Türk Cemiyeti[kaynağı değiştir]

Merhabalar hocam, Diyarbakır şehrimizin ismini ne idüğü belirsiz dillerde tanıtanlara karşı mücadele ettiğinizi gördüm. Örgütlenirsek Vikipedi'de yığınlanmış militan çetelerine karşı daha başarılı olabiliriz.

Sizi iletişim için yeni kurduğum Discord Sunucuma davet ediyorum. https://discord.gg/7gKMAwq Kerem1249 (mesaj) 16.38, 19 Ocak 2020 (UTC)[yanıtla]

Kardeşim yazını yeni görebildim, kesinlikle her türlü birliğe varım. Diyarbakır Türkmen şehridir ve bu sahte kaynakları göstererek amed ismini kullanıyorlar böyle saçma bişey olamaz. Wikipedia nasıl kabul ediyor anlamış değilim ama siyasi bir destek var gibi artukbey 21.20, 28 Kasım 2022 (UTC)

Saatli dur ikonu
Diyarbakır sayfasında vandalizm yaptığınız için değişiklik yapmanız 24 saat süreyle engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  Dr. Coalmesaj 05.33, 1 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]