Kullanıcı mesaj:Fulbrightturkiye

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Cem Rize tarafından 4 yıl önce Fulbright Turkiye silinmeye aday gösterildi başlığına


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Eldarion 10:29, 30 Aralık 2015 (UTC)


Fulbright Turkiye silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Fulbright Turkiye) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Fulbright Turkiye sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Cem 53 mesaj 09.55, 18 Mart 2020 (UTC)Yanıtla