Kullanıcı mesaj:Hatas

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Fsf sayfasından yönlendirildi)

merhaba, kullanıcı haklarınız, beyaz listeye dahil olacak şekilde değiştirildi. kolay gelsin. --kibele 11:37, 7 Ağustos 2012 (UTC)

Teşekkürler, ben de yaptığım değişikliklerin başkalarına kontrol etme iş yükü getirmesinden dolayı rahatsız oluyordum... --Hatas (mesaj) 21:48, 8 Ağustos 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özen Yıldızı
Vikipedi'ye yaptığınız değerli katkılarınız için elinize sağlık. İyi çalışmalar, iyi vikiler Sadrettin mesaj 16:15, 17 Ağustos 2013 (UTC)

Birkaç madde[kaynağı değiştir]

Selamlar. Gördüğüm kadarıyla bilgisayar ile ilgili maddelere katkı yapıyorsunuz. "Bulut depolama" maddesi bizde yokmuş, açmayı düşünür müydünüz? Bir de "DTS-HD Master Audio" maddesi var, burada geçtiği için diyorum, açılsa iyi olur :) Olmaz derseniz sıkıntı olmaz :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 18:34, 22 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba. Bulut depolama konusuna, Bulut bilişim maddesi içinde bir alt başlıkta deyinilmiş. Wikipedia'da ise Cloud computing, Cloud storage ve File hosting service şeklinde üç kapsamlı madde açmışlar. Yeterli bir İngilizcem olmadığı için bulut depolama konusunda çok kapsamlı bir madde açamam :( ancak, müsait bir zamanda Bulut bilişim maddesindeki Bulut depolama hizmetleri bölümünü biraz gelişitirebilirim. --Hatas (mesaj) 19:15, 22 Ekim 2013 (UTC)

Bir fincan kahve de sizin için![kaynağı değiştir]

Linux ile ilgili maddelere katkılarınızdan dolayı teşekkürler --Huuntaİleti 13:25, 21 Kasım 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Hatas
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:03, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Devriyelik daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar, nasılsınız? Size daha önce de gönderilen devriyelik başvurusu hakkında konuşacaktım. Aynı şablon yazısını birkaç defa göndermek hoş durmadığı gibi samimi de görünmemekte. Bu sebeple; incelediğim kadarıyla ve kanaatimce katkılarınız gayet olumlu, yapıcı ve bilgi aktarmaya yönelik olduğundan Vikipedi'de devriye olmanızın özgür ansiklopedimize katkısı olacağını öngörüyorum. Üstelik ilgi alanınız ve bilginiz olan konulara da böylelikle onay verebilir, verilen yanlış bilginin ve vandalizmin önüne geçebilirsiniz. Bence başvurunuzu şuradaki devriyelik ölçütlerini de kontrol ederek Devriyelik başvurusu sayfasından yapın.

Katkılarınızın devamını beklemekteyiz, iyi vikiler. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:50, 7 Mart 2016 (UTC)


Ubuntu maddesi[kaynağı değiştir]

Maddede son yaptığım değişiklikde herhangi bir hata yok. Sanırım yanlışlıkla geri aldınız, inceleyip düzeltmenizi rica ederim. --Hatas (mesaj) 06:51, 15 Ekim 2016 (UTC)

Değişikliğinizi kaynaklardaki arşiv bağlantılarını çıkardığınız için geri almıştım aynı hatayı yapmadan tekrar düzenleyebilirsiniz --Erdo Can 09:21, 15 Ekim 2016 (UTC)
Arşiv bağlantıları derken tek bir bağlantıdan bahsediyorsunuz. O bağlantıyı ekleyen bendim, bugün çok gerekli görmediğim için ve çalışmadığını gördüğüm için kaldıran da benim. Burada arşiv bağlantısının neden gereksiz olduğunu da anlatarak uzatmak istemiyorum. Geri aldığınız değişiklikte 9 satırlık düzenleme yapmışım ve bunlardan sadece birinde hatalı olduğumu düşündüğünüz için tüm değişiklikleri geri almışsınız. Neyse hata sizde ya da ben de insanız neticede kolay gelsin.. --Hatas (mesaj) 07:38, 16 Ekim 2016 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]

(Sorry for writing in English)

merhaba, Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Hür yazılım sayfasında 'Düzenlemeyi maksatlı bulmuyorum' cümlesi yorumunuzun geri kalanıyla uyumsuz görünüyor, 'buluyorum' demek istemişsiniz gibi geldi bana, haber vermek istedim.. kolay gelsin.. --kibele 09:00, 27 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba, ben KuzeydekiBuyucu. Oluşturduğun Blackbox maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "G:Özel" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Kuzeydeki Büyücü mesaj 08.21, 26 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Hatas, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi vikiler Sakhalinio (mesaj - e-posta) 13.50, 31 Ağustos 2020 (UTC)[yanıtla]

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye yaptığınız katkılar için... Huuntaİleti 19.33, 16 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]
Japonya Vikiprojesine Davetlisiniz
Merhaba, iyi çalışmalar, iyi vikiler.
Japonya ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Japonya Vikiprojesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak isterseniz katılımcılar listesine isminizi ekleyebilir ve çalışma sayfasında yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve tartışma için TIKLAYINIZ.

--Huunta ▪ ileti 21.16, 15 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje Özgür Yazılım'a davetlisiniz![kaynağı değiştir]



Merhaba Hatas,

Vikipedi'deki Özgür yazılım ile ilgili maddeleri oluşturmayı ve geliştirmeyi amaçlayan Özgür Yazılım Vikiprojesi'ne davetlisiniz.

Vikiprojeye katılmak için katılımcılar listesine kullanıcı adınızı ekleyebilir, Özgür Kafe'de proje hakkındaki görüşlerinizi belirtebilir ve her ay düzenlenen İş birliği projelerine katılarak pek çok ödül kazanabilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
Turk ansiklopedici ☎️ 08.03, 1 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]