Kullanıcı mesaj:Enkilman

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Merhaba Enkilman!

Tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin! Burada çekinmeden bilgi sahibi olduğunuz her konuda yeni maddeler yazabilir, yazılanları düzenleyebilirsiniz. Yazım için biçem el kitabından, beş temel ilkemiz için buradan bilgi alabilirsiniz. Diğer kullanıcılar ile topluluk portalında ortak çalışabilir, iletişim için köy çeşmesini kullanıp, sorun halinde danışma masasına başvurabilir ve daha fazla bilgi için her zaman yardım sayfalarını kullanabilirsiniz.

Not:Ansiklopedi maddeleri hariç, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.

Kolay gelsin.

  • merhaba, vikipedi'ye hoş geldiniz. maddeleri düzenlerken vikipedi standartlarında olmasına özen gösterin ya da buna göre yapılan değişiklikleri geri almayın lütfen. vikipedi'de paragraf kullanmıyoruz ve gereken maddelere yönlendirme amacıyla vikileştirme dediğimiz işlemleri yapıyoruz. yardım sayfalarında daha fazla bilgiyi bulabilirsiniz. kolay gelsin. --kibele 16:33, 7 Kasım 2006 (UTC)