İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Emreyılmaz

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Hoş Geldiniz Emreyılmaz!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların gayretleriyle oluşturulmaya çalışılan 229 dillik ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin.



--renegademsj 07:25, 19 Ağustos 2006 (UTC)

Resim telif etiketi[kaynağı değiştir]

Merhabalar, yüklediğiniz resimle (Resim:İflogo.jpg) ilgili yanlış etiket seçtiğinizi düşünüyorum. Eğer okulun amblemini siz tasarlamadıysanız, bunu kamu malı olarak bağışlayamazsınız; bence {{AdilKullanım-Amblem}} bu etiketi koymanız daha doğru olur. Telif etiketleri ile ilgili detaylı bilgi için Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasına bakabilirsiniz.--renegademsj 07:24, 19 Ağustos 2006 (UTC)


Madde ile doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan dış bağlantılar reklam olarak algılanabilir. Lütfen Vikipedi maddelerine ticarî amaca yönelik bağlantılar eklemeyin. Vikipedi ayrıca, sahibi veya üyesi olduğunuz blog, forum veya hayran sitelerini tanıtabileceğiniz bir platform da değildir.

Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Detaylı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Israrla bu tür dış bağlantılar eklemeniz halinde bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Garbino ileti 12:33, 29 Ekim 2012 (UTC)

Yardıma ihtiyacınız mı var?[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Emre bey. Daha önce Şablon:Yeni Fikirler Yeni İşler şablonunun silinmesi için maddede değişiklik yapmış ve işaretlemiştim. Bu doğrultuda ilgili şablon silinmiş. Yaptıklarınızı gerçekten takdir ediyor ve iyi niyetle karşılıyorum. Merak ettiğim bir kaç soruya cevap verir misiniz, bilmiyorum. Fakat, Vikipedi politika ve yönergeleri gereğince tek madde için şablon oluşturamıyoruz ama siz Şablon:Yeni Fikirler Yeni İşler şablonundaki sayfaları oluşturacak mısınız? Yoksa oluşturulmasını mı bekleyeceksiniz bunu anlayamadım. Eğer söz konusu yılları oluşturacağım diye düşünüyorsanız, kusura bakmayın ama Yeni Fikirler Yeni İşler maddesi zaten kısa bir madde. Bu nedenle ilgili yıllar zaten bu sayfaya yük oluşturmayacaktır. Yani şablon ile yeni ve kısa maddeler açmak yerine, bu yıllara ait yarışmayı söz konusu sayfada düzenlemeyemez misiniz? Elbette, sizi anlayışla karşılıyorum ama Vikipedi uzun süreli bir proje. Yani bugüne sıkıştıracağız diye bir kaide yok. Bu doğrultuda bana geri dönüş yapabilirseniz belki yardımım bile dokunur. Ancak, söz konusu şablonu bu hali ile yine silinmesi için işaretleyeceğimi bilmenizi isterim. Şimdilik şablonda onaylama yapmıyorum. Umarım sorunu anlatabilmişimdir. Teşekkürler. Kolay gelsin.--i.e.msj 17:06, 4 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba. Ben zamanla sablonun icindeki yillari doldurmayi planliyordum. Artmaya devam eden 10 yil ve cesitli yillarda verilen, devamsizlik gosteren ozel oduller oldugu icin her yila ayri sayfa acmayi tercih ettim. --Emreyılmazmsj 6 Haziran 2014
Yanıt, heyecan, şevk ve bilgi için teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim. Yardıma ihtiyacınız olduğu anda buralarda ve bu civarda olduğumu bilmenizi isterim. Kolay gelsin.--i.e.msj 17:14, 6 Haziran 2014 (UTC)
Ben teşekkür ederim. Size de kolay gelsin. --Emreyılmazmsj 12:11, 8 Haziran 2014 (UTC)