Kullanıcı mesaj:Cemsitoran

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Cemsitoran, öncelikle Vikipedi'ye hoş geldiniz.

Herkesin katkıda bulunup geliştirebileceği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye sizin de aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Eğer nasıl katkıda bulunacağınızı bilmiyorsanız bir videolu anlatım veya yardım sayfası sizin için faydalı olabilir.

İlk zamanlarda bazı hatalar yapmanız tüm kullanıcılar tarafından anlayışla karşılanacaktır fakat Vikipedi'nin diğer politikalarını da en kısa sürede inceleyeceğinizi umuyorum.

Ayrıca herhangi bir sorunuz olursa hiç çekinmeden, mesaj sayfamı kullanarak bana ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ile nasıl iletişim kuracağınızı ise bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim... Nazif İLBEK 23:58, 1 Ekim 2011 (UTC)

Lütfen sadece ansiklopedik bilgiler giriniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Superyetkinileti 18:37, 8 Ekim 2011 (UTC)


Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz.[kaynağı değiştir]

Lütfen özgeçmişinizi Vikipedi'ye eklemeyiniz. Bu hareket kibirlilik olarak görülür ve hızla silinir. Vikipedi ücretsiz bir web alanı sağlayıcısı değildir. Bununla birlikte, ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilirsiniz. Lütfen bundan sonra Vikipedi'ye yapıcı bir şekilde katkıda bulunun. Teşekkürler, Vikipedi'ye tekrar hoşgeldiniz.
вяí¢αи76ileti 19:30, 14 Ekim 2011 (UTC)


Değişiklikleriniz[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarılara kulak, tutumunuza son verin!

Vandalizm olarak nitelendirdiğimiz bu tür kötü davranışlara Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız ve değişiklikleriniz yapıcı olacaksa Vikipedi'ye hoş geldiniz ve katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz; fakat zarar vermeye devam ederseniz yaptığınız bütün değişiklikler geriye alınması ve sizin de engellenmeniz söz konusu olabilir. Lütfen Vikipedi'nin Engelleme politikası ve Vandalizm sayfalarını inceleyin. Bu tutumunuz devam ederse yaptığınız vandalizme bu kadar tolerans gösterilmeyecek ve bu kadar yumuşak davranılmayacaktır. Eğer nasıl değişiklik yapıldığını anlamaya çalışıyorsanız, denemelerinizi bu sayfada yapabilirsiniz.

Eğer bu mesajı yanlışlıkla aldığınızı düşünüyorsanız, paylaşılan bir IP adresini kullanıyor olabilirsiniz. Yine de, bu adresten tekrar edilen vandallıklar geçici olarak engellenmenize veya erişiminizin tümüyle durdurulmasına yol açabilir. Bu yüzden makul bir Vikipedist olmanızı öneriyor ve mümkünse gelecekte karışıklığa yol açmamak için bir kullanıcı hesabı edinmenizi rica ediyoruz. İyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 22:48, 29 Ekim 2011 (UTC)

Önceki maddenizin tartışma sayfası hk.[kaynağı değiştir]

Daha önce oluşturduğunuz maddenin tartışma sayfasında demişsiniz ki:

Bu ansiklopedide yerimin olduğunu düşünmekteyim eğer böyle birşey mümkün değilse ansiklopedinizin ne anmadı kalır ki ...Cemsitoran 23:45, 1 Ekim 2011 (UTC)

Sadece "lise turnuvaları ligi"nde oynayan ve bir yıllık "kariyeri" olan kaç kişiyi bir ansiklopedide gördüğünüzü merak ediyorum. Yani sizin otobiyografinizin olmadığı bir ansiklopedi, size göre ansiklopedi değil midir? Söyleminizden bu sonuç çıkıyor. Utku TanrıvereMesaj 22:51, 29 Ekim 2011 (UTC)

SON UYARI !
Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz durumunda engelleneceksiniz.
Eğer engellenmek istemiyorsanız, başkalarının emeğine zarar veren bu tutumunuzdan vazgeçiniz.
вяí¢αи76ileti 23:54, 9 Aralık 2011 (UTC)
  • Burası ciddi ve kayda değerliğe önem veren bir ansiklopedidir. Burada yazanlar hayatlarından saatlerini buraya harcamak suretiyle bir ansiklopedi kıvamında bilgi girmeye çalışıyor. Her kişinin ve her okulun maddesi de bir ansiklopedide yer almaz... Yoksa kişisel biyografi sitesi veya forum sitesine dönüşür...--вяí¢αи76ileti 23:57, 9 Aralık 2011 (UTC)