Kullanıcı mesaj:Celaloglan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba

V. Murat maddesinde neden bazı bölümleri sildiğiniz öğrenebilirmiyim?----Ddenkelmesaj 04:56, 12 Nisan 2007 (UTC)

Birazcık sadeleştirme yapmak istedim. Ayrıca, belgelenmesi çok da kolay olmayan, gelecekte eleştirelere açık olabilecek kişisel özellikler -hırslı olması vs gibi- kısmında biraz kısaltma yaptım. Sanırım bu haliyle okuması birazcık daha akıcı oldu. Siz ne dersiniz?

Ben bazı bölümleri/bilgileri sildiğinizi gördüğüm için değişiklikleri geri aldım. Katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Tekrar inceleme yapalım beraberce nasıl olur?----Ddenkelmesaj 05:12, 12 Nisan 2007 (UTC)
Kusura bakmayın. Uykusuzluk hali ile yanlış algılamışım. Siz maddeyi elinizden geldiği kadar sadeleştirmeye ve bazı hususları tarafsızlaştırmaya çalışmışsınız. Ben şimdi farkettim. Katkılarınız için teşekkürler.----Ddenkelmesaj 05:16, 12 Nisan 2007 (UTC)
Rica ederim. Burada da saat gece 1 oldu. Ben de gidip uyuyayım. Size de iyi günler dilerim. Umarım gelecekte beraber koordinasyonlu çalışır Türkçe Vikipedi ya ya katkıda bulunabiliriz.
Tamam, size iyi uykular:)----Ddenkelmesaj 05:21, 12 Nisan 2007 (UTC)

Rakımları girdiğiniz için teşekkürler. Şablonları girerken rakımları bulamamıştım.----Ddenkelmesaj 19:08, 13 Nisan 2007 (UTC)

Kaynak için teşekkürler. Bu kaynak çok işime yarayacak. Kolay gelsin.Msn den de tanışmak isterim. Görüşmek üzere----Ddenkelmesaj 10:49, 14 Nisan 2007 (UTC)

Yorumunuz için teşekkürler--Martianmister 19:05, 20 Nisan 2007 (UTC)

Kolay gelsin:)[kaynağı değiştir]

Merhaba, bakıyorum da baya kaptırmaya başlamışsınız vikipediye kendinizi:)

Benim girdiğim Kireç maddesinde bulunan kalsiyum karbonat vb. maddelerin açılışını yaparsanız çok sevinirim. Eğer elinizde kireçle ilgili fotoğraflar da varsa çok iyi olur. Seçkin madde olarak aday göstermeyi düşünüyorum. Kanatimce tek eksik yanları onlar. Sanırım kimyagersiniz, bu nedenle sizden rica ediyorum. Bu konuyu msn den konuşabiliriz müsait olursanız ya da isterseniz. Teşekkürler.----Ddenkelmesaj 19:03, 20 Nisan 2007 (UTC)

Tamamdır. Umarım kireçteki kimyasallara da el atmaya fırsatınız olur. Doktoranız için sizi şimdiden tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Kolay gelsin.----Ddenkelmesaj 19:26, 20 Nisan 2007 (UTC)

kimya portalı[kaynağı değiştir]

şurada teklif verdiğim üzere kimya portalının açılması için çalışıyorum sizide bu konuda destek vermeye davet ediyorum eğer işbirliği yaparsak portal kısa sürede gelişir ve kapanmadan varlığını devam ettirir.İyi akşamlar...--Gençosmanlı1299 20:19, 2 Mayıs 2007 (UTC)

Kimya portalımızı açdım ancak şu anda tasarımı iyi değil vede yapım aşamasında sizlerinde desteğiyle büyüyecektir.Birde vikiproje başlattım aşağıdaki şablonu sayfanıza ekleyebilirsiniz

Bu kullanıcı VikiProje Kimya üyesidir.

--Gençosmanlı1299 12:06, 13 Mayıs 2007 (UTC)

Fenerbahçeli kullanıcımız; Fenerbahçe Portalımız açılmıştır.Ziyaret edebilirsiniz. Kullanıcı FBH yi {{}} içine aşarak Fenerbahçe haberlerini takip edebilirsiniz.Ayrıca Fenerbahçe Ayın Projesine katkılarınızı bekliyoruz --Kızıl Şaman 14:40, 22 Aralık 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 18:06, 14 Mayıs 2007 (UTC)

  • Öncelikle iyi bayramlar. Gördüğüme göre özellikle son zamanlarda çok etkin bir kullanıcı değilsiniz. Hatta bu iletiyi okumanız uzun süre sonra olabilir. Ancak size zamanınız varsa bir işbirliği öneriyorum. Hidrojen başta olmak üzere birçok elementin maddesinde göz ardı edilemez katkılar yapmışsınız. Diyeceğim şu ki; sizin bilim ve dil bilginizden yararlanıp, beraber hidrojen başta olmak üzere önemli elementleri ve bileşikleri geliştirip seçkin madde yapalım. İnanın vikipedi pozitif bilimler konusunda oldukça geri. Büyük olasılıkla olumlu yanıt vermeyeceksiniz fakat yine de bunu siz varken başkalarından istemek biraz saçma olurdu. Her neyse; lafımı fazla uzatmıyorum; şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 19:58, 9 Aralık 2008 (UTC)