Kullanıcı mesaj:Celâleddin-i Almanî

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Ne yaptım? Ben sadece bir değişikliği yaptım. Bu yanlış mıdır?

Pardon. Büyük ihtimalle ben yanlış mesajı yollamışımdır. Takabeg ileti 07:47, 2 Şubat 2009 (UTC)

Hizip, fırka yerine parti terimi, intihabat yerine seçim terimi kullanılıyor. Ona göre ekleme yaparsanız, sorun yoktur. Takabeg ileti 07:50, 2 Şubat 2009 (UTC)

Şimdi yaptığınız vandalizme baktım. İşte Kullanıcı:Vücutçu, Kullanıcı:Abdülhamit-i Sâlissınız. Takabeg ileti 09:45, 2 Şubat 2009 (UTC)

Vikipedi'de kullanılan güncel dili, eski sözcüklerle değiştirmeyiniz. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 07:48, 2 Şubat 2009 (UTC)

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 09:17, 2 Şubat 2009 (UTC)


Vikipedi'de vandalizm yapmanız nedeniyle geçici bir süre için engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 09:20, 2 Şubat 2009 (UTC)