Kullanıcı mesaj:Cekli829/2013-Haziran

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Şablon:VikiProje Yıllar/Oylama Vakti

  • merhaba Cekli829, İBP amacı kazanmak değil. Otizmin nedenleri ve Asperger sendromunun tanısı maddelerini Asperger sendromu maddesinden kopyalarak maddeyi kendin yazmışsın diye İBP'ye sunman maalesef hiç yakışık almamış. Yakışıksızlığının ötesinde yanlış da olmuş. Otizmin nedenleri maddesini Asperger sendromunun nedenleri kısmından kopyalamışsın. Halbuki o madde daha farklı bir içeriğe sahip olmalıydı. Emeğe karşı saygısızlık yaptığını düşünüyorum. --Mskyrider ileti 08:25, 17 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba Mskyrider. Şurada tamamen haklısın. Emeğe karşı saygısızlık yapmak istemem. Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş. Umarım en kısa zamanda saygılı arkadaşımız Mukaddime durumu düzeltir. Gereken açıklamanı şurada yaptım. Saygılarımla, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 09:56, 17 Haziran 2013 (UTC)

  • Merhaba Mukaddime. Lütfen bana vermiş olduğun ödülü geri alırmısın? Saygıdeğer arkadaşımız Mskyrider haklı. Emeğe karşı saygısızlık yapmak istemem. Benim için çok zor bir haftaydı. Son anda o maddeleri açtım. Tıpla ilgili olduğu için daha fazlasını yapamadım. Senin bunu fark edeceğini ve yalnızca kopyalama dışında yapmış olduğum eklemeleri puanlayacağını düşünmüştüm. Sanırım puanları mevcut duruma göre yeniden hesaplayarak daha adaletli bir sonuç ortaya koya bilirsin. Böylece senin ve benim saygılı arkadaşlarımızla aramızda hiç bir kırılma yaşanmaz. Saygılarımla, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 09:41, 17 Haziran 2013 (UTC)
Merhaba Cekli, bu türden copy/paste'ler yaptığında benim bunları farketmemi beklemek yerine, katkı sayfasında copy/paste olduğunu belirtirsen benim için daha kolay olur. Zira bunu farketmem mümkün olmayabilir. Bir de Aracılık Yasası maddesi de ana madde olan İsviçre maddesinden copy/paste yapılmış. O maddeye de puan veremeyeceğim. Mukaddimeileti 11:09, 17 Haziran 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Asperger sendromu maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme çalışması konulu iş birliği projesine katılımınız için teşekkürler. Bu haftanın projesi olan Düzenlenmeyi bekleyen maddelerin düzenlenmesi iş birliğine katılımızı beklerim. Mukaddimeileti 07:06, 17 Haziran 2013 (UTC)

Merhaba Cekli829, puanlamada bir değişiklik yapmak gerektiği için sonuçlarda da değişklik oldu. Katkıların için teşekkür ederim. Mukaddimeileti 11:30, 17 Haziran 2013 (UTC)