İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Brecht/Arşiv 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Maddenin geçmişinden edindiğim bilgilere göre, bu maddeye çok ve değerli katkılarda bulunmuşsun. Bir konuda fikrimi paylaşmak istiyorum. Maddenin fahişelik bölümünde önce şöyle bir bilgi geçiyor. "Antik Roma'daki uygulamanın aksine, M.Ö. 390'lara kadar, köleler ile cinsel ilişki görülmemiştir." Sonra da deniliyor ki "Fahişelik genelde köleler arasında yaygındı." Bir okuyucu olarak kafam karıştı. Bu bilgiler birbirleri ile çelişiyor, çelişmiyorsa bile öyle gözüküyor. Sence ne yapabiliriz?--Ugur Olgun 20:31, 24 Mart 2007 (UTC)

Selam Brecht.Commons'taki resimleri buraya yüklemene gerek yok aynı isimle resmin bağlantısını verirsen resim görüntüsü çıkacaktır.Commonsta olupta buraya yüklenenler siliniyor.Kolay gelsin--Machiavelli' msj 21:58, 27 Mart 2007 (UTC)

sağ olun.siz uzun yaşayın emi.--Canım Dedem 08:38, 29 Mart 2007 (UTC)

Selam Brecht, verdiğin ödüle gerçekten sevindim çünkü canla başla emek vererek yazdığım bir madde için. Belki sayfamda sıraladığım maddelere bir bakmışsındır, bunların çoğu almancadan çeviri olduğu için bunlar okadar kıymetli değil benim için. Benim için asıl kıymetli olanlar içeriğini kendim toplayıp yazdıklarım. Diğer çok emek verdiğim bir madde de Türkiye faunası ve buna bağlantılı olarak Türkiyedeki hayvanların listeleri. Ama bu hali ile yeterince beyenmiyorum, daha yapılması gereken tarafları var. Sonra belki buda seçkinlere alınabilir. Birde Kızılırmak deltası hakkında çok güzel bir madde yazmak istiyorum yakında. Ödülün güzel bir motivasyon oldu, sağol. İyi çalışmalar --Erdall 11:38, 29 Mart 2007 (UTC)

Tengricilik maddesini ingilizceye çevirmeye ne dersin? Şimdilik sadece başlığını çevirsen bile çok güzel olurdu. Böyle yaparsan en:Tengriism maddesini tamamen boşaltip içine çevirdiğini burakabilirsin. Zaten birisi tartışma sayfasına çoktan yazmış, bu mühim konu hakkında lütfen daha düzgün bir madde yazın diye. Çünkü bu konu islam öncesi Türk tarihi için çok önemli, ve çoğu Vikipediler ingilizceden çevirme yaparak büyüyor. Ama benim ingilizcem bukadar ayrıntılı bir mesele için yeterli değil. Eğer hepsini çevirmek istersen, daha fazla ingilizce kaynaklar gösterebilirim. Ne dersin? selamlar --Erdall 11:48, 29 Mart 2007 (UTC)

  • Merhaba, bu haftanın da işbirliği projesi kategorisiz maddeleri kategorilendirmek mi? Teşekkürler, --Bahar (yine ben!) 17:53, 29 Mart 2007 (UTC)

Maddelere dilleri eklerken maddenin kimin tarafından açılmış olduğuna dikkat etmiyorum; ama rica ederim. Dilleri eklemeyi biliyor musunuz? Bu vesileyle tanışmış olduk böylece. --Bahar (yine ben!) 18:12, 29 Mart 2007 (UTC)

Selamlar, maddeye dilleri eklemek için maddenin İngilizce veya bir başka dilde mevcut olanını biliyorsanız o sayfaya gidin, 'değiştir'den /edit this page / Quelltext betrachten sayfanın en sonuna doğru yönelin (scroll), orada alfabetik sıraya göre her iki tarafında da köşeli parantez olmak üzere uzun veya kısa bir liste olacaktır, orayı kopyalayıp Türkçe Vikipedi'ye yapıştırırsanız diller de eklenmiş olur. Ama hangi dildeki Vikipedi'den listeyi almışsanız, onu da eklemeyi unutmayın. Türkçesi maddenin yabancıların sayfalarında görünmesi için belli başlı dillere [[tr:madde adı]] ekleyebilirsiniz, çok dil varsa diğer dillere botlar ekleyecektir. --Bahar (yine ben!) 20:06, 29 Mart 2007 (UTC)

İlgilendiğin için teşekkürler.İyi çalışmalar--Machiavelli' msj 01:59, 30 Mart 2007 (UTC)

Merhabalar Resim:LeeStrasberg.jpg kaynağında başka telif etiketi konmuş göbl olarak geçmiyor.Resimlere Vikipedi:Resim telif etiketleri kısmından uygun olanı seçmelisiniz.İyi çalışmalar--Machiavelli' msj 02:15, 30 Mart 2007 (UTC)

İşte bu yok . Ama Türkçeye çevirdiysen göbl'ü kullanabilirsin sanırım.Çevirmediysen zaten commons'ta var.--Machiavelli' msj 02:24, 30 Mart 2007 (UTC)

Önemli değil.Belki en:Wikipedia:Image copyright tags sayfasındaki şablonları Türkçeye aktarırken yardımcı olabilirsin.Ne dersin?--Machiavelli' msj 02:31, 30 Mart 2007 (UTC)

Şu dönem benimde pek fazla zamanım yok hemen başlamayalım tam olarak yapılacakların bir listesini çıkarmam lazım önce.Ben buraya şablonları attıkça sana bağlantısını yollarım üzerinde hemencicik türkçeleştirirsin.--Machiavelli' msj 02:38, 30 Mart 2007 (UTC)

Laurence Olivier maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Metal Militia, Bu sayfada sadece ben calisiyorum anlasilan, bu nedenle umarim karari aceleye getirmezsin. Baglantilarin hepsini acmaya niyetliyim cunku, taslak olarak da olsa... Tesekkurler BrechtProscenium 02:03, 30 Mart 2007 (UTC)

Merhabalar Brecht, Laurence Olivier maddesinde bir miktar süre uzatımına gittim. Rahat rahat çalışabilirsin. Ancak destek oylarının sayısı biraz az görünüyor gözüme :( Sevgiler. --Metal Militia ileti 11:45, 30 Mart 2007 (UTC)

Çok sağol Brecht, hediyeni ben ve tüm okurlar tepe tepe kullanacağız, gerçekten sağol. İnşallah çok uğraştırmadı, bittim ben yazmışsın ama, şu vikipedi aşkı böyle birşey işte :) İyi çalışmalar, görüşmek üzere --Danbury ileti 13:55, 30 Mart 2007 (UTC)

  • Brecht, biliyorum çok fazla olacak ama Kullanıcı:Danbury/Deneme sayfasında da bir kaç şey çıktı, Türkçeleştirebilir misin? Gözünün yağına yumurta kırayım, nooolur :D Bu kadar yağ çekmeden sonras taş olsa yumuşar :) İlgilenemzsen yine de söyle, :) görüşmek üzsere --Danbury ileti 16:20, 31 Mart 2007 (UTC)
ha ha yok yok, sadece haritaları türkçeleştireceksin :D --Danbury ileti 20:44, 31 Mart 2007 (UTC)

Arı Ödülü[kaynağı değiştir]

Brecht'in Wikipedia Türkçe'ye yaptığı düzenli ve olumlu katkıları için ARI ödülü Etrüsk tarafından 31 Mart 2007 günü güzel katkılarınızın sürdürülebilir olması için sunuldu. Ayrıca Türkçeleştirdiğin haritalara teşekkür ederiz.

--Etrüsk 20:45, 31 Mart 2007 (UTC)


Uygun olduğun bir zaman aralığında bu haritayı yeniden yapabilirsen çok güzel olacak hemen hemen tüm köy maddelerinin iç bağlantılarında iklim tiplerinde kullanılacak. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.--Etrüsk 20:49, 31 Mart 2007 (UTC)
İki gündür uykusuz olunca insan unutuyor sonradan farkettim ve ekledim. :)--Etrüsk 20:52, 31 Mart 2007 (UTC)
Photoshop biliyorsan elden geçirebilirsen yeter, yazıları renkleri değişsin kökeni telifli bir harita onun ama arkadaş biraz değişime uğratmış ancak o kadar yapabilmiş onda photosop ve benzeri bir program yokmuş. Fİkir edinmek için eklendi zaten.--Etrüsk 20:56, 31 Mart 2007 (UTC)


> {{[[Şablon:I agree to the edit counter opt-in terms|I agree to the edit counter opt-in terms]]}} < bu işaret arasını özet kutusuna - bu sayfanın içine değiştir ile girip olduğu gibi kopyalayıp- özet kutuusna ekleyip en az bir karakterlik işlem yapıp tartışma sayfanı kaydedersen istatisklerin ayrıntılı çıkacak (sayfada gördüğün OPT IN resmi kalkacak ozaman). Ben senin yerine denedim sanırım illa kullanıcının yapması gerekiyor. Kolay gelsin. Evet haritada modifite yapıp yeniden yüklemeni umuyorum. Sayfaya değiştir ile girmeyi unutma yukarıya yazdığım görünümde alt kodları çıakrmadı...--Etrüsk 21:21, 31 Mart 2007 (UTC)

Tamam haritaya bakacağım. Şu sayfada yer alan dikdörtgen kutu içinde olan yazıyı olduğu kopyalayın ve tartışma sayfanızın özet kutusuna yapıştırın sonra da değişiklikleri kaydet deyin (sistemin değişiklik algılaması için tartışma sayfanızda en az bir karakterlik işlme yamanız gerektiğini de unutmayın--Etrüsk 21:49, 31 Mart 2007 (UTC)

Harita yapıldı bakmak istersen: [1] --Etrüsk 01:15, 1 Nisan 2007 (UTC)

Haftanın işbirliğine çağrı[kaynağı değiştir]

Sizin de seçilmesi yönünde oy kullandığınız "Edebiyatçıların biyografilerinin girilmesi ve düzenlenmesi", bu haftanın işbirliği projesi seçildi. Katılımınızı bekliyoruz. denisutku *:!? 22:32, 1 Nisan 2007

Elbette! Yalniz nasil yaklasirsak daha iyi olur bir tartismak lazim, bir fikrin var mi? BrechtProscenium 22:35, 1 Nisan 2007 (UTC)

Ben de onu araştırıyorum. Oylamada da demiştim zaten; "Başlıca Türk edebiyatçılar listesi olması lazım elimizde öncelikle. MEB'in 1000 önemli kitap listesi vardı, belki edebiyatçılarımız için de bir liste vardır." Eğer bulabilirsek harika olur. denisutku *:!? 22:39, 1 Nisan 2007

Oyle bir liste belki biraz yon verir ama ne kadar yardimci olur bilmem. Bence bize daha cok bu isbirliginden tam olarak ne istiyoruz sorunu cevaplamamiz lazim gibi geliyor. Taslaklar gelistirilebilir, dedigin gibi bir liste olursa yeni madde acilabilir. Guzel, zorlayici bir calisma olacak hadi bakalim. Bu arada bir sey soracagim, bazen kategorileme de goruyorum, kategorinin baglantisi yine kendine baglaniyor, garip bir durum oluyor, nedeni nedir? Or. Kategori:Yazarlar taslakları

Ben Başlıca Türk yazarlar listesi yaptım kendimce. Onun üzerinden gitmeyi düşünüyorum. Kategorilemede bahsettiğin olay istenmeyen bir şey, gürdüğünde kaldır kendisinden. denisutku *:!? 23:05, 1 Nisan 2007 (UTC)

Selam, bende Nebil Özgentürk'ün Rıfat Ilgaz ile ilgili belgeseli var. Bir şey lazım olursa oradan yardımcı olabilirim. Kolay gelsin. --Devrimdpt 08:19, 3 Nisan 2007 (UTC)
Selam, ben birkaç şey ve resim ekledim. Bir de Can Yücel'in "Ilgaz, Anadolu'nun sen bir Yüce Dağısın. Eteklerinde Kitaplar..." diye bir şiiri var. Bunu da bir yere koymak lazım diye düşünüyorum. --Devrimdpt 09:24, 5 Nisan 2007 (UTC)
Resimleri düzelttim. Bir de bu 1resim var. İşe yarayabilir. Ekran yakalama görüntüsü olduğu için pek kaliteli değil ama küçük kullanınca pek belli olmuyor kalite. Dediğin maddelere bakayım ancak benim kaynak sıkıntım var. Ukrayna'da kitaplarımdan uzak yaşıyorum. Ancak elimdekilerle bir şey yapmaya çalışıyorum. Ama benim hanım rıfat ılgaz'ın rusça sayfasını yapacak yakında, en azından bir yabancı dil linki olur. kolay gelsin.--Devrimdpt 18:01, 5 Nisan 2007 (UTC)
Karikatürün çizerini bilmiyorum. Dosyayı o şekilde yükledim ama emin değilim. Sen eminsen adını değiştirelim dosyanın. Sayfa gerçekten güzel oldu eline sağlık. --Devrimdpt 23:20, 8 Nisan 2007 (UTC)

VikiProje Sinema'nın üyesi olarak...[kaynağı değiştir]

tartışmalarına görüş belirtirseniz, iyi olur.

Kolay gelsin.

--Doruk Salancıileti 20:03, 4 Nisan 2007 (UTC)


Selamlar, kolay gelsin...

Ülke bayraklarının film bilgi kutularında kullanılmasıyla ilgili olarak net konuşulmuş herhangi birşey bildiğim kadarıyla yok; bunu VikiProje Sinema'da tartışmaya açabilirsiniz.

Benim şahsi görüşüm, kullanmanın çok da gerekli olmadığı yönünde. Özellikle yapımına çok ülkenin katıldığı filmler söz konusu olduğunda, hepsinin bayrağının kullanılması görece zahmetli ve şablonda kalabalık yaratıcı olabilir. Öte yandan, ülke bayrağı kullanımının göze hoş gelen ve onun ötesinde çabuk algı sağlayan bir yanı da var gibi.

--Doruk Salancıileti 05:33, 5 Nisan 2007 (UTC)


Bu bayrak kullanma işine ben de girişeceğim. Gerçekten iyi gözüküyor. --Doruk Salancıileti 20:37, 5 Nisan 2007 (UTC)

  • Bugün dershanemde çocuğun teki hakkımı yedi ben de böyle şeylere çok sinirlenirim, takdim ettiğiniz Babil Kulesi sinirimi yatıştırdı diyebilirim onun için asıl ben çok teşekkür ediyorum. İyi haftasonları, --Bahar (yine ben!) 16:11, 6 Nisan 2007 (UTC)
  • Başarı dilekleriniz için çok teşekkür ederim. --Bahar (yine ben!) 11:31, 7 Nisan 2007 (UTC)

Telif etiketi[kaynağı değiştir]

Ufak bir hediye gönderiyorum kolay gelsin.

--Machiavelli' msj 15:50, 7 Nisan 2007 (UTC)

  • Ellerin dert görmesin... Çok sağol --Danbury ileti 16:31, 8 Nisan 2007 (UTC)

Aydın Ilgaz ile iletişim kurdum ve derdimizi anlattım. Çok içten yanıtladı, yardımcı olacağını söyledi. Yeni bilgiler gelebilir. Seninle paylaşayım dedim. --Devrimdpt 09:20, 12 Nisan 2007 (UTC)

Sevgili Brecht, Seçkin Madde olması için önerdiğin Laurence Olivier maddesi, Vikipedi topluluğunca Seçkin Madde olmaya layık görüldü.

Güzel katkılarının devamı dileğiyle, teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:27, 17 Nisan 2007 (UTC)

And the Oscar goes to...[kaynağı değiştir]

[[:Resim:Oscar icon by reiartur.png|110px|thumb|Sevgili Brecht, Seçkin madde Laurence Olivier ve buna bağlı bir çok güzel madde için bu Oscar Amca'yı hediye ediyorum.--Math34 19:47, 17 Nisan 2007 (UTC)]]

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Belirttiğin resim ve ses dosyası için Vikipedi:Adil kullanım sayfasını okumanda yarar var.Bu resim için {{Promofoto}}'yu kullanman en uygunu sanırım.Ancak ses dosyası için tam bir bilgim yok hatta ben ses dosyalar için tek bir şablon biliyorum o da {{müzik}}.Bu da en fazla 30 sn. olması gerektiği söyleniyor.--Machiavelli' msj 19:25, 18 Nisan 2007 (UTC)

Selamlar aslında telif konusu çetrefilli bir konu.Eğer telifli olduğundan eminsen - bazen maddelere çok eskiden örneğin 1 yıl önceden eklenmişse emin olamayız- ve geçmişinde telifsiz bir sürüm varsa geri al, yoksa direk sil etiketi koy.Ama emin değilsen, örneğin tubitak'ın veya bazı devlet sitelerinde karşılaşıyorsan içerikle Vikipedi:Telif sorunları#Maddeler kısmının en altına yaz malısın.--Machiavelli' msj 13:11, 28 Nisan 2007 (UTC)

Yardım talebi...[kaynağı değiştir]

Brecht, vikimoladan dönmüşsün; hoşgeldin...

Filmlerle ilgili bilgi kutusu şablonlarının Şablon:Film'e indirgenmesiyle ilgili olarak, bir süredir "şablon dönüşüm" işiyle uğraşıyorum. Köy çeşmesi, VikiProje Sinema vb. yerlere yardım talebi yazdımsa da pek buna katılan olmadı ve Tanyel'in Şablon:Film Künyesi kullandığı maddelerde Şablon:Film'e geçiş yapmasının dışında, neredeyse tek başımayım ve çok uzun sürüyor.

Ben şu an Şablon:Film Künyesi'nin kullanıldığı maddelerde şablon dönüşümüyle uğraşıyorum. Senin de Şablon:Film bilgi kutusu'nun kullanıldığı maddeleri dönüştürmeye yardım etmen mümkün mü? Çok makbule geçer...

--Doruk Salancıileti 16:05, 28 Nisan 2007 (UTC)


Başka birşey bilmen gerekiyor mu?..

...Sanmıyorum.

İstersen, başlangıç olarak ve kolaylık olsun diye, filmlerdeki Şablon:Film bilgi kutusu'na girilmiş verileri kullanmakla yetinerek Şablon:Film'e uygula; eksik kalan veriler zamanla tamamlansın. İstersen de IMDb, SinemaTürk (esasen Türk filmleri için, eğer varsa) ya da Beyazperde.com'dan faydalanarak, olabildiğince ayrıntılı Şablon:Film bilgisi gir. Ben ikincisini tercih ederek çalıştım ama şimdilerde, işi çabukça tamamlayabilmek için, Şablon:Film Künyesi'ne girilmiş bilgileri aktarmakla yetinmeye başladım. Tercih senin.

Çok teşekkür ederim; kolay gelsin...

--Doruk Salancıileti 17:17, 28 Nisan 2007 (UTC)

Asalet ünvanları[kaynağı değiştir]

Neden "soyluluk unvanları" olarak değiştirdiniz? Filanca 20:33, 28 Nisan 2007 (UTC)

dun gece IRC'de editorlerle yapilan bir tartisma dogrultusunda turkcelestirme ve kategori birlestirme amacli olarak tekrar duzenlenmesine karar verildi.

Teşekkürler, ama asıl merak ettiğim bu değil. Tartışmada ne konuşuldu da böyle değiştirildi? Asıl nedeni nedir? Filanca 20:38, 28 Nisan 2007 (UTC)

asalet kelimesi icin soyluluk daha duzgun bir turkce olarak goruldu. unvan ise yazim kurallari dogrultusunda tercih edildi. benzer kategorilerin daginik bir sekilde bulundugu goruldugu icin de hepsinin bu baslikta toplanmasi uygun goruldu.

"http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:Filanca"'dan alındı

tekrar merhaba. Kategori:Asalet ünvanları sayfasının en başında yazım konusunda tartışma sayfasına bakılması konusunda özel bir ikaz da vardı. buna karşın bir irc kanalında alınan karar ile sayfanın değiştirilmesi pek iyi olmamış. en azından tartışma sayfasında durumu açıklasanız, daha iyisi değişikliğe girişmeden önce ilk notu yazanın cevabını bekleseydiniz iyi olurdu. kendi yaptığım doğru demiyorum, ama tartışmalı bir konu. Kategori:Unvanlar tartışma sayfasında takip edebilirsiniz. kolay gelsin, Filanca 17:41, 29 Nisan 2007 (UTC)

Milli Eğitim Bakanlığı logosu[kaynağı değiştir]

Selam, MEB sayfasında az önce bir değişiklik yaptım, bakanlığın resmi sitesinden anladığım kadarıyla logo yenilenmiş, eskisini yeni logoyla değiştirdim, haberdar etmek istedim. -Çürük elma

Yönlendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba Brecht, vikipedi'de daha yeniyim ve size bir sorum olacaktı; maddeleri başka dillere nasıl yönlendirebilirim? yardımcı olursanız çok sevinirim. --derwisch 16:41, 13 Mayıs 2007 (UTC) Bilgiler için teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar Türkçe'ye yönlendiriyorum maddeleri. Aslında yönlendirmeyi de biliyordum, sadece daha hızlı bir yolu yok mu diye sormak istedim. Sevgilerimle --derwisch 21:49, 13 Mayıs 2007 (UTC)

Brecht isminizin anlamı nedir? Size de kolay gelsin. --derwisch 21:53, 13 Mayıs 2007 (UTC)

(Benden hariç), bu platform'da, Alman edebiyatına ilgi duyan insanlara rastlamak çok güzel. --derwisch 22:08, 13 Mayıs 2007 (UTC)

Yüklediğim ilk resimlerden birtanesi galiba. Vikipedi'nin bana ilk başta "kompleks" geldiği için, aşşağıdan bir şık seçmemiştim. Yanılmiyorsam diğer yüklediğim resimlerde bilgileri belirtmiştim.

Bir başka sorun da vandalizm galiba. Vandalizm yapanlara süresiz ban vermiyorlar mı? Gerçekten bu kadarıda pes, adamların işi gücü küfürlü, anlamsız, ... yazılar eklemek.

Ben gerçekten Türkçe vikipedi'ye büyük katkı sağlamak istiyorum. Hem madde sayısı olarak, hem de maddelerin ansiklopedik değerini geliştirme açısından. Daha önce birçok websitesi'nde yöneticilik de yaptim, tekliflere açığım :)

Hiç sormiyacaksın sandım :) Elimden geleni yaparım. Ne gibi sinema projesi düşünüyorsun?

Seve seve yardımcı olurum.

Tamam, görüşürüz ozaman.

Hediye için teşekkür ederim. Dün biraz zamanım vardı, boş durmak yerine bir kaç değişiklik yapim dedim. Kusuruma bakmazsın inşallah, sana yapacak birşey birakmadım :)

İyi dinlenmeler...

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 17:21, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Gecikmiş yanıtlar...[kaynağı değiştir]

Brecht, selam...

Dönüşümün tamamlanması için elinize sağlık... ...Tek bir şablon üzerinden geliştirme yapmak çok daha rahat olacak.

FotoKritik sitesine 2004'de üye olup da bir şekilde ilgilenememiştim ama oraya foto gönderen birkaç eski arkadaşım aracılığı ile 2 hafta önce FK'ya fena bulaştım. Araya giren başka yoğunlukların da nedeniyle, Vikipedi'yi boşlamış bulundum. O yüzden, 2 haftadır Vikipedi katkım yok; senin mesajları da ancak gördüm:

  • Ödül için teşekkürler... :-)
  • "Kategori:Filmler" başlığı altında bütün filmlerin bulunması konusuna pek de taraftar değilim:
  • O kadar çok film var ki, her kategori sayfasının 200 maddeyi sunduğunu düşünürsek, sayfalarca süren bir kategorinin gelişmesi söz konusudur ve aramayı da çok pratik yapmaz, kanımca.
  • Onun yerine, "Kategori:Baş harflerine göre filmler" ya da "Kategori:Alfabetik olarak sınıflanmış filmler" gibi bir kategorinin içinde, alfabenin her bir harfinin bir alt kategori olacağı bir sistem içine filmler dağıtılabilir.
  • Bu konu hakkında şimdilik düşüncem bu ama elbette tartışalım: bu akşam vakit bulursam, VP Sinema'da tartışmayı başlatırım ama o zaman dek fırsat bulursan, sen de tartışmayı başlatabilirsin. Ancak, tartışmayı başlatırsan, "Köy çeşmesi/İlginize"ye mutlaka bir yönlendirme notu koy bence çünkü genel olarak projelerdeki tartışmalara katılım düşük oluyor.

Selamlar, kolay gelsin...

--Doruk Salancıileti 12:19, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Haklısınız, halk dilindeki alışkanlıktan gelen bir güdüyle yanılgıya düşmüşüm. Yanlış bilgilendirme durumunu önlemişsiniz, teşekkürler.--Levent Abi ileti 05:36, 20 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür ve yeni haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

14 Mayıs 2007 haftasının işbirliği projesindeki katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, bu haftanın projesine de aynı istekle katılmanızı rica ederim. --TOBB ETÜ 06:57, 21 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 09:24, 28 Mayıs 2007 (UTC)

İyi akşamlar Brecht. Güzel fikir bence, bende varım bu proje'de. Ama Pazartesi'nden sonra katılabilirim ancak, çok önemli sınavım var Pazartesi günü. Sevgilerimle.--derwisch 20:43, 31 Mayıs 2007 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Selamlar.Eklediğim resimler alt başlığında bazı resimler sergiliyorsunuz ancak içlerinde adil kullanım resimleride var.VP:AP'ye göre bu tür resimlerisadece maddelerde kullanabiliriz.Bu resimleri ya çıkartmalı ya da [[:Resim:xxx]] şeklinde bağlantı vererek bulundurabilirsiniz.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 22:49, 5 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba, nasılsınız? Sınavlarım bitti, proje'ye devam ediyormuyuz?--derwisch 18:34, 11 Haziran 2007 (UTC)

  • Selam Brecht n'aber? Ne zamandir harita işi falan olmadı görüşemedik... Bi selam vereyim dedim. Görünmüyordun da zaten uzun süredir SD'de. Benim bir yerlerden haritalı iş bulmam gerek... Başına iş açmalıyım :) Hadi görüşürüz. --Danbury iletihehehe 15:30, 12 Haziran 2007 (UTC)

Çok teşekkürler[kaynağı değiştir]

Kategorisiz sayfaların kategorilendirilmesi projesindeki üstün katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Kategorilendirilmemiş sayfaların güncellenmesi de bir günde bir yapıldığı için bu sayfaları bulmakta biraz zorluk çektik. Bu zorluğa rağmen projeyi üç günde tamamlamış olduk. Aylardır binlerce sayfa kategorisiz duruyordu. Daha önce de bu projenin aynısı yapılmış fakat tüm sayfalar bitirilememişti. Artık her gün ortalama sadece 50 sayfa kategorisiz olacak, ve bunların kategorilendirilmesi çok kolay olacaktır. Bunların çoğu da yeni sayfalar olcağı için gerekli şablonlar (düzenle, sil, yetersiz vb.) da bu sayfalara verilebilecektir. Artık sıradaki projeyi vakit kaybetmeden başlatalım fikri oluştuğu için, yeni projede katkılarınızı beklerim. Hoşçakalın.--TOBB ETÜ 07:07, 14 Haziran 2007 (UTC)

Yazar bilgi kutusu![kaynağı değiştir]

  • Merhaba, yeni yazar maddesi eklediğimizde yazar bilgi kutusu kullanmamız şart mı? Sevgilerimle.--derwisch 23:08, 15 Haziran 2007 (UTC)
  • Anliyorum. Derli toplu olması taraftarıyım, yeni maddelere mutlaka yazar bilgi kutusunu eklerim. Kusura bakmayın, sormayı unuttum, nasılsınız?--derwisch 23:16, 15 Haziran 2007 (UTC)
  • Sağ olun. Bomba gibiyim :)--derwisch 23:21, 15 Haziran 2007 (UTC)
  • Daha yeni mezuniyet töreninden geldim. Abitur'umu aldım.--derwisch 23:25, 15 Haziran 2007 (UTC)
  • Teşekkür ederim.--derwisch 23:28, 15 Haziran 2007 (UTC)

{{Şablon:Film2}}[kaynağı değiştir]

{{Şablon:Film2}} icin sil etkiketi ve bu notu koymussun Şablon:Film standart olarak kabul edilmistir.. Sablonun yaraticisina !!suzzy!!'e de mesaj atsaydin daha iyi olurdu. Ilgilenirsen sevinirim; silmeyi erteliyorum. Citrat

Film sablonlari ile Baylan ilgilenmisti; eger ozel bir durum yoksa sadelikten yanayim sablonlarda. Eminim !!suzzy!! ile isi cozebilirsiniz. Sablon'a eklenen her sey direk kullanildigi sayfalarda da cikar. Eger <noinclude> ve </noinclude> kodlari arasina yazarsan bir tek sablonun sayfasinda cikar. Ilgin icin tesekkurler, Citrat 14:21, 20 Haziran 2007 (UTC)

O şablon ingilizceden maddeleri kolaylıkla türkçe wiki'ye aktarabilmek için oluşturuldu.Wİkipedide şablon:Ülke2 şablonu gibi şablonlarında silnmesi gerekirdi o zaman.--!!suzzy!! 17:00, 21 Haziran 2007 (UTC)

Ormanların ve doğal kaynakların çok büyük bir hızla azaldığı ve nüfüsunun da büyük oranda çoğaldığı günümüz dünyasında; "Atık kağıt" gibi önemli bir konuya değindiğiniz için sizi kutlarım. Şunu J bir ödül gibi kabul edin şimdilik. İyi geceler. Levent Abi ileti 22:08, 21 Haziran 2007 (UTC)

Farkındayım, ama bu tür maddelere değinen herkes benim için özeldir ve teşekkürü hakeder. Kolay gelsin. Levent Abi ileti 22:12, 21 Haziran 2007 (UTC)

Haftanın İşbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

--Uannismsj 13:18, 22 Haziran 2007 (UTC)