Kullanıcı mesaj:Birol1461

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'nin "kişisel saldırı yasaktır" politikasına bir göz atın. Bireyler, kurum-kuruluş ya da oluşumlar üzerine değil, içerik üzerine yorum yapın. Hakaret ve kişisel saldırılar sadece topluluğa zarar vermekle kalmaz katılımcıları da caydırır. Unutmayınız ki, kişisel saldırılar, toplulukta yaratabileceği rahatsızlık sebebiyle engellenmeye yol açabilir. Lütfen soğukkanlı olunuz ve değişiklik yaparken bunu aklınızdan çıkarmayınız. - Vito Genovese 18:09, 8 Ekim 2009 (UTC)



Yardım isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Elbette ilgilenirim, ancak bir ricada bulunmak durundayım. Temel tanımıyla "Kişiler hakkında yorum yapmak" VP:KSY politikasının ihlali sayılıyor ve sonu engellemeye gidiyor. Bu yüzden fikirler ve maddeler üzerinde yoğunlaşalım ve karşımızdakileri nitelemekten vazgeçelim lütfen.

Konuyu inceleyeceğim şimdi. Bir bilgi mesajı gönderirim.

Kolay gelsin

Vito Genovese 07:15, 10 Ekim 2009 (UTC)


Tekrar merhaba,

Maddenin geçmişini inceledim. Eldarion genel olarak maddenin ansiklopediklik nitelikten çıktığı anlarda müdahalede bulunmuş ve bu tür içerikleri temizlemiş gördüğüm kadarıyla. Zira eklediğin bilgiler içinde ansiklopedik bilgiler olsa da bu niteliği taşımayan bilgiler de bulunuyor. Örnek vermek gerekirse köydeki aileler ya da davulcular bir ansiklopedi için değer ifade etmez, ancak köyün adının nereden geldiği, coğrafi özellikleri gibi veriler her zaman değerlidir. Bu nedenle değişikliklerini bu eksende devam ettirmeni öneriyorum. Zaten Mavituğ'un da itirazları hep ilgili aileyle ilgili olarak yazılan yazılara olmuş gördüğüm kadarıyla. Bu bilgiler zaten ansiklopedik olmadığı için bunlardan arındırılmış bir maddeye Mavituğ'un itirazı olacağını sanmıyorum.

Yine bir şey lazım olursa mesaj atmaktan çekinme.

Vito Genovese 07:27, 10 Ekim 2009 (UTC)

selim bölükbaşı[kaynağı değiştir]

merhaba; selim bölükbaşı sayfasından telifli içerik nedeniyle bazı bilgiler silinmiş. Bu bilgiler selim bölükbaşının bilgisi dahilince wiki.ye aktarıldı. bunun ispatı için ne yapmamız gerekiyor? yardımlarınızı rica ederim Bu imzasız yazı Birol1461 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • merhaba, metin sadece selim bölükbaşı'ya ait bir yerde yayımlanmış olsaydı, bu mümkün olurdu. ancak telif hakkı saklı bir sitede yayımlandığı için vikipedide kullanamayız. lütfen bilgileri başka kaynaklardan da besleyerek kendi cümlelerinizle girmeye çalışın. değilse, zaten madde zamanla geliştirilecektir vikipedistler tarafından. kolay gelsin. --ki bl 12:14, 19 Nisan 2010 (UTC)

Yalnızca ansiklopedik bilgi ekleyiniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 20:08, 19 Nisan 2010 (UTC)