Kullanıcı mesaj:Bilgitutkunu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Gadir tarafından 7 ay önce Terim silinmeye aday gösterildi başlığına

Merhaba Bilgitutkunu, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Vikipedi, diğer kardeşleriyle birlikte geniş bir ailedir:

  • Bir konu hakkında ansiklopedik bilgi vermek istiyorsan Vikipedi'ye
  • Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsan Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsan Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsan Vikikitap'a
  • Özlü sözleri eklemek istiyorsan Vikisöz'e

katkıda bulunabilirsin. Kolay gelsin.

Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı materyal eklemeyiniz. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakları sayfasına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemezdir ve ısrarla ihlal yapanlar engellenirler. Özgün katkılarınız hoş karşılanacaktır.

Mevcut maddeler...[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Öncelikle hoşgeldiniz, Vikipedi'nin sizin gibi ciddi anlamda katılımcılara ihtiyacı var, katkılarınız için teşekkürler.

  • Katılımlarınızla ilgili dikkatimi çeken bir nokta oldu; açtığınız bazı maddeler başka isimle Vikipedi'de var. Örn; Kaslar maddesi --> Kas ismi ile mevcut. Kemikler maddesi -->Kemik ismi ile mevcut. Bu noktada Vikipedi'deki uygulama şöyle madde tekil isim olarak girilmişse çoğul ismi de ona yönlendiriliyor. (Örnek : Kemikler maddesinin içine #redirect[[Kemik]] yazarsanız artık, kemikler maddesi otomatik olarak kemik maddesine yönlendirilir. Böylelikle aynı maddeyi başka isimle tekrar yazmak yerine , diğer ismin yönlendirmesini yapar ve ekleyeceğiniz bilgileri de mevcut maddeye eklersiniz. Bu şekilde daha düzenli ve ayrıntılı maddelerimiz olur. Her türlü sorunuz, sorununuz için tüm Vikipedistler size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Tekrar teşekkürler...--renegademsj 10:44, 14 Temmuz 2006 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı "adını değiştir" sekmesine basarak değiştirmemeniz önemle rica olunur.

Bu işlem gerçek anlamda kullanıcı adınızı değiştirmez, sadece kullanıcı sayfanızı başka bir sayfaya yönlendirir.

Kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bu bağlantıya gözatabilirsiniz. Sadece imzanızı değiştirmek için, sayfanın üstündeki tercihlerim sekmesini kullanabilirsiniz. Teşekkürler. --Merube 89msj 01:38, 6 Mayıs 2010 (UTC)

Terim silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Terim) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Terim sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Gadirmesaj 10.45, 10 Eylül 2023 (UTC)Yanıtla