Kullanıcı mesaj:Baba~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, 2005 Şemdinli Olayları makalesini onermeden once icerisini biraz daha zenginlestir istersen. Bir de Ana sayfaya icin duzenlenemsi gerekir. Ana sayfa adaylarini burada oneriyoruz: Vikipedi:Günün makalesi. Tesekkurler, Citrat 05:01, 25 Kasım 2005 (UTC)

Resim:Hakari.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Hakari.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 09:46, 16 Mayıs 2006 (UTC)

yardımcı olur musunuz?[kaynağı değiştir]

buraya mümkün olduğunca doğru bilgi koymaya çalışmamıza rağmen bazen yanlışlıklar oluyor,ben bunları mümkün olduğunca düzeltmeye çalışıyorum ama nasıl hesap alınır bilmiyorum.son zamanlarda yaptığım düzeltmeler sürekli bir kullanıcınız tarafından silinmektedir ben bu bilgiyi size aktarsam da siz düzeltseniz uygun olur mu?: şablon:sayı sistemleri bölümünde yer alan dörtlük sayılar doldurulmamış başlığı zaten dördeyler adı altındaki bölümde açıklanmıştır ayrıca aynı tabloda bikarmaşık sayılar diye doldurulmamış bir başlık var o başlık ta çifte karmaşık sayılar adı altında zaten var bu fazlalıkları siler misiniz? ben düzeltmeye çalıştıkça malesef bazı kullanıcılarınız tarafından durum eski haline getirilmektedir...cevabınızı bekliyorum saygılar

"http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:!_ejo_!" adresinden alındı.

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

08:48, 20 Mart 2015 (UTC)

23:51, 22 Nisan 2015 (UTC)