Kullanıcı mesaj:Astrolojikkalege

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Wooze tarafından 3 ay önce Şubat 2024 başlığına
Vikipedi'ye hoş geldin Astrolojikkalege!


Vikipedi sayfalarında Değiştir veya Kaynağı değiştir sekmelerine tıklayarak düzenleme yapabilirsiniz. Beş temel taşımızı gözeten, Vikipedi kurallarına uygun katkılarınızı bekliyoruz.


Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma masası'na iletebilirsiniz.


Kullanıcı anasayfanızdan danışmanınızla iletişime geçebilir, aklınıza takılanları sorabilirsiniz. Ayrıca Köy çeşmesinde diğer kullanıcılarla iletişime geçebilirsiniz.


Biçem el kitabı ile Vikipedi standartlarında madde yazmayı öğrenebilirsiniz.--Wooze 23.03, 1 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Şubat 2024[kaynağı değiştir]

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Wooze. Fark ettim ki Uranüs adlı maddede değişiklik yaptın fakat bu değişiklik için güvenilir bir kaynak sağlamadın. Değişikliğin maddenin geçmişinde arşivlenmek kaydı ile şimdilik silindi. Eğer bir kaynak sağlayarak bilgiyi eklemek istersen lütfen yap! Eğer kaynak gösterme için yardıma ihtiyacın varsa kaynak gösterme yardımcısına göz atabilirsin. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! Wooze 23.15, 1 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme simgesi Lütfen, Plüton adlı sayfada yaptığınız gibi, güvenilir bir kaynak sağlamadan bilgi eklemeyin ya da değiştirmeyin. Kaynak gösterme rehberini okumanız bu konuda size yardımcı olacaktır. Teşekkürler! Wooze 23.24, 1 Şubat 2024 (UTC)Yanıtla