Kullanıcı mesaj:Alisozkesen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Alisozkesen!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Garbino ileti 14:39, 13 Aralık 2012 (UTC)

sahibinden.com maddesi hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba,

sahibinden.com maddesinde yaptığımız ve sahibinden.com'a ait güncel bilgiler ile yenilenen logoyu ilave ettiğimiz madde eski haline alınmış ve telif hakkı ihlali notu düşülmüş. Eklediğimiz bilgiler güncel bilgiler.

Logo değişikliği dahi kabul edilmemiş. Bu durumu sahibinden.com'dan kontrol edebilirsiniz.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?Bu imzasız yazı Alisozkesen (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, bahsettiğiniz sayfada sizden önce yapılan telifli değişiklik nedeniyle işlemi geri almıştım. Tekrar ekleme yaparsanız, yeniden gözden geçirilecektir. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 14:39, 13 Aralık 2012 (UTC)
Merhaba, ben değişiklikleri geri aldım. Herhangi bir telif hakkı problemi olan içerik olmaması lazım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Vaktiniz için teşekkürler.Bu imzasız yazı Alisozkesen (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Merhaba, vikipedi Amerikan telif yasalarına tabiidir ve bu yasalara göre, herhangi bir görsel ya da yazılı materyalden birebir kopyalama yapamamaktayız. Sayfada yapmış olduğunuz değişiklik tam anlamıyla bir telif ihlalidir. Lütfen hiç bir içeriğe ait metni vikipedi'ye kopyalamayınız. Birde mesajlarınızı okumasını istediğiniz kullanıcının kullanıcı mesaj sayfasına bildirmenizi rica edicem. Bu şekilde herhangi bir haber ya da yönlendirme alınmıyor. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 12:40, 14 Aralık 2012 (UTC)

sahibinden.com maddesi hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba,

sahibinden.com maddesinde yapılan değişikliklerle ilgili daha önce de yazışmıştık. Bu sayfaya girdiğimiz bilgiler, sahibinden.com'a ait, güncel ve geçerli bilgileri içeriyor. Madde bu haliyle olması gereken bilgileri yansıtmıyor.

Sizin yorumunuz: Sayfada yapmış olduğunuz değişiklik tam anlamıyla bir telif ihlalidir. Lütfen hiç bir içeriğe ait metni vikipedi'ye kopyalamayınız. şeklinde.

Ancak bu metni vikipedi'ye özel olarak ürettik ve buraya ekledik.

sahibinden.com'u temsilen, bu bilgilerin doğruluğunu sağlama ve güncel bilgileri paylaşma hakkımız olduğunu düşünüyorum. Daha önce bu maddeye eklenmiş olan sahibindenemlak.net bağlantısı bile bir süre silinmeden beklemiş.

Bu konuda yardım ve hassasiyetinizi rica ediyorum. Bu metin herhangi bir yerden kopyalanmadı.

Vaktiniz için teşekkürler. Alisozkesen (mesaj) 13:47, 26 Aralık 2012 (UTC)[Ali Sözkesen]

Merhabalar, eğer ilgili sitenin bir çalışanı veyahut yaratıcısı iseniz, mevcut içeriğin vikipedi içerisinde yer almasıyla ilgili tüm telif haklarından vazgeçtiğinize dair, "sahibinden.com" sitesinin mail uzantısı bulunan bir e-posta adresi üzerinden, "info-trwikimedia.org" adresine mail göndermeniz gerekmektedir. Gönüllü OTRS ekibimiz sizinle kısa sürede iletişime geçer ve gerekli prosedürler tamamlandıktan sonra içeriğe vikipedi'de yer verebilirsiniz. Bunun dışında ki hiç bir işlem kabul edilemez ve telifli içerikler eklenemez. Bilginize rica ederim.. --Garbino ileti 14:07, 26 Aralık 2012 (UTC)

Çok yardımcı oldunuz. Ben ilgili mail adresiyle iletişime geçiyorum. Teşekkürler.