Kullanıcı mesaj:Akbasfatih

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Vikipolimer tarafından 2 yıl önce Mart 2022 başlığına
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı olmayan (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!
Śαвяí¢αи76ileti 20.44, 26 Mart 2022 (UTC)Yanıtla

Mart 2022[kaynağı değiştir]

Saatli dur ikonu
Doğrusal motorlar sayfasında izin olmaksızın başka bir kaynaktan Vikipedi'ye metin veya görsel kopyalayarak telif hakkı politikasını ihlal ettiğiniz için değişiklik yapmanız 24 saat süreyle engellenmiştir. Lütfen telif hakkı politikamızı ve özgür olmayan içeriğin nasıl kullanılacağına ilişkin politikamızı anladığınızdan emin olmak için bu fırsatı değerlendirin. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 12.34, 30 Mart 2022 (UTC)Yanıtla