Kullanıcı mesaj:Akademik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Akademik, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Vikipedi, diğer kardeşleriyle birlikte geniş bir ailedir:

  • Bir konu hakkında ansiklopedik bilgi vermek istiyorsan Vikipedi'ye
  • Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsan Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsan Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsan Vikikitap'a
  • Özlü sözleri eklemek istiyorsan Vikisöz'e

katkıda bulunabilirsin. Kolay gelsin.--LandSCape 13:22, 19 Haziran 2006 (UTC)

Merhaba Akademik, tartışma sayfalarına yorum eklerken ve kullanıcılara mesaj atarken ~~~~ yazıp imzanı bırakırsan yazının kime ait olduğu kolayca anlaşılır. Aramıza hoşgeldin, sana iyi çalışmalar --Pinar 12:54, 28 Ekim 2006 (UTC)

Merhabalar öncelikle mesajınız kişisel saldırı içerdiği için silindi.Fakat tekrar kişisel saldırı içeren bir yazı yazmışsınız.Espiriye töleransa gelince Vikipedi bir forum sayfası değildir.Üçüncü olarak kişisel olarak sorununuz varsa ileti sayfama atabilirsiniz.Vikipedi tartışma:Yöneticiler sayfasına değil.--Machiavelli' msj 00:13, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba Akademik. Türkçe Vikipedi'de madde başlıklarının Türkçe olması gerekli, dolayısıyla Schisma maddesini Türkçeleştirmeliyiz. Eğer muteber Türkçe kaynaklarda kelime bu şekilde (Schisma diye)geçiyor ise, kaynak göstermeniz halinde bu şekilde de kalabilir. İyi çalışmalar, Filanca 14:37, 8 Aralık 2007 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Levent Abi ileti 19:12, 25 Kasım 2008 (UTC)