İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:176.234.229.175

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Dr. Coal tarafından 3 yıl önce Engel bildirimi başlığına

Ocak 2021[kaynağı değiştir]

Bilgi simgesi Merhaba, Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bükre Atala sayfasında kısa süre önce yapmış olduğunuz değişiklikler yapıcı görünmediği için geri alınmıştır. Deneme yapmak isterseniz, lütfen deneme tahtasını kullanın. Herhangi bir sorunuz olursa danışma masasında sorabilirsiniz. Teşekkürler.--Kadıköylümesaj 17.50, 18 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Eğer bu paylaşılan bir IP adresi ise ve değişikliği siz yapmadıysanız ileride değişikliklerinizle alakasız bildirimler almamak için size ait bir hesap açabilirsiniz.


Engel bildirimi[kaynağı değiştir]

Saatli dur ikonu
Vandalizm yaptığınız için bu IP adresini kullanan anonim kullanıcıların değişiklik yapması 1 gün süreyle engellenmiştir.
Engelin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  Dr. Coalmesaj 03.11, 19 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla
Eğer bu bir paylaşılan IP adresiyse, bir hesabınız varsa ve konuyla alakasız bir kullanıcıysanız; oturum açarak değişiklik yapmaya devam edebilirsiniz..