İçeriğe atla

Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Şubat 2024

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bir konuda danışma[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba @Vincent Vega bazı Türk diplomatların maddeleri silinmişti ancak Ayşe Sezgin Almanca, İngilizce ve Arapça, Baki İlkin İngilizce ve Ukraynaca, Hatun Demirer İngilizcesi de açılmış orada da olan maddeler acaba böyle maddeleri geri getirme durumumuz olabiliyor mu? Geri getirelim diye bir ısrarım bir inat etme gibi tavrım yoktur. Biliyorum diğer dillerdeki Wikipedia'da olan maddeler Türkçede de açılacak diye bir şey yok sadece danışmak istedim. --SarvSarv 22.48, 31 Ocak 2024 (UTC)

Merhaba Sarv. Bir maddenin başka bir dildeki Vikide olması demek Türkçe Vikipedi’de de olması gerektiği anlamını taşımaz. Bununla birlikte silinmiş bir madde her zaman geri getirilebilir, biz bunu genellikle talep eden kullanıcının çalışma sayfasına getirip onun üzerinden çalışılmasını sağlıyoruz. Fakat kayda değerlik genellikle kalıcı olduğundan bu maddelerin yeniden silinmeme oranı gerçekten düşük. Bir talebiniz var ise değerlendirebilirim. Vincent Vega mesaj? 05.18, 1 Şubat 2024 (UTC)

Money Train (film) silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Money Train (film)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Money Train (film) sayfasında silinmeye aday gösterildi (geçmiş birleştirilmesi için). Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz. DelbatrosMesaj 07.06, 14 Şubat 2024 (UTC)