Kullanıcı:Vanished User 1947294/Euro Truck Simulator 2

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vanished User 1947294/Euro Truck Simulator 2
GeliştiriciSCS Software
YayımcıSCS Software
SeriTruck Simulator
Platform
Çıkış
  • Microsoft Windows
  • 19 Ekim 2012
  • Linux
  • 16 Nisan 2013 (beta)
  • macOS
  • 29 Ocak 2015
TürAraç simülasyonu
ModlarTek oyunculu oyun
Çok oyunculu oyun

Euro Truck Simulator 2, Microsoft Windows, Linux ve macOS için SCS Software tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir açık dünya çekici simülatörü oyunudur ve ilk olarak 19 Ekim 2012'de piyasaya sürülmüştür. [1] Oyun, 2008 oyunu Euro Truck Simulator'ın doğrudan devamı niteliğindedir ve Truck Simulator serisindeki ikinci video oyunudur. Oyunun amacı çekiciler ile yük taşımaktır. Oyun ilerledikçe, oyuncunun daha fazla araç ve depo satın alması ve ayrıca onlar için çalışması için başka sürücüler kiralaması mümkündür.

Renault Trucks tarafından yapılan bir basın açıklamasına göre oyun Mart 2021 itibariyle 9 milyonun üzerinde sattı. [2]

Oynanış, açık bir dünya stilini takip ediyor; oyuncular yakıt, bakım ve geçiş ücretlerine ayak uydurabilmeleri koşuluyla kamyonlarıyla herhangi bir yere seyahat etmekte esasen özgürler ve herhangi bir ceza alırlarsa para cezasına çarptırılıyorlar. Başlarken, oyuncular oyun haritasının şehirlerinden herhangi birinde Karargahlarının konumunu seçerler. İlk başta, oyuncu yalnızca hızlı işler olarak bilinen işleri alabilir - bu işler, bir teslimat şirketi tarafından istihdam edilirken, sağlanan bir kamyon ve tüm masraflar (yakıt, yol geçiş ücretleri, feribot geçişleri) karşılandığında, kiralık şoför teslimatları yapmayı içerir. Oyuncu para kazandıkça veya banka kredisi aldıkça, sonunda kendilerine bir kamyon satın alabilir, bir ev garajı edinebilir ve ekipman tedarik edilen kiralık bir sürücü olmak yerine kendi kamyonlarını kullanarak daha iyi ücretli işleri kabul etmeye başlayabilirler. Oyunda kazanılan para, yeni kamyonları yükseltmek veya satın almak, teslimatları üstlenmek için NPC sürücülerini işe almak, daha fazla garaj satın almak ve daha fazla kamyon ve sürücüyü barındıracak şekilde ev garajını genişletmek için harcanabilir. Oyuncu tarafından işe alınan sürücülerin becerileri de deneyimle büyür ve oyuncu, işi Avrupa çapında genişleten büyük bir kamyon ve sürücü filosu oluşturabilir. [[Kategori:Tek oyunculu ve çok oyunculu video oyunları]] [[Kategori:Steam Workshop oyunları]] [[Kategori:Konusu Türkiye'de geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Birleşik Krallık'ta geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Hollanda'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Çek Cumhuriyeti'nde geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu İsviçre'de geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu İspanya'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Slovakya'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Rusya'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Romanya'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Portekiz'de geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Polonya'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Lüksemburg'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu İtalya'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Macaristan'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Almanya'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Finlandiya'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Fransa'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Estonya'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Belçika'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Konusu Avusturya'da geçen video oyunları]] [[Kategori:Baş karakterlerinin cinsiyeti seçilebilen oyunlar]] [[Kategori:Çek Cumhuriyeti'nde geliştirilen video oyunları]] [[Kategori:Steam Greenlight oyunları]] [[Kategori:Oculus Rift oyunları]] [[Kategori:MacOS oyunları]] [[Kategori:Linux oyunları]] [[Kategori:Microsoft Windows oyunları]] [[Kategori:Video oyun devamları]] [[Kategori:2012 video oyunları]] [[Kategori:Tek platform bilgisi içeren video oyunu incelemeleri şablonu kullanılan maddeler]]

  1. ^ "The time is now!". SCS Software. 18 October 2012. Erişim tarihi: 23 January 2021. 
  2. ^ "2021 EVOLUTION OF RENAULT TRUCKS T, C AND K REVEALED IN EURO TRUCK SIMULATOR 2". Renault Trucks. Erişim tarihi: 23 March 2021.