Kategori tartışma:Türk sinema eleştirmenleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Türkiyeli ifadesi bana çok doğru gelmedi @Pragdon. Bir Alman'a Almanyalı, bir Amerikalıya ABD'li demekten farksız. Taşıma geri alınıp konuşulsun bence. --Maurice Flesier message 13:28, 18 Ocak 2018 (UTC)

Tartışılıp kararlaştırılması için geri aldım işlemleri @Maurice Flesier. Kulağa alışık gelmediği için doğru gelmemiş olabilir. Tartışmakta fayda var tabi. --Pragdonmesaj 14:49, 18 Ocak 2018 (UTC)
Kulağa alışık gelmemesinin yani sıra bu kategoride bir taşıma yapmak, Kategori:Mesleklerine göre Türkler ve hatta Kategori:Türkler'e giden bir taşıma zincirini başlatır @Pragdon. Türkiye'de yaşayan etnik gruplar düşünülerek bu yönde bir taşıma yapıldığı düşünülüyorsa buradaki Türk ifadesinin etnisiteden çok Türk vatandaşlığı olduğunu düşünüyorum. Olmadı, ilgili biyo maddeler varsa Kategori:Kürt sinema eleştirmenleri, Kategori:Zaza sinema eleştirmenleri, Kategori:Süryani sinema eleştirmenleri açılabir tabiki. --Maurice Flesier message 13:01, 22 Ocak 2018 (UTC)
Ben biraz aceleci davranıp sağlıklı tartamadım sanırım. Söylediklerinizde haklısınız. O sebeple değişiklik "teklifimi" geri alıyorum :) --Pragdonmesaj 16:54, 22 Ocak 2018 (UTC)