Kategori tartışma:LGBT temalı filmler

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kategori Eşcinsel temalı filmler ifadesi yerine [ [eşcinsellik teması içeren filmler] ] olarak tanımlanması daha doğru olacaktır. çünkü bu ve benzer filmlerde eşcinsel i olmayan oyuncular, eşcinsel olmadıkları için sadece [ [eşcinsellik teması içeren filmler] ] olarak tanımlanması daha doğru olacaktır

saygılarım

  • Bence kategori yeterince açık. Kastedilen filmlerin teması zaten. Oyuncuların cinsel yönelimlerine atıf yok kategoride. Ama diğer kategori başlığı da olabilir. uğraşmaya gönüllü olan varsa. --Zeynepmsj 08:27, 25 Nisan 2007 (UTC)
  • - kişisel kanım şudurki zaten eşcinsellik toplumca yeterince yanlış anlaşılan bir durum .

gerçek şuki eşcinsellik teması içeren filmler tam anlamıyla eşcinsellerin gerçeğini yansıtmadığı gibi ! toplum açısında yanlış izlenimler ve ön yargıların oluşmasına bile sebep olabiliyor. neredeyse tüm ünlü yönetmenlerin bu işlenmemiş bakir konuya bir yorum getirmesi yüzünden neredeyse toplumu oluşturan aydın ve entellektüellerin bile olayın yanlış algılamasına ve bu konuyu yanlış ifade etmesine sebep olmaktadır. onun için bu konu bir noktada çok hasas bir konu olduğunu düşünüyorum .

zaten bu işi admin 2 saniyedde yapıyor. elle teker teker çevirme baya bir zahmetli :D

Saygılarımla kolay gelsin !

  • Eşcinseeliğin yanlış anlaşıldığı, filmlerin gerçekleri yansıtmadığı gibi görüşlere tamamen katılıyorum. Buna karşın kategorilerin wordinginin tartışma konusu yapılması çok da anlamlı gelmiyor bana. Ayrıca bir admin olarak ben bir anda bir kategoriden diğerine "2 saniyede" taşıma yapamıyorum maalesef. Tek tek uğraşmak gerekiyor. --Zeynepmsj 08:49, 25 Nisan 2007 (UTC)
  • anlayışınız için teşekürler , gereken işlem el ile yapılmıştır. :D