Kategori tartışma:Kürt avukatlar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hukuk (Kategori-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu kategori, Vikipedi'deki Hukuk maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hukuk kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Kategori  Bu kategori için herhangi bir değerlendirme yapmaya gerek yoktur.
 Az  Bu kategori Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Türk avukatlar var. Rus avukatlar var. Neden Kürd avukatlar olmasin diye düsünüyorum. Anton Aldemir (mesaj) 23:56, 23 Nisan 2013 (UTC)

Türk avukatlar daki Türk = Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı anlamıyla Rus avukatlar 'daki Rus = Rusya Federasyonu vatandaşı anlamıyla kullanılıyor. Kürt avukatlar ise sadece bir madde dahil idi. Diğer etnik gruplara ait Kategori:Avukatlar kategorileri mevcut değildir. Bu durumda sırf bir kişi için bunu oluşturmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Takabeg ileti 01:03, 24 Nisan 2013 (UTC)

Kürt avukatlar diye arastirinca 2'320'000 adet sonuc cikarken, Kürt avukatlar diye wikipedia'da madde acilmasinin engellenmesi aciklanamaz. Hirvat veya Rus avukatlarin listesinde azinlik avukatlari varsa bu Kürtleri sorumlu tutamaz. Wikipedia'da Kürt avukat maddesi zaten acilmis, "mantiksiz" biri tarafindan gereksiz bulunmus. Kanimca, Kürt avukatlar sayfasi acilmalidir, gelistirilmelidir. Wikipedia devletlerin resmi goruslerini yansitmak mecburiyetinde degildir. Anton Aldemir (mesaj) 17:11, 24 Nisan 2013 (UTC)

en:Wikipedia:Categorization/Ethnicity, gender, religion and sexuality'e bakarsan anlayabilirsindir. Bu durum herhangi devletin resmi görüşlerinine dayanmıyor. Takabeg ileti 18:04, 24 Nisan 2013 (UTC)
  • sadece bir maddenin olması kategorinin silinmesi için bir gerekçe değildir. etnik duruma göre kategori oluşturulması da mümkün elbette.. hangi maddede ekliydi bu kategori, onu öğrenebilir miyim acaba? --kibele 17:40, 24 Nisan 2013 (UTC)
Hmm. Commons'un galerileri gibi değil demek. Bir milletvekili idi ama kim olduğunu unuttum. Diğer etnik gruplardan avukatlar kategorileri oluştururken (tek maddeli kategorileri kabul ediliyorsa bunları oluşturmak gayet kolay, bulup ekleyeceğim. OK ? Takabeg ileti 18:04, 24 Nisan 2013 (UTC)