Teen Wolf bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Genç Kurt bölümleri listesi sayfasından yönlendirildi)
Şuraya atla: kullan, ara

Genç Kurt, Teen Wolf isimli 1985 yapımı filmden uyarlanan Jeff Davis tarafından geliştirilen Amerikan doğaüstü draması. İlk gösterimini 5 Haziran 2011'de MTV'de yaptı. Dizinin yıldızı Scott McCall rolünde Tyler Posey'dir. Genç bir lakros oyuncusunun bir gece kurt adamın biri tarafından saldırıya uğraması ve saldırıdan tek ısırıkla kurtulduktan sonra bir kurt adama dönüşmeye başladığını fark eder.

16 Ağustos 2011 itibariyle 12 bölümü yayınlanan Teen Wolf, ilk sezonunu tamamladı. Ayrıca AT&T tarafından üretilen ve sunulan, “Search for a Cure” isimli 6 bölümlük bir internet dizisi, AT&T Facebook sayfasından ve mtv.com'dan izlemeye sunuldu.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölümler Orijinal yayın tarihi DVD çıkış tarihi
Sezon prömiyeri Sezon finali 1. Bölge 2. Bölge 4. Bölge
1 12 5 Haziran 2011 (2011-06-05) 15 Ağustos 2011 (2011-08-15) 3 Haziran 2012 (2012-06-03)[1] 9 Temmuz 2012 (2012-07-09)[2] 16 Mayıs 2012 (2012-05-16)[3]
2 12 3 Haziran 2012 13 Ağustos 2012
3A 12 3 Haziran 2013 19 Ağustos 2013
3B 12 6 Ocak 2014 24 Mart 2014
4 12 23 Haziran 2014 8 Eylül 2014
5A 10 29 Haziran 2015 24 Ağustos 2015
5B 10 5 Ocak 2016 -

Bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

1.Sezon (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

Toplam Bölüm Sayısı Sezondaki Bölüm Sayısı Bölüm Adı Yönetmen Senarist Orjinal Yayın Tarihi ABD izleyicisi

(milyon)

1 1 "Wolf Moon" (Kurt Ayı) Russell Mulcahy Hikaye: Jeph Loeb & Matthew Weisman

Telizvyon dizisine uyarlama: Jeff Davis, Jeph Loeb & Matthew Weisman

5 Haziran 2011 2.17
2 2 "Second Chance at First Line" (Birinci Line'da İkinci Şans) Russell Mulcahy Jeff Davis 6 Haziran 2011 1.47
3 3 ''Pack Mentality'' (Sürü Zihniyeti) Russell Mulcahy Jeff Vlaming 13 Haziran 2011 1.82
4 4 "Magic Bullet" (Sihirli Mermi) Toby Wilkins Daniel Sinclair 20 Haziran 2011 1.80
5 5 "The Tell" (Bir şey Söyleyeceğim) Toby Wilkins Monica Macer 27 Haziran 2011 1.68
6 6 "Heart Monitor" (Kalp Monitörü) Toby Wilkins Daniel Sinclair 4 Temmuz 2011 1.21
7 7 "Night School" (Gece Okulu) Tim Andrew Jeff Vlaming 11 Temmuz 2011 1.66
8 8 "Lunatic" (Çılgın) Tim Andrew Monica Macer 18 Temmuz 2011 1.76
9 9 "Wolf's Bane" (Kurtboğan) Tim Andrew Jonathon Roessler 25 Temmuz 2011 1.93
10 10 "Co-Captain" (Takım Kaptanı) Russell Mulcahy Jeff Vlaming 1 Ağustos 2011 1.49
11 11 "Formality" (Tören,Resmiyet) Russell Mulcahy Monica Macer 8 Ağustos 2011 1.73
12 12 ''Code Breaker'' (Kod Kırıcı) Russell Mulcahy Jeff Davis 15 Ağustos 2011 2.08

2.Sezon (2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Toplam Bölüm

Sayısı

Sezondaki Bölüm

Sayısı

Bölüm Adı Yönetmen Senarist Orjinal Yayın Tarihi ABD izleyicisi

(milyon)

13 1 "Omega" Russell Mulcahy Jeff Davis 3 Haziran 2012 2.11
14 2 "Shape Shifted" (Birinci Line'da İkinci Şans) Russell Mulcahy Andrew Cochran 4 Haziran 2012 1.75
15 3 "Ice Pick" Tim Andrew Luke Passmore 11 Haziran 2012 1.76
16 4 "Abomination" (Sihirli Mermi) Tim Andrew Christian Taylor 18 Haziran 2012 1.69
17 5 "Venomous" (Bir şey Söyleyeceğim) Tim Andrew Nick Antosca ve Ned Vizzini 25 Haziran 2012 1.65
18 6 "Frenemy" (Kalp Monitörü) Russell Mulcahy Jeff Davis 2 Temmuz 2012 1.65
19 7 "Restraint"(Gece Okulu) Russell Mulcahy Nick Antosca ve Ned Vizzini 9 Temmuz 2012 1.72
20 8 "Raving" (Çılgın) Russell Mulcahy Jeff Davis 16 Temmuz 2012 1.33
21 9 "Party Guessed"(Kurtboğan) Tim Andrew Jeff Davis 23 Temmuz 2012 1.65
22 10 "Fury"(Takım Kaptanı) Tim Andrew Jeff Davis 30 Temmuz 2012 1.60
23 11 "Battlefield" (Tören,Resmiyet) Tim Andrew Jeff Davis 6 Ağustos 2012 1.72
24 12 "Master Plan"' (Kod Kırıcı) Tim Andrew

Russell Mulcahy

Jeff Davis 13 Ağustos 2012 1.71

3.Sezon (2013–14)[değiştir | kaynağı değiştir]

Toplam Bölüm

Sayısı

Sezondaki Bölüm

Sayısı

Bölüm Adı Yönetmen Senarist Orjinal Yayın Tarihi ABD izleyicisi

(milyon)

3A
25

1

"Tattoo" Russell Mulcahy Jeff Davis 3 Haziran 2013 2.36
26

2

"Chaos Rising" Russell Mulcahy Jeff Davis 10 Haziran 2013 2.11
27

3

"Fireflies" Tim Andrew Lucas Sussman 17 Haziran 2013 1.67
28

4

"Unleashed" Tim Andrew Alyssa Clark & Jesec Griffin 24 Haziran 2013 1.91
29

5

"Frayed" Robert Hall Angela L. Harvey 1 Temmuz 2013 1.63
30

6

"Motel California" Christian Taylor Christian Taylor 8 Temmuz 2013 1.86
31

7

"Currents" Russell Mulcahy Jeff Davis 15 Temmuz 2013 1.82
32

8

"Visionary" Russell Mulcahy Jeff Davis 22 Temmuz 2013 1.78
33

9

"The Girl Who Knew Too Much" Tim Andrew Jeff Davis 29 Temmuz 2013 1.77
34

10

"The Overlooked" Russell Mulcahy Jeff Davis 5 Ağustos 2013 1.97
35

11

"Alpha Pact" Tim Andrew Jeff Davis 12 Ağustos 2013 1.91
36

12

"Lunar Ellipse" Russell Mulcahy Jeff Davis 19 Ağustos 2013 2.08
3B
37

13

"Anchors" Russell Mulcahy Jeff Davis 6 Ocak 2014 2.43
38

14

"More Bad Than Good" Tim Andrew Jeff Davis 13 Ocak 2014 1.91
39

15

"Galvanize" Robert Hall Eoghan O'Donnell 20 Ocak 2014 2.00
40

16

"Illuminated" Russell Mulcahy Alyssa Clark 27 Ocak 2014 1.87
41

17

"Silverfinger" Jennifer Lynch Moira McMahon Leeper 3 Şubat 2014 2.26
42

18

"Riddled" Tim Andrew Christian Taylor 10 Şubat 2014 2.09
43

19

"Letharia Vulpina" Russell Mulcahy Jeff Davis 17 Şubat 2014 2.12
44

20

"Echo House" Tim Andrew Jeff Davis 24 Şubat 2014 1.94
45

21

"The Fox and the Wolf" Tim Andrew Ian Stokes 3 Mart 2014 2.06
46

22

"De-Void" Christian Taylor Jeff Davis 10 Mart 2014 1.80
47

23

"Insatiable" Tim Andrew Jeff Davis 17 Mart 2014 2.00
48

24

"The Divine Move" Russell Mulcahy Jeff Davis 24 Mart 2014 2.26

4.Sezon (2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Toplam Bölüm

Sayısı

Sezondaki Bölüm

Sayısı

Bölüm Adı Yönetmen Senarist Orjinal Yayın Tarihi ABD izleyicisi

(milyon)

49

1

"The Dark Moon" Russell Mulcahy Jeff Davis 23 Haziran 2014 2.18
50

2

"117" Christian Taylor Eoghan O'Donnell 30 Haziran 2014 1.55
51

3

"Muted" Tim Andrew Alyssa Clark 7 Temmuz 2014 1.55
52

4

"The Benefactor" Russell Mulcahy Jeff Davis & Ian Stokes 14 Temmuz 2014 1.72
53

5

"I.E.D." Jennifer Lynch Angela L. Harvey 21 Temmuz 2014 1.61
54

6

"Orphaned" Russell Mulcahy Jeff Davis 28 Temmuz 2014 1.56
55

7

"Weaponized" Tim Andrew Alyssa Clark 4 Ağustos 2014 1.75
56

8

"Time of Death" Jann Turner Angela L. Harvey 11 Ağustos 2014 1.68
57

9

"Perishable" Jennifer Lynch Eric Wallace 18 Ağustos 2014 1.48
58

10

"Monstrous" J. D. Taylor Jeff Davis & Ian Stokes 24 Ağustos 2014 1.44
59

11

"A Promise to the Dead" Tim Andrew Jeff Davis & Ian Stokes 1 Eylül 2014 1.29
60

12

"Smoke and Mirrors" Russell Mulcahy Jeff Davis 8 Eylül 2014 1.54

5.Sezon (2015–16)[değiştir | kaynağı değiştir]

Toplam Bölüm

Sayıdı

Sezondaki Bölüm

Sayısı

Bölüm Adı Yönetmen Senarist Orjinal Yayın Tarihi ABD izleyicisi

(milyon)

5A
61 1 "Creatures of the Night" Russell Mulcahy Jeff Davis 29 Haziran 2015 1.53
62 2 "Parasomnia" Tim Andrew Jeff Davis 30 Haziran2015 1.18
63 3 "Dreamcatchers" Russell Mulcahy Talia Gonzalez & Bisanne Masoud 6 Temmuz 2015 1.38
64 4 "Condition Terminal" Bronwen Hughes Jeff Davis & Ian Stokes 13 Temmuz 2015 1.01
65 5 "A Novel Approach" Tim Andrew Angela L. Harvey 20 Temmuz 2015 1.26
66 6 "Required Reading" Alice Troughton Jeff Davis & Ian Stokes 27 Temmuz 2015 1.14
67 7 "Strange Frequencies" Russell Mulcahy Angela L. Harvey 3 Ağustos 2015 1.09
68 8 "Ouroboros" David Daniel Will Wallace 10 Ağustos 2015 1.10
69 9 "Lies of Omission" Tim Andrew Eric Wallace 17 Ağustos2015 1.10
70 10 "Status Asthmaticus" Russell Mulcahy Jeff Davis & Ian Stokes 24 Ağustos 2015 0.96
5B
71 11 "The Last Chimera" Russell Mulcahy Jeff Davis 5 Ocak 2016 1.11
72 12 "Damnatio Memoriae" Tim Andrew Brian Sieve 12 Ocak 2016 0.93
73 13 "Codominance" Jennifer Lynch Will Wallace 19 Ocak 2016 0.92
74 14 "The Sword and the Spirit" Kate Eastridge Angela L. Harvey 26 Ocak 2016 0.92
75 15 "Amplification" Russell Mulcahy Lindsay Jewett Sturman 2 Şubat 2016 0.98
76 16 "Lie Ability" Eric Wallace Russell Mulcahy 9 Şubat 2016 -
77 17 "A Credible Threat"[81] - - 16 Şubat 2016 -
78 18 "Maid of Gevaudan"[81] - - 23 Şubat 2016 -

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]