Teen Wolf bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Genç Kurt bölümleri listesi sayfasından yönlendirildi)
Şuraya atla: kullan, ara

Teen Wolf, Teen Wolf isimli 1985 yapımı filmden uyarlanan Jeff Davis tarafından geliştirilen Amerikan doğaüstü draması. İlk gösterimini 5 Haziran 2011'de MTV'de yaptı. Dizinin yıldızı Scott McCall rolünde Tyler Posey'dir. Genç bir lakros oyuncusunun bir gece kurt adamın biri tarafından saldırıya uğraması ve saldırıdan tek ısırıkla kurtulduktan sonra bir kurt adama dönüşmeye başladığını fark eder.

16 Ağustos 2011 itibariyle 12 bölümü yayınlanan Teen Wolf, ilk sezonunu tamamladı. Ayrıca AT&T tarafından üretilen ve sunulan, “Search for a Cure” isimli 6 bölümlük bir internet dizisi, AT&T Facebook sayfasından ve mtv.com'dan izlemeye sunuldu.

Genel Bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon

Sayısı

Toplam Bölüm

Sayısı

Orijinal Yayın Tarihi
Sezon Prömiyeri Sezon Finali
1 12 5 Haziran 2011 (2011-06-05) 15 Ağustos 2011 (2011-08-15)
2 12 3 Haziran 2012 13 Ağustos 2012
3A 12 3 Haziran 2013 19 Ağustos 2013
3B 12 6 Ocak 2014 24 Mart 2014
4 12 23 Haziran 2014 8 Eylül 2014
5A 10 29 Haziran 2015 24 Ağustos 2015
5B 10 5 Ocak 2016 8 Mart 2016
6A 10 15 Kasım 2016 -

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

1.Sezon (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi ABD izleyicisi
(milyon)
1 1 "Wolf Moon" Russell Mulcahy Jeff Davis ve Jeph Loeb & Matthew Weisman 5 Haziran 2011 (2011-06-05) 2,17[1]
2 2 "Second Chance at First Line" Russell Mulcahy Jeff Davis 6 Haziran 2011 (2011-06-06) 1,47[2]
3 3 "Pack Mentality" Russell Mulcahy Jeff Vlaming 13 Haziran 2011 (2011-06-13) 1,82[3]
4 4 "Magic Bullet" Toby Wilkins Daniel Sinclair 20 Haziran 2011 (2011-06-20) 1,80[4]
5 5 "The Tell" Toby Wilkins Monica Macer 27 Haziran 2011 (2011-06-27) 1,68[5]
6 6 "Heart Monitor" Toby Wilkins Daniel Sinclair 4 Temmuz 2011 (2011-07-04) 1,21[6]
7 7 "Night School" Tim Andrew Jeff Vlaming 11 Temmuz 2011 (2011-07-11) 1,66[7]
8 8 "Lunatic" Tim Andrew Monica Macer 18 Temmuz 2011 (2011-07-18) 1,76[8]
9 9 "Wolf's Bane" Tim Andrew Jonathon Roessler 25 Temmuz 2011 (2011-07-25) 1,93[9]
10 10 "Co-Captain" Russell Mulcahy Jeff Vlaming 1 Ağustos 2011 (2011-08-01) 1,49[10]
11 11 "Formality" Russell Mulcahy Monica Macer 8 Ağustos 2011 (2011-08-08) 1,74[11]
12 12 "Code Breaker" Russell Mulcahy Jeff Davis 15 Ağustos 2011 (2011-08-15) 2.08[12]

2.Sezon (2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi ABD izleyicisi
(milyon)
1 1 "Omega" Russell Mulcahy Jeff Davis 3 Haziran 2012 (2012-06-03) 2.11[13]
2 2 "Shape Shifted" Russell Mulcahy Andrew Cochran 4 Haziran 2012 (2012-06-04) 1.75[14]
3 3 "Ice Pick" Tim Andrew Luke Passmore 11 Haziran 2012 (2012-06-11) 1.76[15]
4 4 "Abomination" Tim Andrew Christian Taylor 18 Haziran 2012 (2012-06-18) 1.69[16]
5 5 "Venomous" Tim Andrew Nick Antosca ve Ned Vizzini 25 Haziran 2012 (2012-06-25) 1.65[17]
6 6 "Frenemy" Russell Mulcahy Jeff Davis 2 Temmuz 2012 (2012-07-02) 1.65[18]
7 7 "Restraint" Russell Mulcahy Nick Antosca ve Ned Vizzini 9 Temmuz 2012 (2012-07-09) 1.72[19]
8 8 "Raving" Russell Mulcahy Jeff Davis 16 Temmuz 2012 (2012-07-16) 1.33[20]
9 9 "Party Guessed" Tim Andrew Jeff Davis 23 Temmuz 2012 (2012-07-23) 1.65[21]
10 10 "Fury" Tim Andrew Jeff Davis 30 Temmuz 2012 (2012-07-30) 1.60[22]
11 11 "Battlefield" Tim Andrew Jeff Davis 6 Ağustos 2012 (2012-08-06) 1.72[23]
12 12 "Master Plan" Tim Andrew ve Russell Mulcahy Jeff Davis 13 Ağustos 2012 (2012-08-13) 1.71[24]

3.Sezon (2013–14)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. Sezondaki

Bölüm Sayısı

Başlık Yönetmen Senarist Orijinal Yayın Tarihi ABD İzleyicisi

(milyon)

3A
25 1 "Tattoo" Russell Mulcahy Jeff Davis 3 Haziran 2013 2.36
26 2 "Chaos Rising" Russell Mulcahy Jeff Davis 10 Haziran 2013 2.11
27 3 "Fireflies" Tim Andrew Lucas Sussman 17 Haziran 2013 1.67
28 4 "Unleashed" Tim Andrew Alyssa Clark & Jesec Griffin 24 Haziran 2013 1.91
29 5 "Frayed" Robert Hall Angela L. Harvey 1 Temmuz 2013 1.63
30 6 "Motel California" Christian Taylor Christian Taylor 8 Temmuz 2013 1.86
31 7 "Currents" Russell Mulcahy Jeff Davis 15 Temmuz 2013 1.82
32 8 "Visionary" Russell Mulcahy Jeff Davis 22 Temmuz 2013 1.78
33 9 "The Girl Who Knew Too Much" Tim Andrew Jeff Davis 29 Temmuz 2013 1.77
34 10 "The Overlooked" Russell Mulcahy Jeff Davis 5 Ağustos 2013 1.97
35 11 "Alpha Pact" Tim Andrew Jeff Davis 12 Ağustos 2013 1.91
36 12 "Lunar Ellipse" Russell Mulcahy Jeff Davis 19 Ağustos 2013 2.08
3B
37 13 "Anchors" Russell Mulcahy Jeff Davis 6 Ocak 2014 2.43
38 14 "More Bad Than Good" Tim Andrew Jeff Davis 13 Ocak 2014 1.91
39 15 "Galvanize" Robert Hall Eoghan O'Donnell 20 Ocak 2014 2.00
40 16 "Illuminated" Russell Mulcahy Alyssa Clark 27 Ocak 2014 1.87
41 17 "Silverfinger" Jennifer Lynch Moira McMahon Leeper 3 Şubat 2014 2.26
42 18 "Riddled" Tim Andrew Christian Taylor 10 Şubat 2014 2.09
43 19 "Letharia Vulpina" Russell Mulcahy Jeff Davis 17 Şubat 2014 2.12
44 20 "Echo House" Tim Andrew Jeff Davis 24 Şubat 2014 1.94
45 21 "The Fox and the Wolf" Tim Andrew Ian Stokes 3 Mart 2014 2.06
46 22 "De-Void" Christian Taylor Jeff Davis 10 Mart 2014 1.80
47 23 "Insatiable" Tim Andrew Jeff Davis 17 Mart 2014 2.00
48 24 "The Divine Move" Russell Mulcahy Jeff Davis 24 Mart 2014 2.26

4.Sezon (2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi ABD izleyicisi
(milyon)
49 1 "The Dark Moon (Karanlık Ay)" Russell Mulcahy Jeff Davis 23 Haziran 2014 (2014-06-23) 2.18[25]
50 2 "117" Christian Taylor Eoghan O'Donnell 30 Haziran 2014 (2014-06-30) 1.55[26]
51 3 "Muted (Sessiz)" Tim Andrew Alyssa Clark 7 Temmuz 2014 (2014-07-07) 1.55[27]
52 4 "The Benefactor (Hayırsever)" Russell Mulcahy Jeff Davis ve Ian Stokes 14 Temmuz 2014 (2014-07-14) 1.72[28]
53 5 "I.E.D." Jennifer Lynch Angela L. Harvey 21 Temmuz 2014 (2014-07-21) 1.61[29]
54 6 "Orphaned (Öksüz)" Russell Mulcahy Jeff Davis 28 Temmuz 2014 (2014-07-28) 1.56[30]
55 7 "Weaponized (Silahlanmış)" Tim Andrew Alyssa Clark 4 Ağustos 2014 (2014-08-04) 1.75[31]
56 8 "Time of Death (Ölüm Zamanı)" Jann Turner Angela L. Harvey 11 Ağustos 2014 (2014-08-11) 1.68[32]
57 9 "Perishable (Dayanıksız)" Jennifer Lynch Eric Wallace 18 Ağustos 2014 (2014-08-18) 1.48[33]
58 10 "Monstrous (Canavar)" J. D. Taylor Jeff Davis ve Ian Stokes 24 Ağustos 2014 (2014-08-24) 1.44[34]
59 11 "A Promise to the Dead (Ölüme Bir Söz)" Tim Andrew Jeff Davis ve Ian Stokes 1 Eylül 2014 (2014-09-01) 1.29[35]
60 12 "Smoke and Mirrors (Bozulan Büyü)" Russell Mulcahy Jeff Davis 8 Eylül 2014 (2014-09-08) 1.54[36]

5.Sezon (2015–16)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi ABD izleyicisi
(milyon)
5A (Birinci Kısım)
61 1 "Creatures of the Night (Gecenin Yaratıkları)" Russell Mulcahy Jeff Davis 29 Haziran 2015 (2015-06-29) 1.53[37]
62 2 "Parasomnia" Tim Andrew Jeff Davis 30 Haziran 2015 (2015-06-30) 1.18[38]
63 3 "Dreamcatchers (Rüya Yakalayıcıları)" Russell Mulcahy Talia Gonzalez ve Bisanne Masoud 5 Temmuz 2015 (2015-07-05) 1.38[39]
64 4 "Condition Terminal (Terminal Koşulları)" Bronwen Hughes Jeff Davis ve Ian Stokes 13 Temmuz 2015 (2015-07-13) 1.01[40]
65 5 "A Novel Approach (Yeni Bir Yaklaşım)" Tim Andrew Angela L. Harvey 20 Temmuz 2015 (2015-07-20) 1.26[41]
66 6 "Required Reading (Gerekli Okuma)" Alice Troughton Jeff Davis ve Ian Stokes 27 Temmuz 2015 (2015-07-27) 1.14[42]
67 7 "Strange Frequencies (Garip Frekanslar)" Russell Mulcahy Angela L. Harvey 3 Ağustos 2015 (2015-08-03) 1.09[43]
68 8 "Ouroboros (Kendi kuyruğunu ısıran bir yılan ya da ejderha şeklinde resmedilen sembol)" David Daniel Will Wallace 10 Ağustos 2015 (2015-08-10) 1.10[44]
69 9 "Lies of Omission (İhmaller Sırası)" Tim Andrew Eric Wallace 17 Ağustos 2015 (2015-08-17) 1.10[45]
70 10 "Status Asthmaticus (Uzun süre devam eden, çoğu kez siyanoz’un da eşlik ettiği şiddetli astım nöbeti)" Russell Mulcahy Jeff Davis ve Ian Stokes 24 Ağustos 2015 (2015-08-24) 0.96[46]
5B (İkinci Kısım)
71 11 "The Last Chimera (Son Kimera)" Russell Mulcahy Jeff Davis 5 Ocak 2016 (2016-01-05) 1.11[47]
72 12 "Damnatio Memoriae (Hatıranın Lanetlenmesi)" Tim Andrew Brian Sieve 12 Ocak 2016 (2016-01-12) 0.93[48]
73 13 "Codominance (Kodominantlık)" Jennifer Lynch Will Wallace 19 Ocak 2016 (2016-01-19) 0.91[49]
74 14 "The Sword and the Spirit (Kılıç ve Ruh)" Kate Eastridge Angela L. Harvey 26 Ocak 2016 (2016-01-26) 0.92[50]
75 15 "Amplification (Ses Yükseltme)" Russell Mulcahy Lindsay Jewett Sturman 2 Şubat 2016 (2016-02-02) 0.98[51]
76 16 "Lie Ability (Gerekli Okuma)" Russell Mulcahy Eric Wallace 9 Şubat 2016 (2016-02-09) 0.88[52]
77 17 "A Credible Threat (Gerçek Bir Tehdit)" Tim Andrew Jeff Davis 16 Şubat 2016 (2016-02-16) 0.97[53]
78 18 "Maid of Gevaudan (Gévaudan'ın Hanımı)" Joseph P. Genier Jeff Davis 23 Şubat 2016 (2016-02-23) 0.76[54]
79 19 "The Beast of Beacon Hills (Beacon Hills'in Canavarı)" Tim Andrew Eric Wallace 1 Mart 2016 (2016-03-01) 0.91[55]
80 20 "Apotheosis (Tanrılaştırma)" Russell Mulcahy Jeff Davis 8 Mart 2016 (2016-03-08) 0.80[56]

6.Sezon (2016–17)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. Bölüm Sayısı Başlık Yönetmen Senarist Orijinal Yayın Tarihi ABD İzleyicisi

(milyon)

81 1 "Memory Lost" (Hafıza Kaybı) Tim Andrew Lindsay Jewett Sturman 15 Kasım 2016 0.57
82 2 "Superposition" (Süper Pozisyon) JD Taylor Mark H. Kruger 22 Kasım 2016 0.41
83 3 "Sundowning" (Güneş Batıyor) David Daniel Will Wallace 29 Kasım 2016 0.43
84 4 "Relics" (Kalıntılar) Tim Andrew Eric Wallace 6 Aralık 2016 0.51
85 5 "Radio Silence" (Radyo Sessizliği) Russell Mulcahy Ross Maxwell 13 Aralık 2016 0.55
86 6 "Ghosted" (Hayalet Gibi) Russell Mulcahy Angela L. Harvey 3 Ocak 2017 0.45
87 7 "Heartless" (Kalpsiz) Kate Eastridge Antoinette Stella 10 Ocak 2017 0.43
88 8 "Blitzkrieg" (Yıldırım Savaşı) Joseph P. Genier Will Wallace 17 Ocak 2017 -
89 9 ''Memory Found'' (Hafıza Bulundu) 24 Ocak 2017 -

Referanslar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Gorman, Bill (7 Haziran 2011). "Sunday Cable Ratings: 'MTV Movie Awards' Leads Night, 'Game of Thrones' Series High, 'Real Housewives,' 'ABDC' & Lots More". TV by the Numbers. 13 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160513115648/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/07/sunday-cable-ratings-mtv-movie-awards-leads-night-game-of-thrones-series-high-real-housewives-abdc-lots-more/94914/. Erişim tarihi: 8 Haziran 2011. 
  2. ^ Gorman, Bill (7 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Tops Night; Plus 'WWE Raw,' 'Secret Life,' NHL Stanley Cup Finals, 'American Pickers' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304101906/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/07/monday-cable-ratings-pawn-stars-tops-night-plus-wwe-raw-secret-live-nhl-stanley-cup-finals-american-pickers-more/94918/. Erişim tarihi: 8 Haziran 2011. 
  3. ^ Gorman, Bill (14 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Keeps Growing; Plus 'WWE Raw,' 'Secret Life,' 'Real Housewives,' 'American Pickers' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304100759/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/14/monday-cable-ratings-pawn-stars-keeps-growing-plus-wwe-raw-secret-life-real-housewives-american-pickers-more/95544/. Erişim tarihi: 15 Haziran 2011. 
  4. ^ Seidman, Robert (21 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw,' 'Secret Life,' 'Switched at Birth,' 'Teen Wolf,' 'Sanctuary' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303234912/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/21/monday-cable-ratings-wwe-raw-secret-life-switched-at-birth-teen-wolf-sanctuary-more/96200/. Erişim tarihi: 21 Haziran 2011. 
  5. ^ Seidman, Robert (28 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw,' 'Secret Life,' 'Switched at Birth,' 'Single Ladies,' 'Teen Wolf' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304035856/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/28/monday-cable-ratings-wwe-raw-secret-life-switched-at-birth-single-ladies-teen-wolf-more/96836/. Erişim tarihi: 29 Haziran 2011. 
  6. ^ Seidman, Robert (6 Temmuz 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw,' 'Switched at Birth,' Joey Chestnut, 'Single Ladies,' 'Teen Wolf' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303223238/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/06/monday-cable-ratings-wwe-raw-switched-at-birth-joey-chestnut-single-ladies-teen-wolf-more/97281/. Erişim tarihi: 7 Temmuz 2011. 
  7. ^ Seidman, Robert (12 Temmuz 2011). "Monday Cable Ratings: "All-Star" Softball Edges Out 'Pawn Stars,' 'Home Run Derby' + 'Closer,' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Eureka' & More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305015820/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/12/monday-cable-ratings-all-star-softball-edges-out-pawn-stars-home-run-derby-closer-rizzoli-alphas-eureka-more/97860/. Erişim tarihi: 12 Temmuz 2011. 
  8. ^ Seidman, Robert (19 Temmuz 2011). "Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'American Pickers' Top Night + 'Eureka' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Teen Wolf' & Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304205742/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/19/cable-ratings-pawn-stars-american-pickers-top-night-eureka-rizzoli-alphas-teen-wolf-much-more/98439/. Erişim tarihi: 19 Temmuz 2011. 
  9. ^ Seidman, Robert (26 Temmuz 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Rules + 'WWE RAW,' 'American Pickers,' 'Basketball Wives,' 'Switched at Birth,' 'Warehouse 13,' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Teen Wolf' & Much More". TV by the Numbers. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160202130030/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/26/monday-cable-ratings-pawn-stars-rules-wwe-raw-american-pickers-basketball-wives-switched-at-birth-warehouse-13-rizzoli-alphas-teen-wolf-much-more/98938/. Erişim tarihi: 26 Temmuz 2011. 
  10. ^ Seidman, Robert (2 Ağustos 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' on Top + 'WWE RAW,' 'American Pickers,' 'Basketball Wives,' 'Switched at Birth,' 'Warehouse 13,' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Eureka' & Much More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305013813/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/08/02/monday-cable-ratings-pawn-stars-on-top-wwe-raw-american-pickers-basketball-wives-switched-at-birth-warehouse-13-rizzoli-alphas-eureka-much-more/99469/. Erişim tarihi: 2 Ağustos 2011. 
  11. ^ Seidman, Robert (9 Ağustos 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'American Pickers,' 'WWE RAW' Top Night + 'Closer,' 'Rizzoli,' 'Switched At Birth,' 'Eureka' & Much More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303214237/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/08/09/monday-cable-ratings-pawn-stars-american-pickers-wwe-raw-top-night-closer-rizzoli-switched-at-birth-eureka-much-more/100024/. Erişim tarihi: 10 Ağustos 2011. 
  12. ^ Seidman, Robert (16 Ağustos 2011). "Updated Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars,' Jets-Texans, 'WWE RAW' Top Night + 'Closer,' 'Rizzoli,' 'Warehouse 13' & Much More". TV by the Numbers. 18 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141218055056/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/08/16/monday-cable-ratings-pawn-stars-jets-texans-wwe-raw-top-night-closer-rizzoli-warehouse-13-much-more/100609/comment-page-3/. Erişim tarihi: Ağustos 16, 2011. 
  13. ^ Kondolojy, Amanda (June 5, 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs + 'Game of Thrones' Finale, MTV Movie Awards, 'Sister Wives', 'The Glades', 'Longmire' + More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304075757/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/06/05/sunday-cable-ratings-nba-playoffs-game-of-thrones-finale-mtv-movie-awards-sister-wives-the-glades-longmire-more/136802/. Erişim tarihi: June 5, 2012. 
  14. ^ Kondolojy, Amanda (June 5, 2012). "Monday Cable Ratings: NBA Playoffs + 'Pawn Stars', 'WWE Raw', 'American Pickers', 'Cajun Pawn Stars', 'Basketball Wives' + More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304224221/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/06/05/monday-cable-ratings-nba-playoffs-pawn-stars-wwe-raw-american-pickers-cajun-pawn-stars-basketball-wives-more/136808/. Erişim tarihi: June 5, 2012. 
  15. ^ Bibel, Sara (June 12, 2012). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Night, 'Single Ladies', 'Secret Life of the American Teenager', 'Bunheads', 'Basketball Wives', 'Pawn Stars' & More". TV by the Numbers. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160202130043/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/06/12/monday-cable-ratings-wwe-raw-wins-night-single-ladies-secret-life-of-the-american-teenager-bunheads-basketball-wives-pawn-stars-more/137647/. Erişim tarihi: June 12, 2012. 
  16. ^ Kondolojy, Amanda (June 19, 2012). "Monday Cable Ratings:'Pawn Stars' + 'WWE Raw', 'American Pickers', 'Love and Hip Hop: Atlanta', 'Single Ladies' & 'Hardcore History'". TV by the Numbers. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160414195953/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/06/19/monday-cable-ratings-pawn-stars-wwe-raw-american-pickers-love-and-hip-hop-atlanta-single-ladies-hardcore-history/138631/. Erişim tarihi: June 19, 2012. 
  17. ^ Bibel, Sara (June 26, 2012). "Monday Cable Ratings:'Pawn Stars' Wins Night, 'WWE Raw', 'Single Ladies', 'Secret Life of the American Teen', 'Bunheads', 'Teen Wolf', & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304063744/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/06/26/monday-cable-ratingspawn-stars-wins-night-wwe-raw-single-ladies-secret-life-of-the-american-teen-bunheads-teen-wolf-more/139315/. Erişim tarihi: June 27, 2012. 
  18. ^ Bibel, Sara (July 2, 2012). "Monday Cable Ratings: WWE Raw + 'Pawn Stars', 'Love and Hip Hop: Atlanta', 'Single Ladies 2', 'American Pickers' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304234337/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/07/03/monday-cable-ratings-wwe-raw-pawn-stars-love-and-hip-hop-atlanta-single-ladies-2-american-pickers-more/140347/. Erişim tarihi: July 3, 2012. 
  19. ^ Bibel, Sara (July 10, 2012). "Monday Cable Ratings: 'Home Run Derby' Wins Night, 'Love and Hip Hop', 'The Closer', 'Single Ladies', 'Teen Wolf', 'Bunheads,' 'Secret Life of the American Teenager' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303192302/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/07/10/monday-cable-ratings-home-run-derby-wins-night-love-and-hip-hop-the-closer-single-ladies-teen-wolf-bunheads-secret-life-of-the-american-teenager-more/140921/. Erişim tarihi: July 11, 2012. 
  20. ^ Kondolojy, Amanda (July 17, 2012). "Monday Cable Ratings: 'WWE RAW' Wins Night, + 'Love and Hip-Hop', 'Single Ladies 2', 'The Closer', 'Lizard Lick Towing', 'Perception' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303221346/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/07/17/monday-cable-ratings-wwe-raw-wins-night-love-and-hip-hop-single-ladies-2-the-closer-lizard-lick-towing-perception-more/141787/. Erişim tarihi: July 18, 2012. 
  21. ^ Bibel, Sara (July 24, 2012). "Monday Cable Ratings:'WWE Raw' 1000th Episode Wins Night, 'Love and Hip Hop', 'Single Ladies', 'The Closer', 'Teen Wolf', 'Bunheads', 'Warehouse 13', & More". TV by the Numbers. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160202130056/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/07/24/monday-cable-ratingswwe-raw-1000th-episode-wins-night-love-and-hip-hop-single-ladies-the-closer-teen-wolf-bunheads-warehouse-13-more/142490/. Erişim tarihi: July 24, 2012. 
  22. ^ Bibel, Sara (July 31, 2012). "Monday Cable Ratings 'Love and Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE', 'Single Ladies', 'The Closer', 'Perception', 'Teen Wolf', & More". TV by the Numbers. 27 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160527052301/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/07/31/monday-cable-ratings-love-and-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-single-ladies-the-closer-perception-teen-wolf-more/143366/. Erişim tarihi: July 31, 2012. 
  23. ^ Bibel, Sara (August 7, 2012). "Monday Cable Ratings:'Love and Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'The Closer', 'Single Ladies', 'Teen Wolf','Secret Life of the American Teenager' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303220443/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/08/07/monday-cable-ratingslove-and-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-the-closer-single-ladies-teen-wolfsecret-life-of-the-american-teenager-more/144098/. Erişim tarihi: August 7, 2012. 
  24. ^ Kondolojy, Amanda (August 13, 2012). "Monday Cable Ratings: NFL Pre-Season Football Rules Night, + 'Love And Hip Hop: Atlanta', 'WWE Raw', 'The Closer', 'Pawn Stars' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304233318/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/08/14/monday-cable-ratings-nfl-pre-season-football-rules-night-love-and-hip-hop-atlanta-wwe-raw-the-closer-pawn-stars-more/144820/. Erişim tarihi: August 14, 2012. 
  25. ^ Bibel, Sara (June 24, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Hit The Floor', 'Teen Wolf', 'Switched at Birth', 'The Fosters' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304222529/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/06/24/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-hit-the-floor-teen-wolf-switched-at-birth-the-fosters-more/276381/. Erişim tarihi: June 25, 2014. 
  26. ^ Kondolojy, Amanda (July 1, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love and Hip-Hop Atlanta' Wins Night + World Cup Soccer, 'Monday Night RAW', 'SportsCenter' & More". 19 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150919120115/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/01/monday-cable-ratings-love-and-hip-hop-atlanta-wins-night-world-cup-soccer-monday-night-raw-sportscenter-more/278255/. Erişim tarihi: July 1, 2014. 
  27. ^ Bibel, Sara (July 9, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop' Wins Night, 'WWE Raw', 'Hit The Floor', 'Major Crimes', 'Teen Wolf', 'Switched at Birth', 'The Fosters' & More". TV by the Numbers. 22 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150922032736/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/09/monday-cable-ratings-lolve-hip-hop-wins-night-wwe-raw-hit-the-floor-major-crimes-teen-wolf-switched-at-birth-the-fosters-more/280549/. Erişim tarihi: July 9, 2014. 
  28. ^ Kondolojy, Amanda (July 15, 2014). "Monday Cable Ratings: Home Run Derby Tops Night + 'Love and Hip Hop: Atlanta', 'Monday Night RAW', 'Hit the Floor', 'Major Crimes' & More". 7 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150907191104/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/15/monday-cable-ratings-home-run-derby-tops-night-love-and-hip-hop-atlanta-monday-night-raw-hit-the-floor-major-crimes-more/282733/. Erişim tarihi: July 15, 2014. 
  29. ^ Bibel, Sara (July 22, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Hit The Floor', 'Major Crimes', 'Teen Wolf', 'The Fosters' & More". 12 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150912040343/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/22/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-hit-the-floor-major-crimes-teen-wolf-the-fosters-more/285030/. Erişim tarihi: July 22, 2014. 
  30. ^ Kondolojy, Amanda (July 29, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love and Hip-Hop: Atlanta' Tops Night + 'Monday Night RAW', 'Major Crimes', 'Hit the Floor' & More". TV by the Numbers. 8 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150908053053/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/29/monday-cable-ratings-love-and-hip-hop-atlanta-tops-night-monday-night-raw-major-crimes-hit-the-floor-more/287789/. Erişim tarihi: July 30, 2014. 
  31. ^ Bibel, Sara (August 5, 2014). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Night, 'Street Outlaws', 'Hit The Floor', 'Major Crimes', 'Teen Wolf' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304054258/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/08/05/monday-cable-ratings-wwe-raw-wins-night-street-outlaws-love-hip-hop-atlanta-major-crimes-teen-wolf-more/290150/. Erişim tarihi: August 5, 2014. 
  32. ^ Kondolojy, Amanda (August 12, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip-Hop: Atlanta' Tops Night + 'Jaws Strikes Back', 'Monster Hammerhead' & More". http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/08/8/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-tops-night-jaws-strikes-back-monster-hammerhead-more/292677/. Erişim tarihi: August 12, 2014. 
  33. ^ Bibel, Sara (August 19, 2014). "Monday Cable Ratings: Football Wins Night, 'Love & Hip Hop Atlanta', 'WWE Raw', 'Teen Wolf', 'The Fosters', 'Dallas' & More". TV by the Numbers. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160202174937/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/08/19/monday-cable-ratings-football-wins-night-love-hip-hop-atlanta-wwe-raw-teen-wolf-the-fosters-dallas-more/294530/. Erişim tarihi: August 20, 2014. 
  34. ^ Kondolojy, Amanda (August 26, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Video Music Awards' Tops Night + 'True Blood', 'The Strain', 'The Last Ship' & More". TV by the Numbers. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151205064743/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/08/26/sunday-cable-ratings-video-music-awards-tops-night-true-blood-the-strain-the-last-ship-more/296491/. Erişim tarihi: August 26, 2014. 
  35. ^ Bibel, Sara (September 3, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Houdini', 'Teen Wolf', 'T.I. & Tiny' & More". TV by the Numbers. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151013031530/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/09/03/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-houdini-teen-wolf-t-i-tiny-more/298979/. Erişim tarihi: September 3, 2014. 
  36. ^ Kondolojy, Amanda (September 9, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Monday Night Football' Rules Night + 'Love & Hip-Hop', 'Monday Night RAW', 'SportsCenter' & More". TV by the Numbers. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151013031535/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/09/09/monday-cable-ratings-monday-night-football-rules-night-love-hip-hop-monday-night-raw-sportscenter-more/300771/. Erişim tarihi: September 9, 2014. 
  37. ^ Kondolojy, Amanda (June 30, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Tops Night + 'Street Outlaws', 'WWE Raw' 'T.I. & Tiny' & More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305001358/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/06/30/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-tops-night-street-outlaws-wwe-raw-t-i-tiny-more/424791/. Erişim tarihi: June 30, 2015. 
  38. ^ Kondolojy, Amanda (July 1, 2015). "Tuesday Cable Ratings: 'Deadliest Catch' Tops Night + 'The Haves and the Have Nots', 'Pretty Little Liars', 'Rizzoli & Isles' & More". TV by the Numbers. 1 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151201060535/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/07/01/tuesday-cable-ratings-deadliest-catch-tops-night-the-haves-and-the-have-nots-pretty-little-liars-rizzoli-isles-more/424853/. Erişim tarihi: July 1, 2015. 
  39. ^ Bibel, Sara (July 8, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, Shark Week, 'WWE Raw', 'Teen Wolf', 'The Fosters' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304195029/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/07/08/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-shark-week-wwe-raw-teen-wolf-the-fosters-more/427920/. Erişim tarihi: July 8, 2015. 
  40. ^ Bibel, Sara (July 14, 2015). "Monday Cable Ratings: Home Run Derby Wins Night, 'WWE Raw', 'Major Crimes', 'The Fosters', 'Teen Wolf' & More". 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151118145838/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/07/14/monday-cable-ratings-home-run-derby-wins-night-wwe-raw-major-crimes-the-fosters-teen-wolf-more/430448/. Erişim tarihi: July 15, 2015. 
  41. ^ Bibel, Sara (July 21, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Major Crimes', 'Teen Wolf', 'The Fosters', 'Tut' & More". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305001415/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/07/21/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-major-crimes-teen-wolf-the-fosters-tut-more/434173/. Erişim tarihi: July 21, 2015. 
  42. ^ Kondolojy, Amanda (July 28, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love and Hip Hop Atlanta' Tops Night + 'Monday Night RAW', 'Street Outlaws', 'T.I. & Tiny' & More". TV by the Numbers. The Nielsen Company. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304105914/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/07/28/monday-cable-ratings-love-and-hip-hop-atlanta-tops-night-monday-night-raw-street-outlaws-t-i-tiny-more/438605/. Erişim tarihi: August 18, 2015. 
  43. ^ Bibel, Sara (August 4, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Major Crimes', 'Teen Wolf', 'The Fosters', 'UnReal' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304203447/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/08/04/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-major-crimes-teen-wolf-the-fosters-unreal-more/442378/. Erişim tarihi: August 5, 2015. 
  44. ^ Kondolojy, Amanda (August 11, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Tops Night + 'Monday Night RAW', 'She's Got Game', 'Real Housewives of Orange County' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304045913/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/08/11/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-tops-night-monday-night-raw-shes-got-game-real-housewives-of-orange-county-more/446375/. Erişim tarihi: August 11, 2015. 
  45. ^ Bibel, Sara (August 18, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'The Fosters', 'Devious Maids', 'Teen Wolf' & More". TV by the Numbers. The Nielsen Company. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304045913/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/08/11/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-tops-night-monday-night-raw-shes-got-game-real-housewives-of-orange-county-more/446375/. Erişim tarihi: August 18, 2015. 
  46. ^ Kondolojy, Amanda (August 25, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Tops Night + Preseason Football, 'Monday Night RAW', 'Black Ink Crew' & More". TV by the Numbers. The Nielsen Company. 24 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151124030331/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/08/25/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-tops-night-preseason-football-monday-night-raw-black-ink-crew-more/452758/. Erişim tarihi: August 25, 2015. 
  47. ^ Porter, Rick (January 6, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘Shannara’ has a so-so premiere for MTV". TV by the Numbers. The Nielsen Company. 13 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160513093939/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/01/06/tuesday-cable-ratings-jan-5-2016/. Erişim tarihi: January 6, 2016. 
  48. ^ Porter, Rick (January 13, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘Pretty Little Liars’ returns on top, ‘Shadowhunters’ had solid debut". TV by the Numbers. 13 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160513084952/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/01/13/tuesday-cable-ratings-jan-12-2016/. Erişim tarihi: January 13, 2016. 
  49. ^ Metcalf, Mitch (January 21, 2016). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Update: 1.19.2016". Showbuzzdaily. 30 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160530021123/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-update-1-19-2016.html/. Erişim tarihi: January 21, 2016. 
  50. ^ Welch, Alex (January 27, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The Curse of Oak Island’ stays on top, ‘Shadowhunters’ raises". TV by the Numbers. 28 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160528182849/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/01/27/tuesday-cable-ratings-jan-26-2016/. Erişim tarihi: January 27, 2016. 
  51. ^ Welch, Alex (February 3, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ premiere soars". TV by the Numbers. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160626130123/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/02/03/tuesday-cable-ratings-feb-2-2016/. Erişim tarihi: February 4, 2016. 
  52. ^ Welch, Alex (February 3, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ leads again". TV by the Numbers. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160626143308/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/02/10/tuesday-cable-ratings-feb-9-2016/. Erişim tarihi: February 4, 2016. 
  53. ^ Welch, Alex (February 18, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ falls, ‘Pretty Little Liars’ rises". TV by the Numbers. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160626081652/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/02/18/tuesday-cable-ratings-feb-16-2016/. Erişim tarihi: February 20, 2016. 
  54. ^ Welch, Alex (February 24, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ stays steady". TV by the Numbers. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160626131228/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/02/24/tuesday-cable-ratings-feb-23-2016/. Erişim tarihi: February 26, 2016. 
  55. ^ Welch, Alex (March 3, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ falls". TV by the Numbers. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160504150823/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/03/02/tuesday-cable-ratings-march-1-2016/. Erişim tarihi: March 3, 2016. 
  56. ^ Welch, Alex (March 9, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ rises slightly". TV by the Numbers. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160626110026/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/03/09/tuesday-cable-ratings-march-8-2016/. Erişim tarihi: March 10, 2016. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]