Teen Wolf bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Genç Kurt bölümleri listesi sayfasından yönlendirildi)
Şuraya atla: kullan, ara

Teen Wolf, Teen Wolf isimli 1985 yapımı filmden uyarlanan Jeff Davis tarafından geliştirilen Amerikan doğaüstü draması. İlk gösterimini 5 Haziran 2011'de MTV'de yaptı. Dizinin yıldızı Scott McCall rolünde Tyler Posey'dir. Genç bir lakros oyuncusunun bir gece kurt adamın biri tarafından saldırıya uğraması ve saldırıdan tek ısırıkla kurtulduktan sonra bir kurt adama dönüşmeye başladığını fark eder.

16 Ağustos 2011 itibariyle 12 bölümü yayınlanan Teen Wolf, ilk sezonunu tamamladı. Ayrıca AT&T tarafından üretilen ve sunulan, “Search for a Cure” isimli 6 bölümlük bir internet dizisi, AT&T Facebook sayfasından ve mtv.com'dan izlemeye sunuldu.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon

Sayısı

Toplam Bölüm

Sayısı

Orijinal Yayın Tarihi
Sezon Prömiyeri Sezon Finali
1 12 5 Haziran 2011 (2011-06-05) 15 Ağustos 2011 (2011-08-15)
2 12 3 Haziran 2012 13 Ağustos 2012
3A 12 3 Haziran 2013 19 Ağustos 2013
3B 12 6 Ocak 2014 24 Mart 2014
4 12 23 Haziran 2014 8 Eylül 2014
5A 10 29 Haziran 2015 24 Ağustos 2015
5B 10 5 Ocak 2016 8 Mart 2016

Bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

1.Sezon (2011)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi ABD izleyicisi
(milyon)
1 1 "Wolf Moon" Russell Mulcahy Jeff Davis ve Jeph Loeb & Matthew Weisman 5 Haziran 2011 (2011-06-05) 2,17[1]
2 2 "Second Chance at First Line" Russell Mulcahy Jeff Davis 6 Haziran 2011 (2011-06-06) 1,47[2]
3 3 "Pack Mentality" Russell Mulcahy Jeff Vlaming 13 Haziran 2011 (2011-06-13) 1,82[3]
4 4 "Magic Bullet" Toby Wilkins Daniel Sinclair 20 Haziran 2011 (2011-06-20) 1,80[4]
5 5 "The Tell" Toby Wilkins Monica Macer 27 Haziran 2011 (2011-06-27) 1,68[5]
6 6 "Heart Monitor" Toby Wilkins Daniel Sinclair 4 Temmuz 2011 (2011-07-04) 1,21[6]
7 7 "Night School" Tim Andrew Jeff Vlaming 11 Temmuz 2011 (2011-07-11) 1,66[7]
8 8 "Lunatic" Tim Andrew Monica Macer 18 Temmuz 2011 (2011-07-18) 1,76[8]
9 9 "Wolf's Bane" Tim Andrew Jonathon Roessler 25 Temmuz 2011 (2011-07-25) 1,93[9]
10 10 "Co-Captain" Russell Mulcahy Jeff Vlaming 1 Ağustos 2011 (2011-08-01) 1,49[10]
11 11 "Formality" Russell Mulcahy Monica Macer 8 Ağustos 2011 (2011-08-08) 1,74[11]
12 12 "Code Breaker" Russell Mulcahy Jeff Davis 15 Ağustos 2011 (2011-08-15) 2.08[12]

2.Sezon (2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi ABD izleyicisi
(milyon)
1 1 "Omega" Russell Mulcahy Jeff Davis 3 Haziran 2012 (2012-06-03) 2.11[13]
2 2 "Shape Shifted" Russell Mulcahy Andrew Cochran 4 Haziran 2012 (2012-06-04) 1.75[14]
3 3 "Ice Pick" Tim Andrew Luke Passmore 11 Haziran 2012 (2012-06-11) 1.76[15]
4 4 "Abomination" Tim Andrew Christian Taylor 18 Haziran 2012 (2012-06-18) 1.69[16]
5 5 "Venomous" Tim Andrew Nick Antosca ve Ned Vizzini 25 Haziran 2012 (2012-06-25) 1.65[17]
6 6 "Frenemy" Russell Mulcahy Jeff Davis 2 Temmuz 2012 (2012-07-02) 1.65[18]
7 7 "Restraint" Russell Mulcahy Nick Antosca ve Ned Vizzini 9 Temmuz 2012 (2012-07-09) 1.72[19]
8 8 "Raving" Russell Mulcahy Jeff Davis 16 Temmuz 2012 (2012-07-16) 1.33[20]
9 9 "Party Guessed" Tim Andrew Jeff Davis 23 Temmuz 2012 (2012-07-23) 1.65[21]
10 10 "Fury" Tim Andrew Jeff Davis 30 Temmuz 2012 (2012-07-30) 1.60[22]
11 11 "Battlefield" Tim Andrew Jeff Davis 6 Ağustos 2012 (2012-08-06) 1.72[23]
12 12 "Master Plan" Tim Andrew ve Russell Mulcahy Jeff Davis 13 Ağustos 2012 (2012-08-13) 1.71[24]

3.Sezon (2013–14)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi ABD izleyicisi
(milyon)
3A (Birinci Kısım)
1 1 "Tattoo" Russell Mulcahy Jeff Davis 3 Haziran 2013 (2013-06-03) 2.36[25]
2 2 "Chaos Rising" Russell Mulcahy Jeff Davis 10 Haziran 2013 (2013-06-10) 2.11[26]
3 3 "Fireflies" Tim Andrew Lucas Sussman 17 Haziran 2013 (2013-06-17) 1.67[27]
4 4 "Unleashed" Tim Andrew Alyssa Clark & Jesec Griffin 24 Haziran 2013 (2013-06-24) 1.91[28]
5 5 "Frayed" Robert Hall Angela L. Harvey 1 Temmuz 2013 (2013-07-01) 1.63[29]
6 6 "Motel California" Christian Taylor Christian Taylor 8 Temmuz 2013 (2013-07-08) 1.86[30]
7 7 "Currents" Russell Mulcahy Jeff Davis 15 Temmuz 2013 (2013-07-15) 1.82[31]
8 8 "Visionary" Russell Mulcahy Jeff Davis 22 Temmuz 2013 (2013-07-22) 1.78[32]
9 9 "The Girl Who Knew Too Much" Tim Andrew Jeff Davis 29 Temmuz 2013 (2013-07-29) 1.77[33]
10 10 "The Overlooked" Russell Mulcahy Jeff Davis 5 Ağustos 2013 (2013-08-05) 1.97[34]
11 11 "Alpha Pact" Tim Andrew Jeff Davis 12 Ağustos 2013 (2013-08-12) 1.91[35]
12 12 "Lunar Ellipse" Russell Mulcahy Jeff Davis 19 Ağustos 2013 (2013-08-19) 2.08[36]
3B
37 13 "Anchors" Russell Mulcahy Jeff Davis January 6, 2014 2.43[15]
As a result of their "temporary deaths", Scott, Stiles, and Allison are now experiencing vivid hallucinations. Allison is haunted by visions of Kate, her dead aunt; Stiles has terrible nightmares and is unable to read even when awake; and Scott has begun to see his shadow as that of an Alpha werewolf. Scott befriends a new student named Kira Yukimura, whose father has become the new history teacher at Beacon Hills High School. Overhearing a discussion involving the recent psychological problems that Scott, Stiles and Allison have been having, Kira identifies the condition as a spiritual state known as Bardo, the final stage of which ends in the death of the person afflicted. Scott and Stiles search a crime scene of the reopened case for clues, finding a coyote whose eyes glow blue. Scott believes the coyote is one of the family members presumed dead, a girl named Malia.
38 14 "More Bad Than Good" Tim Andrew Jeff Davis January 13, 2014 1.91[16]
Scott and his friends attempt to track down the were-coyote Malia before her father kills her, in order to change her back to a human. Isaac becomes caught in a coyote trap, while Stiles saves Lydia from another trap. Allison uses a tranquillizer dart to sedate Malia's father. Scott tracks down Malia and embraces his Alpha powers in order to transform Malia back into a human with an Alpha roar, which also gives Isaac the strength to break the trap on his leg. Sheriff Stilinski then reunites Malia with her father. Stiles discovers that he has regained the ability to read. Meanwhile, Peter and Derek are freed from their captors by an unlikely ally, Braeden, who reveals that she was hired to free them by Deucalion. At the Nemeton, someone releases a swarm of fireflies that morph into three mysterious figures.
39 15 "Galvanize" Robert Hall Eoghan O'Donnell January 20, 2014 2.00[17]
William Barrow, an electrical engineer turned mass murderer, escapes during a surgery at the hospital and hides out in the school. He abducts Kira, takes her to a power plant and attempts to electrocute her, but she inexplicably deflects the electricity, killing Barrow and shutting down the power for the entire town. Just after the blackout, five hooded figures attack Isaac.
40 16 "Illuminated" Russell Mulcahy Alyssa Clark January 27, 2014 1.87[18]
Isaac describes the hooded figures that attacked him to Allison and her father. Kira reveals to Scott that her body emanates a glowing aura when a photo is taken of her, and with the help of Stiles, the two break into the Sheriff's office and erase similar photos from Kira's cell phone. Danny and Ethan throw a Halloween party in Derek's empty loft. During the party, Scott realizes that Kira's "aura" resembles a fox, and Allison discovers what appears to be a reverse number "5" mark behind Isaac's ear. Ethan and Lydia are also attacked by the hooded figures and marked the same way. Stiles discovers that his handwriting matches the coded message written on the chalk-board, instructing Barrow to kill Kira.
41 17 "Silverfinger" Jennifer Lynch Moira McMahon Leeper February 3, 2014 2.26[19]
Allison's father recounts his time in Japan when he was eighteen; he and members of the Japanese yakuza encountered the hooded figures, which are revealed to be calledOni. He, Allison and Isaac plan to infiltrate the lair of the only other survivor, a man called Katashi in order to gain answers. Worrying about his sanity, Stiles seeks help from Melissa. She discovers that his symptoms are identical to those of his deceased mother, Claudia. Scott, Kira, Derek, the twins, Melissa, and Agent McCall take sanctuary in Scott's home just before the Oni attack. The Oni are forced out of the house. Katashi warns Chris to let the Oni destroy the Nogitsune. The Oni breach Scott's house, but do not harm him or Kira. Stiles awakens and is confronted by the Oni, but he destroys one of them.
42 18 "Riddled" Tim Andrew Christian Taylor February 10, 2014 2.09[20]
Stiles makes a panicked late-night phone call to Scott after he finds himself in a strange location with his leg in a steel trap. Lydia leads them to the mental health center where Barrow was committed, however Stiles is not there. Scott's mother and father find Stiles, who had been sleepwalking. Derek and Kira find Stiles's baseball bat at the power station, and Derek deduces that Kira was indirectly responsible for the Nogitsune taking over Stiles's body. Stiles has an MRI scan to test for frontotemporal dementia, the same illness that caused his mother's death. The power then goes out, due to the Nogitsune having damaged the wiring on the roof the previous night. The Nogitsune, now in complete control of Stiles's body, confronts the remaining Oni, who are revealed to be led by Kira's mother.
43 19 "Letharia Vulpina" Russell Mulcahy Jeff Davis February 17, 2014 2.12[21]
Deaton retrieves a poisonous plant that will aid him in defeating the Nogitsune. Derek and Chris Argent are arrested by Agent McCall for the murder of Katashi after being framed by someone. Stiles, who is still missing, reappears in the school basement. After finding a map of the cross-country trails, he, Scott, Aiden and Ethan realize that the path has been booby trapped by Stiles. The boys are successful in stopping the runners from being injured but Coach Finstock is shot with an arrow. Allison and Lydia seek the aid of Peter Hale. He asks for Lydia's help in finding the memory that his sister took away from him. Lydia discovers that Peter is a father. The Oni, attack Stiles, Scott and Kira at the vet's office. They manage to escape but Stiles - still possessed by the Nogitsune - knocks Kira unconscious.
44 20 "Echo House" Tim Andrew Jeff Davis February 24, 2014 1.94[22]
Stiles checks himself into Eichen House, a mental hospital. Chris Argent and Deaton are working together. Deaton requires a hidden scroll in his quest to cure Stiles. In the mental hospital, Stiles encounters Malia Tate, who isn't pleased to be reunited. After group therapy, Stiles is told that he must stay awake. Stiles enlists Malia in a plan to access the basement. Malia rescues Stiles and the two head to the basement together, where they share a passionate encounter. Soon after, Malia realizes that the wall with the kanji carved into it is hollow, and the Nogitsune lies behind it. The Nogitsune gives Stiles an ultimatum; allow it in or watch Malia die, and allows the Nogitsune to possess him again. Deaton reads the scroll and says that the Nogitsune's host body needs to change its form in order to remove it.
45 21 "The Fox and the Wolf" Tim Andrew Ian Stokes March 3, 2014 2.06[23]
Kira learns that her mother is actually a Kitsune who is close to 900 years old. During the second world war, she was in a Japanese internment camp, and fell in love with a young medic. A riot breaks out, and the medic is badly burned by a molotov cocktail thrown. Noshiko, assumed to be dead but actually healing and unable to move, calls upon a Nogitsune to possess her so that she can have her revenge, but it possesses her lover's body instead. Kira, as a Thunder Kitsune, is able to mend the broken katana, and her mother gives it to her to stop the Nogitsune once again. Noshiko reveals that she hid the Nogitsune in the roots of the nemeton, meaning that Scott and his friends may have been responsible for the reawakening of the Nogitsune. Derek, Chris, Allison and Sheriff Stilinski try to track down Stiles, hoping to bring him back to normal.
46 22 "De-Void" Christian Taylor Jeff Davis March 10, 2014 1.80[24]
Sheriff Stilinski faces a review board, but Scott's father saves his job at the last minute. Mr. McCall reveals to Sheriff Stilinski that he only came back to Beacon Hills to make amends with his son. Kira stays at Scott's house after learning that her mother has been lying to her and that leads to Scott and Kira sharing an intimate kiss. Meanwhile, the Nogitsune stabs himself and releases a swarm of flies, sending them after Aiden, Ethan, Isaac and Derek Having been placed under the spell of the Nogitsune, Derek tries to get revenge over Chris, by covering him in gasoline and attempting to burn him; however Chris is able to free himself. Aiden, Ethan, and Isaac nearly kill each other but are saved by Kira and Allison. With guidance from Peter, Scott and Lydia are able to enter Stiles's mind, and manage to free Stiles from the Nogitsune's control. However, Lydia is kidnapped by the Nogitsune, which is now independent and looks exactly like Stiles.
47 23 "Insatiable" Tim Andrew Jeff Davis March 17, 2014 2.00[25]
While searching for Lydia in the woods, Aiden and Ethan are shot at by an unknown shooter with wolfsbane bullets, and are saved by Derek. Kira's mother tries to teach her the board game that Stiles was playing with the Nogitsune. Later, Kira's father discovers that the Nogitsune and Kira's mother play the game the same way. Lydia is taken to the internment camp by the Nogitsune; the group arrive and find Kira's mother and the Oni, who plans to kill the Nogitsune. The Nogitsune takes possession over the Oni and has them face off against Kira, Allison, and Isaac, while Scott and Stiles find Lydia and are shocked when she asks why they came when she told them not to. Allison manages to kill one of the Oni and is stabbed by another. Allison professes her love to Scott and dies in his arms.
48 24 "The Divine Move" Russell Mulcahy Jeff Davis March 24, 2014 2.26[26]
The Oni, under the control of the Nogitsune, systematically and violently take control of the hospital, Sheriff's station, high school and Alan's animal clinic. Isaac and Mr. Argent realize that silver can actually destroy the Oni. Everyone shows signs of the poisoning seen in others attacked by the Oni. But Scott, Kira, Stiles and Lydia defeat the Nogitsune by realizing the attacks are an illusion. Scott bites the Nogitsune, following the instructions on the scroll stating that it cannot be both a fox and a wolf. The duplicate of Stiles that the Nogitsune was using as a body disintegrates, and Isaac traps the Nogitsune in a box made of Nemeton wood. Lydia then gets a feeling and runs outside to find that Aiden has been stabbed and now is lying dead in the arms of Ethan, his twin brother. Later, the injured people start healing and all seems well again in Beacon Hills. In a series of flashbacks, it is revealed that Kate Argent, whose throat was torn out by Peter's claws, is shown to be alive and is a supernatural being.


4.Sezon (2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi ABD izleyicisi
(milyon)
49 1 "The Dark Moon (Karanlık Ay)" Russell Mulcahy Jeff Davis 23 Haziran 2014 (2014-06-23) 2.18[37]
50 2 "117" Christian Taylor Eoghan O'Donnell 30 Haziran 2014 (2014-06-30) 1.55[38]
51 3 "Muted (Sessiz)" Tim Andrew Alyssa Clark 7 Temmuz 2014 (2014-07-07) 1.55[39]
52 4 "The Benefactor (Hayırsever)" Russell Mulcahy Jeff Davis ve Ian Stokes 14 Temmuz 2014 (2014-07-14) 1.72[40]
53 5 "I.E.D." Jennifer Lynch Angela L. Harvey 21 Temmuz 2014 (2014-07-21) 1.61[41]
54 6 "Orphaned (Öksüz)" Russell Mulcahy Jeff Davis 28 Temmuz 2014 (2014-07-28) 1.56[42]
55 7 "Weaponized (Silahlanmış)" Tim Andrew Alyssa Clark 4 Ağustos 2014 (2014-08-04) 1.75[43]
56 8 "Time of Death (Ölüm Zamanı)" Jann Turner Angela L. Harvey 11 Ağustos 2014 (2014-08-11) 1.68[44]
57 9 "Perishable (Dayanıksız)" Jennifer Lynch Eric Wallace 18 Ağustos 2014 (2014-08-18) 1.48[45]
58 10 "Monstrous (Canavar)" J. D. Taylor Jeff Davis ve Ian Stokes 24 Ağustos 2014 (2014-08-24) 1.44[46]
59 11 "A Promise to the Dead (Ölüme Bir Söz)" Tim Andrew Jeff Davis ve Ian Stokes 1 Eylül 2014 (2014-09-01) 1.29[47]
60 12 "Smoke and Mirrors (Bozulan Büyü)" Russell Mulcahy Jeff Davis 8 Eylül 2014 (2014-09-08) 1.54[48]

5.Sezon (2015–16)[değiştir | kaynağı değiştir]

Nu. # Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi ABD izleyicisi
(milyon)
5A (Birinci Kısım)
61 1 "Creatures of the Night (Gecenin Yaratıkları)" Russell Mulcahy Jeff Davis 29 Haziran 2015 (2015-06-29) 1.53[49]
62 2 "Parasomnia" Tim Andrew Jeff Davis 30 Haziran 2015 (2015-06-30) 1.18[50]
63 3 "Dreamcatchers (Rüya Yakalayıcıları)" Russell Mulcahy Talia Gonzalez ve Bisanne Masoud 5 Temmuz 2015 (2015-07-05) 1.38[51]
64 4 "Condition Terminal (Terminal Koşulları)" Bronwen Hughes Jeff Davis ve Ian Stokes 13 Temmuz 2015 (2015-07-13) 1.01[52]
65 5 "A Novel Approach (Yeni Bir Yaklaşım)" Tim Andrew Angela L. Harvey 20 Temmuz 2015 (2015-07-20) 1.26[53]
66 6 "Required Reading (Gerekli Okuma)" Alice Troughton Jeff Davis ve Ian Stokes 27 Temmuz 2015 (2015-07-27) 1.14[54]
67 7 "Strange Frequencies (Garip Frekanslar)" Russell Mulcahy Angela L. Harvey 3 Ağustos 2015 (2015-08-03) 1.09[55]
68 8 "Ouroboros (Kendi kuyruğunu ısıran bir yılan ya da ejderha şeklinde resmedilen sembol)" David Daniel Will Wallace 10 Ağustos 2015 (2015-08-10) 1.10[56]
69 9 "Lies of Omission (İhmaller Sırası)" Tim Andrew Eric Wallace 17 Ağustos 2015 (2015-08-17) 1.10[57]
70 10 "Status Asthmaticus (Uzun süre devam eden, çoğu kez siyanoz’un da eşlik ettiği şiddetli astım nöbeti)" Russell Mulcahy Jeff Davis ve Ian Stokes 24 Ağustos 2015 (2015-08-24) 0.96[58]
5B (İkinci Kısım)
71 11 "The Last Chimera (Son Kimera)" Russell Mulcahy Jeff Davis 5 Ocak 2016 (2016-01-05) 1.11[59]
72 12 "Damnatio Memoriae (Hatıranın Lanetlenmesi)" Tim Andrew Brian Sieve 12 Ocak 2016 (2016-01-12) 0.93[60]
73 13 "Codominance (Kodominantlık)" Jennifer Lynch Will Wallace 19 Ocak 2016 (2016-01-19) 0.91[61]
74 14 "The Sword and the Spirit (Kılıç ve Ruh)" Kate Eastridge Angela L. Harvey 26 Ocak 2016 (2016-01-26) 0.92[62]
75 15 "Amplification (Ses Yükseltme)" Russell Mulcahy Lindsay Jewett Sturman 2 Şubat 2016 (2016-02-02) 0.98[63]
76 16 "Lie Ability (Gerekli Okuma)" Russell Mulcahy Eric Wallace 9 Şubat 2016 (2016-02-09) 0.88[64]
77 17 "A Credible Threat (Gerçek Bir Tehdit)" Tim Andrew Jeff Davis 16 Şubat 2016 (2016-02-16) 0.97[65]
78 18 "Maid of Gevaudan (Gévaudan'ın Hanımı)" Joseph P. Genier Jeff Davis 23 Şubat 2016 (2016-02-23) 0.76[66]
79 19 "The Beast of Beacon Hills (Beacon Hills'in Canavarı)" Tim Andrew Eric Wallace 1 Mart 2016 (2016-03-01) 0.91[67]
80 20 "Apotheosis (Tanrılaştırma)" Russell Mulcahy Jeff Davis 8 Mart 2016 (2016-03-08) 0.80[68]

Referanslar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Gorman, Bill (7 Haziran 2011). "Sunday Cable Ratings: 'MTV Movie Awards' Leads Night, 'Game of Thrones' Series High, 'Real Housewives,' 'ABDC' & Lots More". TV by the Numbers. 13 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160513115648/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/07/sunday-cable-ratings-mtv-movie-awards-leads-night-game-of-thrones-series-high-real-housewives-abdc-lots-more/94914/. Erişim tarihi: 8 Haziran 2011. 
  2. ^ Gorman, Bill (7 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Tops Night; Plus 'WWE Raw,' 'Secret Life,' NHL Stanley Cup Finals, 'American Pickers' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304101906/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/07/monday-cable-ratings-pawn-stars-tops-night-plus-wwe-raw-secret-live-nhl-stanley-cup-finals-american-pickers-more/94918/. Erişim tarihi: 8 Haziran 2011. 
  3. ^ Gorman, Bill (14 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Keeps Growing; Plus 'WWE Raw,' 'Secret Life,' 'Real Housewives,' 'American Pickers' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304100759/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/14/monday-cable-ratings-pawn-stars-keeps-growing-plus-wwe-raw-secret-life-real-housewives-american-pickers-more/95544/. Erişim tarihi: 15 Haziran 2011. 
  4. ^ Seidman, Robert (21 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw,' 'Secret Life,' 'Switched at Birth,' 'Teen Wolf,' 'Sanctuary' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303234912/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/21/monday-cable-ratings-wwe-raw-secret-life-switched-at-birth-teen-wolf-sanctuary-more/96200/. Erişim tarihi: 21 Haziran 2011. 
  5. ^ Seidman, Robert (28 Haziran 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw,' 'Secret Life,' 'Switched at Birth,' 'Single Ladies,' 'Teen Wolf' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304035856/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/06/28/monday-cable-ratings-wwe-raw-secret-life-switched-at-birth-single-ladies-teen-wolf-more/96836/. Erişim tarihi: 29 Haziran 2011. 
  6. ^ Seidman, Robert (6 Temmuz 2011). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw,' 'Switched at Birth,' Joey Chestnut, 'Single Ladies,' 'Teen Wolf' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303223238/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/06/monday-cable-ratings-wwe-raw-switched-at-birth-joey-chestnut-single-ladies-teen-wolf-more/97281/. Erişim tarihi: 7 Temmuz 2011. 
  7. ^ Seidman, Robert (12 Temmuz 2011). "Monday Cable Ratings: "All-Star" Softball Edges Out 'Pawn Stars,' 'Home Run Derby' + 'Closer,' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Eureka' & More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305015820/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/12/monday-cable-ratings-all-star-softball-edges-out-pawn-stars-home-run-derby-closer-rizzoli-alphas-eureka-more/97860/. Erişim tarihi: 12 Temmuz 2011. 
  8. ^ Seidman, Robert (19 Temmuz 2011). "Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'American Pickers' Top Night + 'Eureka' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Teen Wolf' & Much More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304205742/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/19/cable-ratings-pawn-stars-american-pickers-top-night-eureka-rizzoli-alphas-teen-wolf-much-more/98439/. Erişim tarihi: 19 Temmuz 2011. 
  9. ^ Seidman, Robert (26 Temmuz 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' Rules + 'WWE RAW,' 'American Pickers,' 'Basketball Wives,' 'Switched at Birth,' 'Warehouse 13,' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Teen Wolf' & Much More". TV by the Numbers. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160202130030/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/07/26/monday-cable-ratings-pawn-stars-rules-wwe-raw-american-pickers-basketball-wives-switched-at-birth-warehouse-13-rizzoli-alphas-teen-wolf-much-more/98938/. Erişim tarihi: 26 Temmuz 2011. 
  10. ^ Seidman, Robert (2 Ağustos 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars' on Top + 'WWE RAW,' 'American Pickers,' 'Basketball Wives,' 'Switched at Birth,' 'Warehouse 13,' 'Rizzoli,' 'Alphas,' 'Eureka' & Much More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305013813/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/08/02/monday-cable-ratings-pawn-stars-on-top-wwe-raw-american-pickers-basketball-wives-switched-at-birth-warehouse-13-rizzoli-alphas-eureka-much-more/99469/. Erişim tarihi: 2 Ağustos 2011. 
  11. ^ Seidman, Robert (9 Ağustos 2011). "Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars,' 'American Pickers,' 'WWE RAW' Top Night + 'Closer,' 'Rizzoli,' 'Switched At Birth,' 'Eureka' & Much More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303214237/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/08/09/monday-cable-ratings-pawn-stars-american-pickers-wwe-raw-top-night-closer-rizzoli-switched-at-birth-eureka-much-more/100024/. Erişim tarihi: 10 Ağustos 2011. 
  12. ^ Seidman, Robert (16 Ağustos 2011). "Updated Monday Cable Ratings: 'Pawn Stars,' Jets-Texans, 'WWE RAW' Top Night + 'Closer,' 'Rizzoli,' 'Warehouse 13' & Much More". TV by the Numbers. 18 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20141218055056/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/08/16/monday-cable-ratings-pawn-stars-jets-texans-wwe-raw-top-night-closer-rizzoli-warehouse-13-much-more/100609/comment-page-3/. Erişim tarihi: Ağustos 16, 2011. 
  13. ^ Kondolojy, Amanda (June 5, 2012). "Sunday Cable Ratings: NBA Playoffs + 'Game of Thrones' Finale, MTV Movie Awards, 'Sister Wives', 'The Glades', 'Longmire' + More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304075757/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/06/05/sunday-cable-ratings-nba-playoffs-game-of-thrones-finale-mtv-movie-awards-sister-wives-the-glades-longmire-more/136802/. Erişim tarihi: June 5, 2012. 
  14. ^ Kondolojy, Amanda (June 5, 2012). "Monday Cable Ratings: NBA Playoffs + 'Pawn Stars', 'WWE Raw', 'American Pickers', 'Cajun Pawn Stars', 'Basketball Wives' + More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304224221/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/06/05/monday-cable-ratings-nba-playoffs-pawn-stars-wwe-raw-american-pickers-cajun-pawn-stars-basketball-wives-more/136808/. Erişim tarihi: June 5, 2012. 
  15. ^ Bibel, Sara (June 12, 2012). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Night, 'Single Ladies', 'Secret Life of the American Teenager', 'Bunheads', 'Basketball Wives', 'Pawn Stars' & More". TV by the Numbers. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160202130043/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/06/12/monday-cable-ratings-wwe-raw-wins-night-single-ladies-secret-life-of-the-american-teenager-bunheads-basketball-wives-pawn-stars-more/137647/. Erişim tarihi: June 12, 2012. 
  16. ^ Kondolojy, Amanda (June 19, 2012). "Monday Cable Ratings:'Pawn Stars' + 'WWE Raw', 'American Pickers', 'Love and Hip Hop: Atlanta', 'Single Ladies' & 'Hardcore History'". TV by the Numbers. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160414195953/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/06/19/monday-cable-ratings-pawn-stars-wwe-raw-american-pickers-love-and-hip-hop-atlanta-single-ladies-hardcore-history/138631/. Erişim tarihi: June 19, 2012. 
  17. ^ Bibel, Sara (June 26, 2012). "Monday Cable Ratings:'Pawn Stars' Wins Night, 'WWE Raw', 'Single Ladies', 'Secret Life of the American Teen', 'Bunheads', 'Teen Wolf', & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304063744/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/06/26/monday-cable-ratingspawn-stars-wins-night-wwe-raw-single-ladies-secret-life-of-the-american-teen-bunheads-teen-wolf-more/139315/. Erişim tarihi: June 27, 2012. 
  18. ^ Bibel, Sara (July 2, 2012). "Monday Cable Ratings: WWE Raw + 'Pawn Stars', 'Love and Hip Hop: Atlanta', 'Single Ladies 2', 'American Pickers' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304234337/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/07/03/monday-cable-ratings-wwe-raw-pawn-stars-love-and-hip-hop-atlanta-single-ladies-2-american-pickers-more/140347/. Erişim tarihi: July 3, 2012. 
  19. ^ Bibel, Sara (July 10, 2012). "Monday Cable Ratings: 'Home Run Derby' Wins Night, 'Love and Hip Hop', 'The Closer', 'Single Ladies', 'Teen Wolf', 'Bunheads,' 'Secret Life of the American Teenager' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303192302/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/07/10/monday-cable-ratings-home-run-derby-wins-night-love-and-hip-hop-the-closer-single-ladies-teen-wolf-bunheads-secret-life-of-the-american-teenager-more/140921/. Erişim tarihi: July 11, 2012. 
  20. ^ Kondolojy, Amanda (July 17, 2012). "Monday Cable Ratings: 'WWE RAW' Wins Night, + 'Love and Hip-Hop', 'Single Ladies 2', 'The Closer', 'Lizard Lick Towing', 'Perception' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303221346/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/07/17/monday-cable-ratings-wwe-raw-wins-night-love-and-hip-hop-single-ladies-2-the-closer-lizard-lick-towing-perception-more/141787/. Erişim tarihi: July 18, 2012. 
  21. ^ Bibel, Sara (July 24, 2012). "Monday Cable Ratings:'WWE Raw' 1000th Episode Wins Night, 'Love and Hip Hop', 'Single Ladies', 'The Closer', 'Teen Wolf', 'Bunheads', 'Warehouse 13', & More". TV by the Numbers. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160202130056/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/07/24/monday-cable-ratingswwe-raw-1000th-episode-wins-night-love-and-hip-hop-single-ladies-the-closer-teen-wolf-bunheads-warehouse-13-more/142490/. Erişim tarihi: July 24, 2012. 
  22. ^ Bibel, Sara (July 31, 2012). "Monday Cable Ratings 'Love and Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE', 'Single Ladies', 'The Closer', 'Perception', 'Teen Wolf', & More". TV by the Numbers. 27 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160527052301/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/07/31/monday-cable-ratings-love-and-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-single-ladies-the-closer-perception-teen-wolf-more/143366/. Erişim tarihi: July 31, 2012. 
  23. ^ Bibel, Sara (August 7, 2012). "Monday Cable Ratings:'Love and Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'The Closer', 'Single Ladies', 'Teen Wolf','Secret Life of the American Teenager' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303220443/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/08/07/monday-cable-ratingslove-and-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-the-closer-single-ladies-teen-wolfsecret-life-of-the-american-teenager-more/144098/. Erişim tarihi: August 7, 2012. 
  24. ^ Kondolojy, Amanda (August 13, 2012). "Monday Cable Ratings: NFL Pre-Season Football Rules Night, + 'Love And Hip Hop: Atlanta', 'WWE Raw', 'The Closer', 'Pawn Stars' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304233318/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/08/14/monday-cable-ratings-nfl-pre-season-football-rules-night-love-and-hip-hop-atlanta-wwe-raw-the-closer-pawn-stars-more/144820/. Erişim tarihi: August 14, 2012. 
  25. ^ Kondolojy, Amanda (June 4, 2013). "Monday Cable Ratings:NBA Basketball Dominates + 'Love & Hip Hop', 'Monday Night RAW', NHL Hockey, 'Teen Wolf' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304081225/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/06/04/monday-cable-ratingsnba-basketball-dominates-love-hip-hop-monday-night-raw-nhl-hockey-teen-wolf-more/185651/. 
  26. ^ Bibel, Sara (June 11, 2013). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop' Wins Night, 'WWE Raw', 'Teen Wolf', 'Major Crimes' , 'Switched at Birth', 'Longmire' & More". TV by the Numbers. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160202140242/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/06/11/monday-cable-ratings-love-hip-hop-wins-night-wwe-raw-teen-wolf-major-crimes-switched-at-birth-longmire-more/186745/. Erişim tarihi: June 11, 2013. 
  27. ^ Kondolojy, Amanda (June 18, 2013). "Monday Cable Ratings: 'Love and Hip Hop: Atlanta' Wins Night + NHL Stanley Cup, 'WWE Raw', 'Fast N Loud', 'Hit The Floor' & More". TV by the Numbers. 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160414182135/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/06/18/monday-cable-ratings-love-and-hip-hop-atlanta-wins-night-nhl-stanley-cup-wwe-raw-fast-n-loud-hit-the-floor-more/187825/. Erişim tarihi: June 19, 2013. 
  28. ^ Bibel, Sara (June 25, 2013). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Teen Wolf', 'Major Crimes', 'Longmire', 'Switched at Birth', 'Warehouse 13' & More". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303182128/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/06/25/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-teen-wolf-major-crimes-longmire-switched-at-birth-warehouse-13-more/188813/. Erişim tarihi: June 26, 2013. 
  29. ^ Kondolojy, Amanda (July 2, 2013). "Monday Cable Ratings:'Love and Hip Hop' Wins Night + 'Monday Night RAW', 'Hit the Floor', 'Fast N Loud', 'Real Housewives of OC' + More". TV by the Numbers. 3 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151103121351/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/07/02/monday-cable-ratingslove-and-hip-hop-wins-night-monday-night-raw-hit-the-floor-fast-n-loud-real-housewives-of-oc-more/189925/. Erişim tarihi: July 3, 2013. 
  30. ^ Bibel, Sara (July 10, 2013). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop' Leads + 'WWE RAW,' 'Switched at Birth,' 'Major Crimes,' 'Longmire' & More". TV by the Numbers. 3 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151103121505/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/07/10/monday-cable-ratings-love-hip-hop-leads-wwe-raw-switched-at-birth-major-crimes-longmire-more/190789/. Erişim tarihi: July 11, 2013. 
  31. ^ Kondolojy, Amanda (July 16, 2013). "Monday Cable Ratings: 'Home Run Derby' Wins Night + 'Love and Hip Hop: Atlanta', 'Monday Night RAW', 'Hit the Floor' & More". TV by the Numbers. 22 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150122171514/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/07/16/monday-cable-ratings-home-run-derby-wins-night-love-and-hip-hop-atlanta-monday-night-raw-hit-the-floor-more/. Erişim tarihi: July 16, 2013. 
  32. ^ Bibel, Sara (July 23, 2013). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Hit the Floor','Teen Wolf', 'Switched at Birth', 'The Fosters' & More". TV by the Numbers. 24 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150924122701/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/07/23/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-hit-the-floorteen-wolf-switched-at-birth-the-fosters-more/193303/. Erişim tarihi: July 24, 2013. 
  33. ^ Kondolojy, Amanda (July 30, 2013). "Monday Cable Ratings: 'Love and Hip Hop Atlanta' Wins Night + 'Hit the Floor', 'WWE Raw', 'American Pickers', 'Fast N Loud' & More". TVbytheNumbers. 12 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150912045846/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/07/30/monday-cable-ratings-love-and-hip-hop-atlanta-wins-night-hit-the-floor-wwe-raw-american-pickers-fast-n-loud-more/194557/. Erişim tarihi: 7 January 2014. 
  34. ^ "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'T.I. and Tiny', 'Teen Wolf', 'The Fosters', 'Major Crimes', 'Switched at Birth'& More". 14 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160414182139/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/08/06/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-t-i-and-tiny-teen-wolf-the-fosters-major-crimes-switched-at-birth-more/195812/. 
  35. ^ "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'T.I. & Tiny', 'Major Crimes', 'Teen Wolf', 'Longmire', 'Switched at Birth' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304061438/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/08/13/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-t-i-tiny-major-crimes-teen-wolf-longmire-switched-at-birth-more/197183/. 
  36. ^ "Monday Cable Ratings: NFL Preseason Football Coverage Wins Night + 'WWE Monday Night RAW', 'Basketball Wives', 'TI & Tiny'. 'Marrying the Game' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304211815/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/08/20/monday-cable-ratings-nfl-preseason-football-coverage-wins-night-wwe-monday-night-raw-basketball-wives-ti-tiny-marrying-the-game-more/198368/. 
  37. ^ Bibel, Sara (June 24, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Hit The Floor', 'Teen Wolf', 'Switched at Birth', 'The Fosters' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304222529/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/06/24/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-hit-the-floor-teen-wolf-switched-at-birth-the-fosters-more/276381/. Erişim tarihi: June 25, 2014. 
  38. ^ Kondolojy, Amanda (July 1, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love and Hip-Hop Atlanta' Wins Night + World Cup Soccer, 'Monday Night RAW', 'SportsCenter' & More". 19 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150919120115/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/01/monday-cable-ratings-love-and-hip-hop-atlanta-wins-night-world-cup-soccer-monday-night-raw-sportscenter-more/278255/. Erişim tarihi: July 1, 2014. 
  39. ^ Bibel, Sara (July 9, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop' Wins Night, 'WWE Raw', 'Hit The Floor', 'Major Crimes', 'Teen Wolf', 'Switched at Birth', 'The Fosters' & More". TV by the Numbers. 22 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150922032736/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/09/monday-cable-ratings-lolve-hip-hop-wins-night-wwe-raw-hit-the-floor-major-crimes-teen-wolf-switched-at-birth-the-fosters-more/280549/. Erişim tarihi: July 9, 2014. 
  40. ^ Kondolojy, Amanda (July 15, 2014). "Monday Cable Ratings: Home Run Derby Tops Night + 'Love and Hip Hop: Atlanta', 'Monday Night RAW', 'Hit the Floor', 'Major Crimes' & More". 7 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150907191104/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/15/monday-cable-ratings-home-run-derby-tops-night-love-and-hip-hop-atlanta-monday-night-raw-hit-the-floor-major-crimes-more/282733/. Erişim tarihi: July 15, 2014. 
  41. ^ Bibel, Sara (July 22, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Hit The Floor', 'Major Crimes', 'Teen Wolf', 'The Fosters' & More". 12 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150912040343/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/22/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-hit-the-floor-major-crimes-teen-wolf-the-fosters-more/285030/. Erişim tarihi: July 22, 2014. 
  42. ^ Kondolojy, Amanda (July 29, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love and Hip-Hop: Atlanta' Tops Night + 'Monday Night RAW', 'Major Crimes', 'Hit the Floor' & More". TV by the Numbers. 8 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150908053053/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/07/29/monday-cable-ratings-love-and-hip-hop-atlanta-tops-night-monday-night-raw-major-crimes-hit-the-floor-more/287789/. Erişim tarihi: July 30, 2014. 
  43. ^ Bibel, Sara (August 5, 2014). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Night, 'Street Outlaws', 'Hit The Floor', 'Major Crimes', 'Teen Wolf' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304054258/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/08/05/monday-cable-ratings-wwe-raw-wins-night-street-outlaws-love-hip-hop-atlanta-major-crimes-teen-wolf-more/290150/. Erişim tarihi: August 5, 2014. 
  44. ^ Kondolojy, Amanda (August 12, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip-Hop: Atlanta' Tops Night + 'Jaws Strikes Back', 'Monster Hammerhead' & More". http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/08/8/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-tops-night-jaws-strikes-back-monster-hammerhead-more/292677/. Erişim tarihi: August 12, 2014. 
  45. ^ Bibel, Sara (August 19, 2014). "Monday Cable Ratings: Football Wins Night, 'Love & Hip Hop Atlanta', 'WWE Raw', 'Teen Wolf', 'The Fosters', 'Dallas' & More". TV by the Numbers. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160202174937/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/08/19/monday-cable-ratings-football-wins-night-love-hip-hop-atlanta-wwe-raw-teen-wolf-the-fosters-dallas-more/294530/. Erişim tarihi: August 20, 2014. 
  46. ^ Kondolojy, Amanda (August 26, 2014). "Sunday Cable Ratings: 'Video Music Awards' Tops Night + 'True Blood', 'The Strain', 'The Last Ship' & More". TV by the Numbers. 5 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151205064743/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/08/26/sunday-cable-ratings-video-music-awards-tops-night-true-blood-the-strain-the-last-ship-more/296491/. Erişim tarihi: August 26, 2014. 
  47. ^ Bibel, Sara (September 3, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Houdini', 'Teen Wolf', 'T.I. & Tiny' & More". TV by the Numbers. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151013031530/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/09/03/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-houdini-teen-wolf-t-i-tiny-more/298979/. Erişim tarihi: September 3, 2014. 
  48. ^ Kondolojy, Amanda (September 9, 2014). "Monday Cable Ratings: 'Monday Night Football' Rules Night + 'Love & Hip-Hop', 'Monday Night RAW', 'SportsCenter' & More". TV by the Numbers. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151013031535/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/09/09/monday-cable-ratings-monday-night-football-rules-night-love-hip-hop-monday-night-raw-sportscenter-more/300771/. Erişim tarihi: September 9, 2014. 
  49. ^ Kondolojy, Amanda (June 30, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Tops Night + 'Street Outlaws', 'WWE Raw' 'T.I. & Tiny' & More". TV by the Numbers. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305001358/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/06/30/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-tops-night-street-outlaws-wwe-raw-t-i-tiny-more/424791/. Erişim tarihi: June 30, 2015. 
  50. ^ Kondolojy, Amanda (July 1, 2015). "Tuesday Cable Ratings: 'Deadliest Catch' Tops Night + 'The Haves and the Have Nots', 'Pretty Little Liars', 'Rizzoli & Isles' & More". TV by the Numbers. 1 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151201060535/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/07/01/tuesday-cable-ratings-deadliest-catch-tops-night-the-haves-and-the-have-nots-pretty-little-liars-rizzoli-isles-more/424853/. Erişim tarihi: July 1, 2015. 
  51. ^ Bibel, Sara (July 8, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, Shark Week, 'WWE Raw', 'Teen Wolf', 'The Fosters' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304195029/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/07/08/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-shark-week-wwe-raw-teen-wolf-the-fosters-more/427920/. Erişim tarihi: July 8, 2015. 
  52. ^ Bibel, Sara (July 14, 2015). "Monday Cable Ratings: Home Run Derby Wins Night, 'WWE Raw', 'Major Crimes', 'The Fosters', 'Teen Wolf' & More". 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151118145838/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/07/14/monday-cable-ratings-home-run-derby-wins-night-wwe-raw-major-crimes-the-fosters-teen-wolf-more/430448/. Erişim tarihi: July 15, 2015. 
  53. ^ Bibel, Sara (July 21, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Major Crimes', 'Teen Wolf', 'The Fosters', 'Tut' & More". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305001415/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/07/21/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-major-crimes-teen-wolf-the-fosters-tut-more/434173/. Erişim tarihi: July 21, 2015. 
  54. ^ Kondolojy, Amanda (July 28, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love and Hip Hop Atlanta' Tops Night + 'Monday Night RAW', 'Street Outlaws', 'T.I. & Tiny' & More". TV by the Numbers. The Nielsen Company. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304105914/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/07/28/monday-cable-ratings-love-and-hip-hop-atlanta-tops-night-monday-night-raw-street-outlaws-t-i-tiny-more/438605/. Erişim tarihi: August 18, 2015. 
  55. ^ Bibel, Sara (August 4, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'Major Crimes', 'Teen Wolf', 'The Fosters', 'UnReal' & More". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304203447/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/08/04/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-wins-night-wwe-raw-major-crimes-teen-wolf-the-fosters-unreal-more/442378/. Erişim tarihi: August 5, 2015. 
  56. ^ Kondolojy, Amanda (August 11, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Tops Night + 'Monday Night RAW', 'She's Got Game', 'Real Housewives of Orange County' & More". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304045913/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/08/11/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-tops-night-monday-night-raw-shes-got-game-real-housewives-of-orange-county-more/446375/. Erişim tarihi: August 11, 2015. 
  57. ^ Bibel, Sara (August 18, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Wins Night, 'WWE Raw', 'The Fosters', 'Devious Maids', 'Teen Wolf' & More". TV by the Numbers. The Nielsen Company. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304045913/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/08/11/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-tops-night-monday-night-raw-shes-got-game-real-housewives-of-orange-county-more/446375/. Erişim tarihi: August 18, 2015. 
  58. ^ Kondolojy, Amanda (August 25, 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop Atlanta' Tops Night + Preseason Football, 'Monday Night RAW', 'Black Ink Crew' & More". TV by the Numbers. The Nielsen Company. 24 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151124030331/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2015/08/25/monday-cable-ratings-love-hip-hop-atlanta-tops-night-preseason-football-monday-night-raw-black-ink-crew-more/452758/. Erişim tarihi: August 25, 2015. 
  59. ^ Porter, Rick (January 6, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘Shannara’ has a so-so premiere for MTV". TV by the Numbers. The Nielsen Company. 13 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160513093939/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/01/06/tuesday-cable-ratings-jan-5-2016/. Erişim tarihi: January 6, 2016. 
  60. ^ Porter, Rick (January 13, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘Pretty Little Liars’ returns on top, ‘Shadowhunters’ had solid debut". TV by the Numbers. 13 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160513084952/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/01/13/tuesday-cable-ratings-jan-12-2016/. Erişim tarihi: January 13, 2016. 
  61. ^ Metcalf, Mitch (January 21, 2016). "UPDATED: SHOWBUZZDAILY's Top 150 Tuesday Cable Originals & Network Update: 1.19.2016". Showbuzzdaily. 30 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160530021123/http://www.showbuzzdaily.com/articles/showbuzzdailys-top-150-tuesday-cable-originals-network-update-1-19-2016.html/. Erişim tarihi: January 21, 2016. 
  62. ^ Welch, Alex (January 27, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The Curse of Oak Island’ stays on top, ‘Shadowhunters’ raises". TV by the Numbers. 28 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160528182849/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/01/27/tuesday-cable-ratings-jan-26-2016/. Erişim tarihi: January 27, 2016. 
  63. ^ Welch, Alex (February 3, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ premiere soars". TV by the Numbers. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160626130123/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/02/03/tuesday-cable-ratings-feb-2-2016/. Erişim tarihi: February 4, 2016. 
  64. ^ Welch, Alex (February 3, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ leads again". TV by the Numbers. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160626143308/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/02/10/tuesday-cable-ratings-feb-9-2016/. Erişim tarihi: February 4, 2016. 
  65. ^ Welch, Alex (February 18, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ falls, ‘Pretty Little Liars’ rises". TV by the Numbers. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160626081652/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/02/18/tuesday-cable-ratings-feb-16-2016/. Erişim tarihi: February 20, 2016. 
  66. ^ Welch, Alex (February 24, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ stays steady". TV by the Numbers. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160626131228/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/02/24/tuesday-cable-ratings-feb-23-2016/. Erişim tarihi: February 26, 2016. 
  67. ^ Welch, Alex (March 3, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ falls". TV by the Numbers. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160504150823/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/03/02/tuesday-cable-ratings-march-1-2016/. Erişim tarihi: March 3, 2016. 
  68. ^ Welch, Alex (March 9, 2016). "Tuesday cable ratings: ‘The People v. O.J. Simpson’ rises slightly". TV by the Numbers. 26 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160626110026/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2016/03/09/tuesday-cable-ratings-march-8-2016/. Erişim tarihi: March 10, 2016. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]