Dosya:Pahoeoe fountain original.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((3.072 × 2.048 piksel, dosya boyutu: 1,34 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
English: Image of a Pahoehoe fountain. Original caption: "Arching fountain approximately 10 m high issuing from the western end of the 0740 vents, a series of spatter cones 170 m long, south of Pu‘u Kahaualea. Episodes 2 and 3 were characterized by spatter and cinder cones, such as Pu‘u Halulu, which was 60 m high by episode 3 (photo by J.D. Griggs, 02/25/83, JG928) (picture #004)."
Tarih
Kaynak http://pubs.usgs.gov/dds/dds-80/
Yazar Jim D. Griggs, HVO (USGS) staff photographer[1][2]
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Public domain
Pahoeoe fountain original.jpg adlı görüntü kamu malıdır çünkü içeriği, ABD İç İşleri Bakanlığı (United States Department of Interior)  bünyesindeki bir daire olan Birleşik Devletler Jeolojik Etüd (BDJE; United States Geological Survey, USGS)  kökenli özgün malzeme ile ilgilidir.
Daha ayrıntılı bilgi için, bakın: BDJE'nin resmi telif hakkı uygulaması.

Bahasa Indonesia  català  čeština  Deutsch  eesti  English  español  français  galego  italiano  Nederlands  português  polski  sicilianu  suomi  Tiếng Việt  Türkçe  български  македонски  русский  മലയാളം  한국어  日本語  中文  中文(简体)  中文(繁體)  العربية  فارسی  +/−

Diğer sürümler  ·

Değerlendirme

Wikimedia CommonsVikipedi

 8:5, 16:10, veya 16:9 en-boy oranında , bu resim geniş ekranlarda bilgisayar arka planı olmaya uygundur. (Galeri).

Vikipedi
 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, İspanyolca Vikipedi'de (Recursos destacados) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Türkçe Vikipedi'de (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Eğer bu dosyanın Vikimedya Ortak Alanında (Wikimedia Commons) seçkin resim olabileceğini düşünüyorsanız, aday göstermekten çekinmeyiniz.
Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Transfer log

Source: English Wikipedia, original upload 18 April 2005 by Aarchiba

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

25 Şubat 1983

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel16.30, 16 Eylül 200516.30, 16 Eylül 2005 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.072 × 2.048 (1,34 MB)Saperaud~commonswikiImage of a pahoehoe fountain. Original caption: "Arching fountain approximately 10 m high issuing from the western end of the 0740 vents, a series of spatter cones 170 m long, south of Pu‘u Kahaualea. Episodes 2 and 3 were characterized by spatter

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri