Dosya:E coli at 10000x, original.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((2.598 × 1.889 piksel, dosya boyutu: 899 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Açıklama
العربية: صورة إلكترونيَّة باردة مجهريَّة لِبكتيريا الإشريكيَّة القولونيَّة، مُكبَّرة 10,000 مرَّة. كُل بكتيريا فرديَّة مُستطيلة الشكل.
English: Low-temperature electron micrograph of a cluster of E. coli bacteria, magnified 10,000 times. Each individual bacterium is oblong shaped.
Tarih
Kaynak
This image was released by the Agricultural Research Service, the research agency of the United States Department of Agriculture, with the ID K11077-1 (next).

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.


العربية | English | français | македонски | +/−

Yazar Photo byfkfkrErbe, digital colorization by Christopher Pooley, both of USDA, ARS, EMU.
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Public domain Bu görüntü kamu malıdır çünkü içeriği, ABD Tarım Bakanlığı (United States Department of Agriculture)  bünyesindeki bir araştırma dairesi olan Tarımsal Araştırma Servisi (Agricultural Research Service)  kökenli özgün malzeme ile ilgilidir.

العربية  dansk  Deutsch  English  español  فارسی  français  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  Nederlands  português  sicilianu  Türkçe  Tiếng Việt  中文  +/−

Diğer sürümler

Vikipedi

Vikipedi
 Bu resim, Arapça Vikipedi'de (صور مختارة) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, İngilizce Vikipedi'de (Featured pictures) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Farsça Vikipedi'de (نگاره‌های برگزیده) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.
 Bu resim, Türkçe Vikipedi'de (Seçkin resimler) seçkin resim dosyasıdır ve en iyi resimlerden biri olarak seçilmiştir.

Eğer bu dosyanın Vikimedya Ortak Alanında (Wikimedia Commons) seçkin resim olabileceğini düşünüyorsanız, aday göstermekten çekinmeyiniz.
Buna benzeyen kalitede uygun bir lisans sözleşmesi altında bulunan resminiz var ise onu muhakkak yükleyiniz, etiketleyiniz ve aday gösteriniz.

Altyazılar

Koliform bakteriler gıda ve suların sıhhi durumunu gösteren göstergeç bakterilerdir. Tanım olarak çubuksu, Gram-negatif olup 35-37 °C'de laktoz fermante ederek asit ve gaz üretirler. Koliformlar sıcak kanlı hayvanların dışkılarında bolca bulunurlar,

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Mart 2005

image/jpeg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel05.14, 18 Temmuz 200605.14, 18 Temmuz 2006 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli2.598 × 1.889 (899 KB)Brian0918Low-temperature electron micrograph of a cluster of E. coli bacteria, magnified 10,000 times. Each individual bacterium is oblong shaped. Photo by Eric Erbe, digital colorization by Christopher Pooley, both of USDA, ARS, EMU. Source: http://emu.arsusd

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.

Meta veri