Doğu Azerbaycan Eyaleti'ndeki yerleşim birimleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Bu liste, İran'ın Doğu Azerbaycan Eyaleti'nde bulunan şehir ve köyleri alfabetik düzende içermektedir.

A[değiştir | kaynağı değiştir]

AbarganAbeşahmedAchachiAgçehdizacAharAcabşirAhi CihanAkhulehAkhund KeşlakAlanakAli BeyliAlişahAlhalacAlkuAlvar SoflaAmandAmir ZekeriyyaAna HatunAnbardanAndar AbAkkentAralanArbatArbatanArbatenArdehaArukAsbforuşanAvenlikAzerşehr

B[değiştir | kaynağı değiştir]

Bağ-e MarufBehramBahşayişBarujBasmıncBaykutBayramBenisBeyrakBijandBunabBunab CedidBostanabad

C-Ç[değiştir | kaynağı değiştir]

CankurCulfaÇalkayiÇarzeh HunÇavanCelleh Hane-e OlyaÇehreganÇepeklı

D[değiştir | kaynağı değiştir]

DamenjanDaryanDastjerdDizajDizaj-e Leyl HaniDizaj-e OlyaDizaj Hüseyin BeyDizaj HalilDevletabadDuzduzan

E[değiştir | kaynağı değiştir]

EfilErsiEsfahlanEsfanjanEyvand

F[değiştir | kaynağı değiştir]

Firuzsalar

G[değiştir | kaynağı değiştir]

GalehbanGazi CihanGarusGeyşarakGoganGunbarGuricanGül Tepe

H[değiştir | kaynağı değiştir]

Haci KurdHadişehrHameneHan MirHane-e Bark-e CedidHargalanHavaceHavaje DizacHeft ÇeşmeHelecanHerisHerviHeştrudHızırlıHorandHujkanHuşeh MehrHüseyinabadHüsrevşehr

I-İ[değiştir | kaynağı değiştir]

İlanIlhıcıİslamabad, Doğu Azerbaycanİranak

K[değiştir | kaynağı değiştir]

KahekKahnamuKalecikKalecikKale MaraguşKaleybarKalın KayaKalınkeşKaraağaçKara BabaKara HızırKara ÇalKara ÇopokKaya Başı BozorgKaracabadKarkajKarmecavanKasinKojaabadKolvanakKondelajKondrudKorKordabadKordkandiKordlarKöşksarayKuzekonan

L[değiştir | kaynağı değiştir]

LahicanLaklarLeylanLikvanLivar

M[değiştir | kaynağı değiştir]

MalekanMamakanMaragaMarandMarkidMayan-e OlyaMayan SoflaMehrabanMelekzadeMeydancıkMazra'ehMiyaneMübarekabadMoghancık

N[değiştir | kaynağı değiştir]

NadiliNarcabadNazarlıNimetabadNovceh DehNovceh Deh-e Sadat

O-Ö[değiştir | kaynağı değiştir]

OrtasuOskuOvganÖrdekli

P[değiştir | kaynağı değiştir]

Padegan İslami İmam Reza

R[değiştir | kaynağı değiştir]

Raveşt-e BozorgRazlık

S-Ş[değiştir | kaynağı değiştir]

SahlanSaidabadSarSareban KoliSerabSerdrudSefidah KahvanŞebisterŞadbad-e MaşayekŞahrak-e SahandŞendabadŞerebiyanŞerefhaneŞeyhdarabadŞeyh HasanŞiraminŞirazŞirinkentŞirvane DehŞişavanŞocaSisŞovme-e OlyaSufiyan

T[değiştir | kaynağı değiştir]

TebrizTarkTesucTavakTazekentTazekend-e AkvondTazekend-e Kuşeh MehrTaze KaleTeymurluDikmetaşTilTürkmençay

V-Y[değiştir | kaynağı değiştir]

VerzikanVarjoviVayganYalkuz AğaçYamçıYekan-e Kahriz-e SoflaYengejehYengi EsperanYüzbaş Kenti

Z[değiştir | kaynağı değiştir]

ZanjīrehZarnakZarnakZavoştZeynabadZincanabZinabZunuzZunuzak