Canning Randy

Vikipedi, özgür ansiklopedi
"Canning Randy"
How I Met Your Mother bölümü
Bölüm no.6. sezon
7. bölüm
YönetmenPamela Fryman
SenaristChuck Tatham
Yayın tarihi1 Kasım 2010
Konuk oyuncular

Jennifer Morrison (Zoey)
Will Forte (Randy)
Bob Odenkirk (Arthur Hobbs)
Laura Bell Bundy (Becky)

Bölüm kronolojisi
← Önceki
"Baby Talk"
Sonraki →
"Natural History"
How I Met Your Mother (6. sezon)
How I Met Your Mother bölümleri

Canning Randy, Amerikalı komedi dizisi How I Met Your Mother'ın altıncı sezonunun yedinci bölümüdür. Orijinal yayın tarihi 1 Kasım 2010'dur.

Ted sınıfındaki öğrencilerle arası iyi olduğu için mutludur. Fakat bu uzun sürmez. Zoey Ted'in sınıfına gelir ve öğrencileri kendi tarafına çeker. Öğrenciler Ted'in dersine girmez ve onu protesto ederler. Ted Lily'nin tavsiyesini alır ve öğrencileri sınıfta bırakmakla tehdit eder.

Marshall ise işte sıkıntılıdır. Randy adında bir çalışan çok sakarlıklar yapmaktadır. Barney Marshall'a onu kovmasını söyler. Marshall ise bunu hayal bile edemez. Patronu gibi acımasız olmak istemiyordur. Bir gün Randy Marshall'ı öyle kızdırır ki onu kovmak zorunda kalır. Marshall sonradan çok vicdan azabı çeker. Fakat Randy'nin keyfi yerindedir. O aldığı tazminat parasıyla kendi işini kurmaya hazırlanırken Marshall patronuyla konuşur ve Randy'i yine işe çağırır. Randy kendini yeniden kovdurmaya çalışır.

Robin kanalda Becky ile zor günler geçiriyordur. Becky bir reklamda oynamıştır fakat Robin bunun profesyonelce olmadığını düşünür. Cadılar Bayramı sonrası sokakta bir hemşire kıyafetiyle beliren Robin için arkadaşları tek gecelik ilişki geçirdiğini düşünürler. Oysa Robin de aslında bir reklamda oynamıştır.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]