How I Met Your Mother bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

ABD'nin CBS kanalında yayınlanan ve yaratıcıları Craig Thomas ile Carter Bays olan durum komedisi türündeki televizyon dizisi How I Met Your Mother'ın prömiyeri 19 Eylül 2005 tarihinde yapılmıştır. Bu tarihte yayınlanmaya başlayan dizi, 9 sezon aralıksız sürmüş ve 31 Mart 2014 tarihinde final bölümü ile sona ermiştir.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihi Bitiş tarihi
1 22 19 Eylül 2005 (2005-09-19) 15 Mayıs 2006 (2006-05-15)
2 22 18 Eylül 2006 (2006-09-18) 14 Mayıs 2007 (2007-05-14)
3 20 24 Eylül 2007 (2007-09-24) 19 Mayıs 2008 (2008-05-19)
4 24 22 Eylül 2008 (2008-09-22) 18 Mayıs 2009 (2009-05-18)
5 24 21 Eylül 2009 (2009-09-21) 24 Mayıs 2010 (2010-05-24)
6 24 20 Eylül 2010 (2010-09-20) 16 Mayıs 2011 (2011-05-16)
7 24 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 14 Mayıs 2012 (2012-05-14)
8 24 24 Eylül 2012 (2012-09-24) 13 Mayıs 2013 (2013-05-13)
9 24 23 Eylül 2013 (2013-09-23) 31 Mart 2014 (2014-03-31)

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon 1 (2005–06)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu
1 1 "Pilot" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 19 Eylül 2005 (2005-09-19) 1ALH00
2 2 "Purple Giraffe" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 26 Eylül 2005 (2005-09-26) 1ALH01
3 3 "Sweet Taste of Liberty" Pamela Fryman Phil Lord & Chris Miller 3 Ekim 2005 (2005-10-03) 1ALH02
4 4 "Return of the Shirt" Pamela Fryman Kourtney Kang 10 Ekim 2005 (2005-10-10) 1ALH03
5 5 "Okay Awesome" Pamela Fryman Chris Harris 17 Ekim 2005 (2005-10-17) 1ALH04
6 6 "Slutty Pumpkin" Pamela Fryman Brenda Hsueh 24 Ekim 2005 (2005-10-24) 1ALH05
7 7 "Matchmaker" Pamela Fryman Sam Johnson & Chris Marcil 7 Kasım 2005 (2005-11-07) 1ALH07
8 8 "The Duel" Pamela Fryman Gloria Calderon Kellett 14 Kasım 2005 (2005-11-14) 1ALH06
9 9 "Belly Full of Turkey" Pamela Fryman Phil Lord & Chris Miller 21 Kasım 2005 (2005-11-21) 1ALH09
10 10 "The Pineapple Incident" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 28 Kasım 2005 (2005-11-28) 1ALH08
11 11 "The Limo" Pamela Fryman Chris Marcil & Sam Johnson 19 Aralık 2005 (2005-12-19) 1ALH10
12 12 "The Wedding" Pamela Fryman Kourtney Kang 9 Ocak 2006 (2006-01-09) 1ALH11
13 13 "Drumroll, Please" Pamela Fryman Gloria Calderon Kellett 23 Ocak 2006 (2006-01-23) 1ALH12
14 14 "Zip, Zip, Zip" Pamela Fryman Brenda Hsueh 6 Şubat 2006 (2006-02-06) 1ALH13
15 15 "Game Night" Pamela Fryman Chris Harris 27 Şubat 2006 (2006-02-27) 1ALH14
16 16 "Cupcake" Pamela Fryman Maria Farrari 6 Mart 2006 (2006-03-06) 1ALH15
17 17 "Life Among the Gorillas" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 20 Mart 2006 (2006-03-20) 1ALH16
18 18 "Nothing Good Happens After 2 A.M." Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 10 Nisan 2006 (2006-04-10) 1ALH17
19 19 "Mary the Paralegal" Pamela Fryman Chris Harris 24 Nisan 2006 (2006-04-24) 1ALH18
20 20 "Best Prom Ever" Pamela Fryman Ira Ungerleider 1 Mayıs 2006 (2006-05-01) 1ALH19
21 21 "Milk" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8 Mayıs 2006 (2006-05-08) 1ALH20
22 22 "Come On" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 15 Mayıs 2006 (2006-05-15) 1ALH21

Sezon 2 (2006–07)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
23 1 "Where Were We?" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 18 Eylül 2006 (2006-09-18) 2ALH01 10.48
24 2 "The Scorpion and the Toad" Rob Greenberg Chris Harris 25 Eylül 2006 (2006-09-25) 2ALH02 9.34
25 3 "Brunch" Pamela Fryman Stephen Lloyd 2 Ekim 2006 (2006-10-02) 2ALH03 8.72
26 4 "Ted Mosby: Architect" Pamela Fryman Kristen Newman 9 Ekim 2006 (2006-10-09) 2ALH04 9.73
27 5 "World's Greatest Couple" Pamela Fryman Brenda Hsueh 16 Ekim 2006 (2006-10-16) 2ALH06 9.25
28 6 "Aldrin Justice" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 23 Ekim 2006 (2006-10-23) 2ALH05 9.77
29 7 "Swarley" Pamela Fryman Greg Malins 6 Kasım 2006 (2006-11-06) 2ALH07 8.43
30 8 "Atlantic City" Pamela Fryman Maria Ferrari 13 Kasım 2006 (2006-11-13) 2ALH08 9.47
31 9 "Slap Bet" Pamela Fryman Kourtney Kang 20 Kasım 2006 (2006-11-20) 2ALH09 8.94
32 10 "Single Stamina" Pamela Fryman Kristen Newman 27 Kasım 2006 (2006-11-27) 2ALH10 9.93
33 11 "How Lily Stole Christmas" Pamela Fryman Brenda Hsueh 11 Aralık 2006 (2006-12-11) 2ALH11 8.81
34 12 "First Time in New York" Pamela Fryman Gloria Calderon Kellet 8 Ocak 2007 (2007-01-08) 2ALH12 8.37
35 13 "Columns" Rob Greenberg Matt Kuhn 22 Ocak 2007 (2007-01-22) 2ALH13 9.42
36 14. "Monday Night Football" Rob Greenberg Carter Bays & Craig Thomas 5 Şubat 2007 (2007-02-05) 2ALH14 10.61
37 15 "Lucky Penny" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 12 Şubat 2007 (2007-02-12) 2ALH15 9.68
38 16 "Stuff" Pamela Fryman Kourtney Kang 19 Şubat 2007 (2007-02-19) 2ALH16 8.95
39 17 "Arrivederci, Fiero" Pamela Fryman Chris Harris 26 Şubat 2007 (2007-02-26) 2ALH17 9.33
40 18 "Moving Day" Pamela Fryman Maria Ferrari 19 Mart 2007 (2007-03-19) 2ALH18 7.27
41 19 "Bachelor Party" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 9 Nisan 2007 (2007-04-09) 2ALH19 7.64
42 20 "Showdown" Pamela Fryman Gloria Calderon Kellet 30 Nisan 2007 (2007-04-30) 2ALH20 7.24
43 21 "Something Borrowed" Pamela Fryman Greg Malins 7 Mayıs 2007 (2007-05-07) 2ALH21 7.69
44 22 "Something Blue" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 14 Mayıs 2007 (2007-05-14) 2ALH22 7.70

Sezon 3 (2007–08)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
45 1 "Wait for It" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 24 Eylül 2007 (2007-09-24) 3ALH01 8.27
46 2 "We're Not from Here" Pamela Fryman Chris Harris 1 Ekim 2007 (2007-10-01) 3ALH02 7.88
47 3 "Third Wheel" Pamela Fryman David Hemingson 8 Ekim 2007 (2007-10-08) 3ALH03 8.03
48 4 "Little Boys" Rob Greenberg Kourtney Kang 15 Ekim 2007 (2007-10-15) 3ALH04 7.98
49 5 "How I Met Everyone Else" Pamela Fryman Gloria Calderon Kellet 22 Ekim 2007 (2007-10-22) 3ALH05 8.60
50 6 "I'm Not That Guy" Pamela Fryman Jonathan Groff 29 Ekim 2007 (2007-10-29) 3ALH06 8.55
51 7 "Dowisetrepla" Pamela Fryman Brenda Hsueh 5 Kasım 2007 (2007-11-05) 3ALH07 8.86
52 8 "Spoiler Alert" Pamela Fryman Stephen Lloyd 12 Kasım 2007 (2007-11-12) 3ALH08 8.58
53 9 "Slapsgiving" Pamela Fryman Matt Kuhn 19 Kasım 2007 (2007-11-19) 3ALH09 8.55
54 10 "The Yips" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 26 Kasım 2007 (2007-11-26) 3ALH10 8.06
55 11 "The Platinum Rule" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 10 Aralık 2007 (2007-12-10) 3ALH11 8.49
56 12 "No Tomorrow" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 17 Mart 2008 (2008-03-17) 3ALH12 9.73
57 13 "Ten Sessions" Pamela Fryman Chris Harris, Carter Bays ve Craig Thomas 24 Mart 2008 (2008-03-24) 3ALH13 10.64
58 14 "The Bracket" Pamela Fryman Joe Kelly 31 Mart 2008 (2008-03-31) 3ALH14 9.67
59 15 "The Chain of Screaming" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 14 Nisan 2008 (2008-04-14) 3ALH15 8.72
60 16 "Sandcastles in the Sand" Pamela Fryman Kourtney Kang 21 Nisan 2008 (2008-04-21) 3ALH16 8.52
61 17 "The Goat" Pamela Fryman Stephen Llyod 28 Nisan 2008 (2008-04-28) 3ALH17 8.9
62 18 "Rebound Bro" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 5 Mayıs 2008 (2008-05-05) 3ALH18 8.36
63 19 "Everything Must Go" Pamela Fryman Jonathan Groff & Chris Harris 12 Mayıs 2008 (2008-05-12) 3ALH19 9.02
64 20 "Miracles" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 19 Mayıs 2008 (2008-05-19) 3ALH20 9.04

Sezon 4 (2008–09)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
65 1 "Do I Know You?" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 22 Eylül 2008 (2008-09-22) 4ALH01 9.75
66 2 "The Best Burger in New York" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 29 Eylül 2008 (2008-09-29) 4ALH02 8.81
67 3 "I Heart NJ" Pamela Fryman Greg Malins 6 Ekim 2008 (2008-10-06) 4ALH03 8.96
68 4 "Intervention" Pamela Fryman Stephen Lloyd 13 Ekim 2008 (2008-10-13) 4ALH04 9.14
69 5 "Shelter Island" Pamela Fryman Chris Harris 20 Ekim 2008 (2008-10-20) 4ALH05 9.36
70 6 "Happily Ever After" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 3 Kasım 2008 (2008-11-03) 4ALH06 9.56
71 7 "Not a Father's Day" Pamela Fryman Robia Rashid 10 Kasım 2008 (2008-11-10) 4ALH07 9.71
72 8 "Woooo!" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 17 Kasım 2008 (2008-11-17) 4ALH08 9.84
73 9 "The Naked Man" Pamela Fryman Joe Kelly 24 Kasım 2008 (2008-11-24) 4ALH09 10.04
74 10 "The Fight" Pamela Fryman Theresa Mulligan Rosenthal 8 Aralık 2008 (2008-12-08) 4ALH10 10.49
75 11 "Little Minnesota" Pamela Fryman Chuck Tatham 15 Aralık 2008 (2008-12-15) 4ALH11 11.44
76 12) "Benefits" Pamela Fryman Kourtney Kang 12 Ocak 2009 (2009-01-12) 4ALH12 11.85
77 13 "Three Days of Snow" Pamela Fryman Matt Kuhn 19 Ocak 2009 (2009-01-19) 4ALH13 10.76
78 14 "The Possimpible" Pamela Fryman Jonathan Groff 2 Şubat 2009 (2009-02-02) 4ALH14 10.18
79 15 "The Stinsons" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 2 Mart 2009 (2009-03-02) 4ALH15 11.08
80 16 "Sorry, Bro" Pamela Fryman Craig Gerard & Matthew Zinman 9 Mart 2009 (2009-03-09) 4ALH16 8.51
81 17 "The Front Porch" Rob Greenberg Chris Harris 16 Mart 2009 (2009-03-16) 4ALH17 9.23
82 18 "Old King Clancy" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 23 Mart 2009 (2009-03-23) 4ALH18 7.40
83 19 "Murtaugh" Pamela Fryman Joe Kelly 30 Mart 2009 (2009-03-30) 4ALH19 9.22
84 20 "Mosbius Designs" Pamela Fryman Kourtney Kang 13 Nisan 2009 (2009-04-13) 4ALH20 9.56
85 21 "The Three Days Rule" Pamela Fryman Greg Malins 27 Nisan 2009 (2009-04-27) 4ALH21 8.87
86 22 "Right Place Right Time" Pamela Fryman Stephen Lloyd 4 Mayıs 2009 (2009-05-04) 4ALH22 8.89
87 23 "As Fast As She Can" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 11 Mayıs 2009 (2009-05-11) 4ALH23 8.70
88 24 "The Leap" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 18 Mayıs 2009 (2009-05-18) 4ALH24 8.69

Sezon 5 (2009–10)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
89 1 "Definitions" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 21 Eylül 2009 (2009-09-21) 5ALH01 9.22
90 2 "Double Date" Pamela Fryman Matt Kuhn 28 Eylül 2009 (2009-09-28) 5ALH02 8.73
91 3 "Robin 101" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 5 Ekim 2009 (2009-10-05) 5ALH03 8.23
92 4 "The Sexless Innkeeper" Pamela Fryman Kourtney Kang 12 Ekim 2009 (2009-10-12) 5ALH04 8.61
93 5 "Duel Citizenship" Pamela Fryman Chuck Tatham 19 Ekim 2009 (2009-10-19) 5ALH05 8.76
94 6 "Bagpipes" Pamela Fryman Robia Rashid 2 Kasım 2009 (2009-11-02) 5ALH06 9.05
95 7 "The Rough Patch" Pamela Fryman Chris Harris 9 Kasım 2009 (2009-11-09) 5ALH07 8.96
96 8 "The Playbook" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 16 Kasım 2009 (2009-11-16) 5ALH08 8.44
97 9 "Slapsgiving 2: Revenge of the Slap" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 23 Kasım 2009 (2009-11-23) 5ALH09 8.79
98 10) "The Window" Pamela Fryman Joe Kelly 7 Aralık 2009 (2009-12-07) 5ALH10 9.15
99 11 "Last Cigarette Ever" Pamela Fryman Theresa Mulligan Rosenthal 14 Aralık 2009 (2009-12-14) 5ALH11 10.22
100 12 "Girls Versus Suits" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 11 Ocak 2010 (2010-01-11) 5ALH12 9.82
101 13 "Jenkins" Neil Patrick Harris Greg Malins 18 Ocak 2010 (2010-01-18) 5ALH13 10.52
102 14 "Perfect Week" Pamela Fryman Craig Gerard & Matthew Zinman 1 Şubat 2010 (2010-02-01) 5ALH14 9.37
103 15 "Rabbit or Duck" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8 Şubat 2010 (2010-02-08) 5ALH15 10.11
104 16 "Hooked" Pamela Fryman Kourtney Kang 1 Mart 2010 (2010-03-01) 5ALH16 10.48
105 17 "Of Course" Pamela Fryman Matt Kuhn 8 Mart 2010 (2010-03-08) 5ALH17 10.32
106 18 "Say Cheese" Pamela Fryman Robia Rashid 22 Mart 2010 (2010-03-22) 5ALH18 8.47
107 19 "Zoo or False[1]" Pamela Fryman Stephen Lloyd 12 Nisan 2010 (2010-04-12) 5ALH19 6.88
108 20 "Home Wreckers" Pamela Fryman Chris Harris 19 Nisan 2010 (2010-04-19) 5ALH20 7.71
109 21 "Twin Beds" Pamela Fryman Theresa Mulligan Rosenthal 3 Mayıs 2010 (2010-05-03) 5ALH21 7.37
110 22 "Robots Versus Wrestlers" Rob Greenberg Jamie Rhonheimer 10 Mayıs 2010 (2010-05-10) 5ALH22 8.16
111 23 "The Wedding Bride" Pamela Fryman Stephen Lloyd 17 Mayıs 2010 (2010-05-17) 5ALH23 7.69
112 24 "Doppelgangers" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 24 Mayıs 2010 (2010-05-24) 5ALH24 8.18

Sezon 6 (2010–11)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
113 1 "Big Days" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 20 Eylül 2010 (2010-09-20) 6ALH01 8.78
114 2 "Cleaning House" Pamela Fryman Stephen Lloyd 27 Eylül 2010 (2010-09-27) 6ALH02 9.00
115 3 "Unfinished" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 4 Ekim 2010 (2010-10-04) 6ALH03 8.60
116 4 "Subway Wars" Pamela Fryman Chris Harris 11 Ekim 2010 (2010-10-11) 6ALH04 8.48
117 5 "Architect of Destruction" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 18 Ekim 2010 (2010-10-18) 6ALH05 8.05
118 6 "Baby Talk" Pamela Fryman Joe Kelly 25 Ekim 2010 (2010-10-25) 6ALH06 8.29
119 7 "Canning Randy" Pamela Fryman Chuck Tatham 1 Kasım 2010 (2010-11-01) 6ALH07 8.88
120 8 "Natural History" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 8 Kasım 2010 (2010-11-08) 6ALH08 8.87
121 9 "Glitter" Pamela Fryman Kourtney Kang 15 Kasım 2010 (2010-11-15) 6ALH09 8.87
122 10 "Blitzgiving" Pamela Fryman Theresa Mulligan Rosenthal 22 Kasım 2010 (2010-11-22) 6ALH10 8.73
123 11 "The Mermaid Theory" Pamela Fryman Robia Rashid 6 Aralık 2010 (2010-12-06) 6ALH11 9.26
124 12 "False Positive" Pamela Fryman Craig Gerard & Matthew Zinman 13 Aralık 2010 (2010-12-13) 6ALH12 9.70
125 13 "Bad News" Pamela Fryman Jennifer Hendriks 3 Ocak 2011 (2011-01-03) 6ALH13 10.15
126 14 "Last Words" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 17 Ocak 2011 (2011-01-17) 6ALH14 10.54
127 15 "Oh Honey" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 7 Şubat 2011 (2011-02-07) 6ALH15 10.00
128 16 "Desperation Day" Pamela Fryman Tami Sagher 14 Şubat 2011 (2011-02-14) 6ALH16 9.51
129 17 "Garbage Island" Michael Shea Tom Ruprecht 21 Şubat 2011 (2011-02-21) 6ALH17 9.33
130 18 "A Change of Heart" Pamela Fryman Matt Kuhn 28 Şubat 2011 (2011-02-28) 6ALH18 9.24
131 19 "Legendaddy" Pamela Fryman Dan Gregor & Doug Mand 21 Mart 2011 (2011-03-21) 6ALH19 8.03
132 20 "The Exploding Meatball Sub" Pamela Fryman Stephen Lloyd 11 Nisan 2011 (2011-04-11) 6ALH20 6.87
133 21 "Hopeless" Pamela Fryman Chris Harris 18 Nisan 2011 (2011-04-18) 6ALH21 6.49
134 22 "The Perfect Cocktail" Pamela Fryman Joe Kelly 2 Mayıs 2011 (2011-05-02) 6ALH22 6.77
135 23 "Landmarks" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 9 Mayıs 2011 (2011-05-09) 6ALH23 6.41
136 24 "Challenge Accepted" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 16 Mayıs 2011 (2011-05-16) 6ALH24 7.15

Sezon 7 (2011–12)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
137 1 "The Best Man" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 7ALH01 11.00
138 2 "The Naked Truth" Pamela Fryman Stephen Lloyd 19 Eylül 2011 (2011-09-19) 7ALH02 12.22
139 3 "Ducky Tie" Rob Greenberg Carter Bays ve Craig Thomas 26 Eylül 2011 (2011-09-26) 7ALH03 10.50
140 4 "The Stinson Missile Crisis" Pamela Fryman Kourtney Kang 3 Ekim 2011 (2011-10-03) 7ALH04 10.39
141 5 "Field Trip" Pamela Fryman Jamie Rhonheimer 10 Ekim 2011 (2011-10-10) 7ALH05 8.89
142 6 "Mystery vs. History" Pamela Fryman Chuck Tatham 17 Ekim 2011 (2011-10-17) 7ALH06 9.81
143 7 "Noretta" Pamela Fryman Matt Kuhn 24 Ekim 2011 (2011-10-24) 7ALH07 9.87
144 8 "The Slutty Pumpkin Returns" Pamela Fryman Tami Sagher 31 Ekim 2011 (2011-10-31) 7ALH08 10.49
145 9 "Disaster Averted" Michael Shea Robia Rashid 7 Kasım 2011 (2011-11-07) 7ALH09 10.28
146 10 "Tick Tick Tick..." Pamela Fryman Chris Harris 14 Kasım 2011 (2011-11-14) 7ALH10 10.42
147 11 "The Rebound Girl" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 21 Kasım 2011 (2011-11-21) 7ALH11 10.01
148 12 "Symphony of Illumination" Pamela Fryman Joe Kelly 5 Aralık 2011 (2011-12-05) 7ALH12 11.51
149 13 "Tailgate" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 2 Ocak 2011 (2011-01-02) 7ALH13 10.14
150 14 "46 Minutes" Pamela Fryman Dan Gregor ve Doug Mand 16 Ocak 2012 (2012-01-16) 7ALH14 10.08
151 15 "The Burning Beekeeper" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 6 Şubat 2012 7ALH15 9.98
152 16 "The Drunk Train" Pamela Fryman Craig Gerard ve Matthew Zinman 13 Şubat 2012 7ALH16 9.01
153 17 "No Pressure" Pamela Fryman George Sloan 20 Şubat 2012 7ALH17 9.68
154 18 "Karma" Pamela Fryman Stephen Lloyd 27 Şubat 2012 7ALH18 9.07
155 19 "The Broath" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 19 Mart 2012 7ALH19 8.15
156 20 "Trilogy Time" Pamela Fryman Kourtney Kang 9 Nisan 2012 7ALH20 8.00
157 21 "Now We're Even" Pamela Fryman Chuck Tatham 16 Nisan 2012 7ALH21 7.24
158 22 "Good Crazy" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 30 Nisan 2012 7ALH22 7.99
159 23 "The Magician's Code (Birinci Bölüm)" Pamela Fryman Jennifer Hendriks 14 Mayıs 2012 7ALH23 8.30
160 24 "The Magician's Code (İkinci Bölüm)" Pamela Fryman Carter Bays ve Craig Thomas 14 Mayıs 2012 7ALH14 8.37

Sezon 8 (2012–13)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
161 1 "Farhampton" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 24 Eylül 2012 (2012-09-24) 8ALH01 8.84[2]
162 2 "The Pre-Nup" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 1 Ekim 2012 (2012-10-01) 8ALH02 8.17[3]
163 3 "Nannies" Pamela Fryman Chuck Tatham 8 Ekim 2012 (2012-10-08) 8ALH03 7.82[4]
164 4 "Who Wants to Be a Godparent?" Pamela Fryman Matt Kuhn 15 Ekim 2012 (2012-10-15) 8ALH04 7.93[5]
165 5 "The Autumn of Break-Ups" Pamela Fryman Kourtney Kang 5 Kasım 2012 (2012-11-05) 8ALH06 7.22[6]
166 6 "Splitsville" Pamela Fryman Stephen Lloyd 12 Kasım 2012 (2012-11-12) 8ALH05 7.95[7]
167 7 "The Stamp Tramp" Pamela Fryman Tami Sagher 19 Kasım 2012 (2012-11-19) 8ALH07 7.45[8]
168 8 "Twelve Horny Women" Pamela Fryman Eric Falconer & Romanski 26 Kasım 2012 (2012-11-26) 8ALH08 8.73[9]
169 9 "Lobster Crawl" Pamela Fryman Barbara Adler 3 Aralık 2012 (2012-12-03) 8ALH09 8.26[10]
170 10 "The Over-Correction" Pamela Fryman Craig Gerard & Matthew Zinman 10 Aralık 2012 (2012-12-10) 8ALH10 8.82[11]
171 11 "The Final Page, Part 1" Pamela Fryman Dan Gregor & Doug Mand 17 Aralık 2012 (2012-12-17) 8ALH11 8.70[12]
172 12 "The Final Page, Part 2" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 17 Aralık 2012 (2012-12-17) 8ALH12 8.70[12]
173 13 "Band or DJ?" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 14 Ocak 2013 (2013-01-14) 8ALH13 10.51[13]
174 14 "Ring Up!" Pamela Fryman Jennifer Hendriks 21 Ocak 2013 (2013-01-21) 8ALH14 10.07[14]
175 15 "P.S. I Love You" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 4 Şubat 2013 (2013-02-04) 8ALH15 10.30[15]
176 16 "Bad Crazy" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 11 Şubat 2013 (2013-02-11) 8ALH16 8.98[16]
177 17 "The Ashtray" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 18 Şubat 2013 (2013-02-18) 8ALH18 8.85[17]
178 18 "Weekend at Barney's" Pamela Fryman George Sloan 25 Şubat 2013 (2013-02-25) 8ALH17 8.59[18]
179 19 "The Fortress" Michael Shea Stephen Lloyd 18 Mart 2013 (2013-03-18) 8ALH20 7.44[19]
180 20 "The Time Travelers" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 25 Mart 2013 (2013-03-25) 8ALH19 6.99[20]
181 21 "Romeward Bound" Pamela Fryman Chuck Tatham 15 Nisan 2013 (2013-04-15) 8ALH22 6.58[21]
182 22 "The Bro Mitzvah" Pamela Fryman Chris Harris 29 Nisan 2013 (2013-04-29) 8ALH21 7.06[22]
183 23 "Something Old" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 6 Mayıs 2013 (2013-05-06) 8ALH23 6.99[23]
184 24 "Something New" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 13 Mayıs 2013 (2013-05-13) 8ALH24 8.57[24]

Sezon 9 (2013–14)[değiştir | kaynağı değiştir]

Serideki
No.
Sezondaki
No.
Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Ürün kodu ABD izleyicisi
(milyon)
185 1 "The Locket" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 23 Eylül 2013 (2013-09-23) 9ALH01 9.40[25]
186 2 "Coming Back" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 23 Eylül 2013 (2013-09-23) 9ALH02 9.40[25]
187 3 "Last Time in New York" Pamela Fryman Craig Gerard & Matthew Zinman 30 Eylül 2013 (2013-09-30) 9ALH04 7.87[26]
188 4 "The Broken Code" Pamela Fryman Matt Kuhn 7 Ekim 2013 (2013-10-07) 9ALH03 7.53[27]
189 5 "The Poker Game" Pamela Fryman Dan Gregor & Doug Mand 14 Ekim 2013 (2013-10-14) 9ALH05 7.98[28]
190 6 "Knight Vision" Pamela Fryman Chris Harris 21 Ekim 2013 (2013-10-21) 9ALH07 7.64[29]
191 7 "No Questions Asked" Pamela Fryman Stephen Lloyd 28 Ekim 2013 (2013-10-28) 9ALH06 7.63[30]
192 8 "The Lighthouse" Pamela Fryman Rachel Axler 4 Kasım 2013 (2013-11-04) 9ALH08 8.67[31]
193 9 "Platonish" Pamela Fryman George Sloan 11 Kasım 2013 (2013-11-11) 9ALH10 8.08[32]
194 10 "Mom and Dad" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 18 Kasım 2013 (2013-11-18) 9ALH09 8.11[33]
195 11 "Bedtime Stories" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 25 Kasım 2013 (2013-11-25) 9ALH12 7.64[34]
196 12 "The Rehearsal Dinner" Pamela Fryman Chuck Tatham 2 Aralık 2013 (2013-12-02) 9ALH11 8.04[35]
197 13 "Bass Player Wanted" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 16 Aralık 2013 (2013-12-16) 9ALH13 7.71[36]
198 14 "Slapsgiving 3: Slappointment in Slapmarra" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 13 Ocak 2014 (2014-01-13) 9ALH15 8.59[37]
199 15 "Unpause" Pamela Fryman Chris Harris 20 Ocak 2014 (2014-01-20) 9ALH14 8.83[38]
200 16 "How Your Mother Met Me" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 27 Ocak 2014 (2014-01-27) 9ALH16 10.81[39]
201 17 "Sunrise" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 3 Şubat 2014 (2014-02-03) 9ALH18 9.98[40]
202 18 "Rally" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 24 Şubat 2014 (2014-02-24) 9ALH17 9.28[41]
203 19 "Vesuvius" Pamela Fryman Barbara Adler 3 Mart 2014 (2014-03-03) 9ALH19 9.11[42]
204 20 "Daisy" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 10 Mart 2014 (2014-03-10) 9ALH20 7.70[43]
205 21 "Gary Blauman" Pamela Fryman Kourtney Kang 17 Mart 2014 (2014-03-17) 9ALH22 7.78[44]
206 22 "The End of the Aisle" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 24 Mart 2014 (2014-03-24) 9ALH21 9.04[45]
207
208
23
24
"Last Forever" Pamela Fryman Carter Bays & Craig Thomas 31 Mart 2014 (2014-03-31) 9ALH23
9ALH24
13.13[46]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ http://www.tv.com/how-i-met-your-mother/zoo-or-false/episode/1334979/summary.html?tag=blackout#
  2. ^ Kondolojy, Amanda (Eylül 25, 2012). "Monday Final Ratings: 'How I Met Your Mother', 'Mike and Molly', 'Voice', 'Bones' Adjusted Up; 'DWTS', 'Revolution', 'Castle' 'Hawaii Five-0' & 'LA Complex' Adjusted Down". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304052727/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/09/25/monday-final-ratings-tt/150036/. Erişim tarihi: Eylül 25, 2012. 
  3. ^ Bibel, Sara (Ekim 2, 2012). "Monday Final Ratings: 'The Voice', 'How I Met Your Mother', 'Dancing With the Stars', '2 Broke Girls' & 'Hawaii Five-0' Adjusted Up; 'IHeartRadio Music Festival' Adjusted Down". TV by the Numbers. 2 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151102201038/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/10/02/monday-final-ratings-the-voice-how-i-met-your-mother-dancing-with-the-stars-2-broke-girls-iheartradio-music-festival-adjusted-down/150993/. Erişim tarihi: Ekim 2, 2012. 
  4. ^ "Monday Final Ratings: 'The Voice', 'DWTS' Adjusted Up; '90210', 'Revolution', 'Partners', '2 Broke Girls', 'Mike & Molly', 'Hawaii Five-0', and 'How I Met Your Mother' Adjusted Down". TV By the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/10/09/monday-final-ratings-the-voice-dwts-adjusted-up-90210-revolution-partners-2-broke-girls-mike-molly-hawaii-five-0-and-how-i-met-your-mother-adjusted-down/152108/. Erişim tarihi: Ekim 9, 2012. 
  5. ^ Bibel, Sara (Ekim 16, 2012). "Monday Final Ratings: '2 Broke Girls', 'Hawaii Five-0' Adjusted Up; 'Revolution' Adjusted Down Plus Final Baseball Numbers". TV by the Numbers. 30 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150930130548/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/10/16/monday-final-ratings-2-broke-girls-hawaii-five-0-adjusted-up-revolution-adjusted-down-plus-final-baseball-numbers/153156/. Erişim tarihi: Ekim 16, 2012. 
  6. ^ "Monday Final Ratings: '2 Broke Girls', & 'Revolution' Adjusted Down; No Adjustment for 'The Mob Doctor', '90210 or 'The Voice'". TV By the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304215032/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/11/06/monday-final-ratings-2-broke-girls-no-adjustment-for-the-mob-doctor-90210-or-the-voice/156346/. Erişim tarihi: Kadım 6, 2012. 
  7. ^ Bibel, Sara. "Monday Final Ratings: 'The Voice' & 'Hawaii Five-0' Adjusted Up; 'Castle', 'Dancing With the Stars' & 'The Mob Doctor' Adjusted Down". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304210236/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/11/13/monday-final-ratings-the-voice-castle-dancing-with-the-stars-the-mob-doctor-adjusted-down/157268/. Erişim tarihi: Kadım 13, 2012. 
  8. ^ Kondolojy, Amanda. "Monday Final Ratings: 'Dancing With the Stars' & 'Gossip Girl' Adjusted Up; 'How I Met Your Mother' Adjusted Down". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304235415/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/11/20/monday-final-ratings-dancing-with-the-stars-how-i-met-your-mother-adjusted-down/158386/. 
  9. ^ Kondolojy, Amanda. "Monday Final Ratings: 'Dancing With the Stars', 'Bones' & '2 Broke Girls' Adjusted Up; 'How I Met Your Mother' & 'The Mob Doctor' Adjusted Down". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303185122/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/11/28/monday-final-ratings-dancing-with-the-stars-bones-how-i-met-your-mother-the-mob-doctor-adjusted-down/159182/. 
  10. ^ Kondolojy, Amanda (Aralık 4, 2012). "Monday Final Ratings: 'How I Met Your Mother' & 'Hawaii Five-0' Adjusted Up; 'Extreme Makeover', 'Gossip Girl' & 'Blake Shelton's Not So Family Christmas' Adjusted Down". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304054802/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/12/04/monday-final-ratings-how-i-met-your-mother-hawaii-five-0-adjusted-up-extreme-makeover-gossip-girl-blake-sheltons-not-so-family-christmas-adjusted-down/160195/. Erişim tarihi: Aralık 4, 2012. 
  11. ^ Bibel, Sara (Aralık 11, 2012). "Monday Final Ratings: 'Gossip Girl' Adjusted Up; 'How I Met Your Mother', 'Extreme Makeover', '2 Broke Girls', 'Hawaii Five-0' Adjusted Down". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303183612/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/12/11/monday-final-ratings-gossip-girl-adjusted-up-how-i-met-your-mother-extreme-makeover-2-broke-girls-hawaii-five-0-adjusted-down/161138/. Erişim tarihi: Aralık 11, 2012. 
  12. 12,0 12,1 Kondolojy, Amanda (Aralık 18, 2012). "Monday Final Ratings: 'The Voice' Adjusted Up; '1600 Penn' Adjusted Down + No Adjustments for 'Gossip Girl' Finale". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304205036/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/12/18/monday-final-ratings-the-voice-adjusted-up-1600-penn-adjusted-down-no-adjustments-for-gossip-girl-finale/162192/. Erişim tarihi: Aralık 18, 2012. 
  13. ^ Kondolojy, Amanda (Ocak 15, 2013). "Monday Final Ratings: 'How I Met Your Mother,' 'The Bachelor' Adjusted Up". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303220235/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/01/15/monday-final-ratings-how-i-met-your-mother-the-bachelor-adjusted-up/165336/. Erişim tarihi: Ocak 15, 2013. 
  14. ^ Bibel, Sarah (Ocak 23, 2013). "Monday Final Ratings: 'Hawaii Five-0' Adjusted Up". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304063531/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/01/23/monday-final-ratings-hawaii-five-0-adjusted-up/166108/. Erişim tarihi: Ocak 23, 2013. 
  15. ^ Bibel, Sarah (Şubat 5, 2013). "Monday Final Ratings: 'The Biggest Loser', 'Bones', '2 Broke Girls', & 'Mike & Molly Adjusted Up; 'Deception' Adjusted Down". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304210416/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/02/05/monday-final-ratings-the-biggest-loser-bones-2-broke-girls-deception-adjusted-down/168001/. Erişim tarihi: Şubat 5, 2013. 
  16. ^ Kondolojy, Amanda (Şubat 12, 2013). "Monday Final Ratings: '2 Broke Girls' & 'Mike & Molly' Adjusted Up; 'The Carrie Diaries' & 'Deception' Adjusted Down". 27 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160527053244/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/02/12/monday-final-ratings-2-broke-girls-the-carrie-diaries-deception-adjusted-down/169145/. Erişim tarihi: Şubat 13, 2013. 
  17. ^ Bibel, Sara (Şubat 19, 2013). "TV Ratings Monday: 'The Following' Rises, 'How I Met Your Mother' Up, '2 Broke Girls' Down, 'Castle' Beats 'Hawaii Five-0'". 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160305140300/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/02/19/tv-ratings-monday-the-following-rises-how-i-met-your-mother-up-2-broke-girls-down-castle-beats-hawaii-five-0/169844/. Erişim tarihi: Şubat 19, 2013. 
  18. ^ Kondolojy, Amanda (Şubat 26, 2013). "Monday Final Ratings: 'The Biggest Loser', 'Rules of Engagement', '2 Broke Girls' & 'The Following' Adjusted Up; 'How I Met Your Mother' & 'The Carrie Diaries' Adjusted Down". 8 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160308235528/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/02/26/monday-final-ratings-the-biggest-loser-rules-of-engagement-2-broke-girls-how-i-met-your-mother-the-carrie-diaries-adjusted-down/170850/. Erişim tarihi: Şubat 27, 2013. 
  19. ^ Bibel, Sara (Mart 19, 2013). "Monday Final Ratings: 'Dancing With the Stars,' 'How I Met Your Mother', 'The Biggest Loser', 'Bones', 'Rules of Engagement', '2 Broke Girls', & 'The Following' Adjusted Up; 'The Carrie Diaries' & 'Deception' Adjusted Down". 12 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160312203341/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/03/19/monday-final-ratings-dancing-with-the-stars-how-i-met-your-mother-the-biggest-loser-bones-rules-of-engagement-2-broke-girls-the-carrie/173801/. Erişim tarihi: Mart 19, 2013. 
  20. ^ Kondolojy, Amanda (Mart 26, 2013). "Monday Final Ratings: 'The Voice', 'Dancing With the Stars', '2 Broke Girls', 'Rules of Engagement', & 'Hawaii Five-O' Adjusted Up; 'Revolution' Adjusted Down". 25 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160425010918/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2013/03/26/monday-final-ratings-the-voice-dancing-with-the-stars-2-broke-girls-rules-of-engagement-revolution-adjusted-down/174984/. Erişim tarihi: Mart 26, 2013. 
  21. ^ Bibel, Sara (Nisan 16, 2013). "Monday Final Ratings: 'The Voice', 'Rules of Engagement', 'How I Met Your Mother' & '2 Broke Girls' Adjusted Up; 'Castle' & 'Terror in Boston' Adjusted Down". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304055424/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/04/16/monday-final-ratings-the-voice-rules-of-engagement-how-i-met-your-mother-castle-terror-in-boston-adjusted-down/178055/. Erişim tarihi: Nisan 16, 2013. 
  22. ^ Bibel, Sara (Nisan 30, 2013). "Monday Final Ratings: 'The Voice', 'The Following', 'Dancing With The Stars', '2 Broke Girls', 'Rules of Engagement', 'Mike & Molly' & '90210' Adjusted Up; 'Revolution' Adjusted Down". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304104630/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/04/30/monday-final-ratings-the-voice-the-following-dancing-with-the-stars-2-broke-girls-rules-of-engagement-mike-revolution-adjusted-down/180190/. Erişim tarihi: Nisan 30, 2013. 
  23. ^ Kondolojy, Amanda (Mayıs 7, 2013). "Monday Final Ratings: 'The Voice', 'Mike & Molly', 'Dancing With the Stars' & '2 Broke Girls' Adjusted Up; 'Revolution' & 'Rihanna 777' Adjusted Down". 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303173104/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/05/07/monday-final-ratings-the-voice-mike-revolution-rihanna-777-adjusted-down/181278/. Erişim tarihi: Mayıs 7, 2013. 
  24. ^ Kondolojy, Amanda (Mayıs 14, 2013). "Monday Final Ratings: 'The Voice', '2 Broke Girls' & 'Hell's Kitchen' Adjusted Up; '90210' & 'Castle' Adjusted Down". 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304235159/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/05/14/monday-final-ratings-the-voice-2-broke-girls-90210-castle-adjusted-down/182604/. Erişim tarihi: Mayıs 14, 2013. 
  25. 25,0 25,1 Kondolojy, Amanda. "Monday Final TV Ratings: 'The Voice' & 'How I Met Your Mother' Adjusted Up; No Adjustment for 'Hostages' or 'The Blacklist'". TV by the Numbers. 16 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160516135759/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2013/09/24/monday-final-tv-ratings-the-voice-no-adjustment-for-hostages-or-the-blacklist/204423/. Erişim tarihi: Eylül 24, 2013. 
  26. ^ Bibel, Sara. "Monday Final TV Ratings: 'The Voice' Adjusted Up; 'The Blacklist' & 'iHeartRadio Music Festival' Adjusted Down". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304205651/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/10/01/monday-final-tv-ratings-the-voice-adjusted-up-the-blacklist-iheartradio-music-festival-adjusted-down/206231/. Erişim tarihi: Ekim 1, 2013. 
  27. ^ Kondolojy, Amanda (Ekim 8, 2013). "Monday Final TV Ratings: 'The Voice', 'Mom','Sleepy Hollow', 'How I Met Your Mother', 'Bones', '2 Broke Girls' Adjusted Up; 'The Blacklist', 'Dancing With the Stars', 'Beauty and the Beast'& 'Castle' Adjusted Down". TV by the Numbers. 26 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160426211345/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2013/10/08/monday-final-tv-ratings-the-voice-mom-how-i-met-your-mother-bones-2-broke-girls-adjusted-up-the-blacklist-dancing-with-the-stars-beauty-and-the-beast-castle/207510/. 
  28. ^ Bibel, Sara. "Monday Final TV Ratings: 'Sleepy Hollow'. 'How I Met Your Mother', '2 Broke Girls' & 'Mom' Adjusted Up; 'The Blacklist' Adjusted Down". TV by the Numbers. 28 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160428150144/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2013/10/15/monday-final-tv-ratings-sleepy-hollow-how-i-met-your-mother-2-broke-girls-the-blacklist-adjusted-down/209193/. Erişim tarihi: Ekim 15, 2013. 
  29. ^ Kondolojy, Amanda (Ekim 22, 2013). "Monday Final TV Ratings: 'The Voice', 'How I Met Your Mother', 'Bones', & 'Dancing With the Stars' Adjusted Up; 'Hart of Dixie', '2 Broke Girls', 'Beauty and the Beast', 'Mom' & 'Hostages' Adjusted Down". TV by the Numbers. 13 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160413154855/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/10/22/monday-final-tv-ratings-the-voice-how-i-met-your-mother-bones-hart-of-dixie-2-broke-girls-beauty-and-the-beast-mom-host/210607/. Erişim tarihi: Ekim 22, 2013. 
  30. ^ "Monday Ratings: Castle, HIMYM, The Voice, Hostages, Blacklist, Mom". TV Series Finale. Ekim 29, 2013. 31 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160131145914/http://tvseriesfinale.com/tv-show/monday-ratings-castle-himym-the-voice-hostages-blacklist-mom-30592/. 
  31. ^ Kondolojy, Amanda (Kasım 5, 2013). "Monday Final TV Ratings: 'Dancing With the Stars' and 'Castle' Adjusted Down; No Adjustment for 'Sleepy Hollow' or 'Mike & Molly'". TV by the Numbers. 28 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160428143307/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2013/11/05/monday-final-tv-ratings-dancing-with-the-stars-and-castle-adjusted-down-no-adjustment-for-sleepy-hollow-or-mike-molly/213621/. Erişim tarihi: Kasım 5, 2013. 
  32. ^ Bibel, Sara (Kasım 12, 2013). "Monday Final TV Ratings: 'Sleepy Hollow,' 'Castle' & 'Mike & Molly' Adjusted Up". TV by the Numbers. 25 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160425012815/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2013/11/12/monday-final-tv-ratings-sleepy-hollow-castle-mike-molly-adjusted-up/215140/. Erişim tarihi: Kasım 12, 2013. 
  33. ^ Kondolojy, Amanda (Kasım 19, 2013). "Monday Final TV Ratings: 'The Voice' Adjusted Up; 'Dancing With the Stars' & 'Castle' Adjusted Down". TV by the Numbers. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160304194413/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/11/19/monday-final-tv-ratings-the-voice-adjusted-up-dancing-with-the-stars-castle-adjusted-down/216595/. Erişim tarihi: Kasım 19, 2013. 
  34. ^ Bibel, Sara (Kasım 26, 2013). "Monday Final TV Ratings: 'The Voice' & 'Mom' Adjusted Up". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303203746/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/11/26/monday-final-tv-ratings-the-voice-mom-adjusted-up/218242/. Erişim tarihi: Kasım 26, 2013. 
  35. ^ Kondolojy, Amanda (Aralık 4, 2013). "Monday Final TV Ratings: 'How I Met Your Mother' Adjusted Up; 'The Blacklist' & 'The Voice' Adjusted Down". TV by the Numbers. 25 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150725023755/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/12/04/monday-final-tv-ratings-how-i-met-your-mother-adjusted-up-the-blacklist-the-voice-adjusted-down/219688/. Erişim tarihi: Aralık 4, 2013. 
  36. ^ Kondolojy, Amanda (Aralık 17, 2013). "Monday Final TV Ratings: 'The Sing-Off' & 'The Great Christmas Light Fight' Adjusted Up". TV by the Numbers. 3 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160403194745/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2013/12/17/monday-final-tv-ratings-the-sing-off-the-great-christmas-light-fight-adjusted-up/222963/. Erişim tarihi: Aralık 17, 2013. 
  37. ^ Kondolojy, Amanda (Ocak 14, 2014). "Monday Final TV Ratings: 'Intelligence', 'Mom' & 'The Bachelor' Adjusted Up". TV by the Numbers. 28 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160428140709/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/01/14/monday-final-tv-ratings-intelligence-mom-the-bachelor-adjusted-up/229138/. Erişim tarihi: Ocak 14, 2014. 
  38. ^ Bibel, Sara (Ocak 22, 2014). "Monday Final TV Ratings: 'How I Met Your Mother' Adjusted Up, 'Beauty & the Beast' Adjusted Down & Final 'Sleepy Hollow' Numbers". TV by the Numbers. 27 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160427121812/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/01/22/monday-final-tv-ratings-how-i-met-your-mother-adjusted-up-beauty-the-beast-adjusted-down-final-sleepy-hollow-numbers/231083/. Erişim tarihi: Ocak 22, 2014. 
  39. ^ Kondolojy, Amanda (Ocak 28, 2014). "Monday Final TV Ratings: No Adjustment to 'How I Met Your Mother', 'The Following', or 'Beauty and the Beast'". TV by the Numbers. 27 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160427115747/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/01/28/monday-final-tv-ratings-no-adjustment-to-how-i-met-your-mother-the-following-or-beauty-and-the-beast/232509/. Erişim tarihi: Ocak 28, 2014. 
  40. ^ Bibel, Sara (Şubat 4, 2014). "Monday Final TV Ratings: 'How I Met Your Mother', 'Almost Human', 'Mike & Molly', 'Mom' &'Beauty and the Beast' Adjusted Up". TV by the Numbers. 27 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160427050514/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/02/04/monday-final-tv-ratings-how-i-met-your-mother-almost-human-mike-molly-mom-beauty-and-the-beast-adjusted-up/234359/. Erişim tarihi: Şubat 4, 2014. 
  41. ^ Kondolojy, Amanda (Şubat 25, 2014). "Monday Final TV Ratings: 'The Bachelor' Adjusted Up; No Adjustment for 'Almost Human' or 'Star-Crossed'". TV by the Numbers. 27 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160427150911/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/02/25/monday-final-tv-ratings-the-bachelor-adjusted-up-no-adjustment-for-almost-human-or-star-crossed/239884/. 
  42. ^ Bibel, Sara (Mart 4, 2014). "Monday Final TV Ratings: 'The Bachelor' Adjusted Up; 'The Following' Adjusted Down". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/03/04/monday-final-tv-ratings-the-bachelor-adjusted-up-the-following-adjusted-down/241861/. Erişim tarihi: Mart 4, 2014. 
  43. ^ Kondolojy, Amanda (Mart 11, 2014). "Monday Final TV Ratings: 'The Bachelor' Adjusted Up; No Adjustment for 'Believe', 'Beauty and the Beast' or 'Bones'". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160303224138/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/03/11/monday-final-tv-ratings-the-bachelor-adjusted-up-no-adjustment-for-believe-beauty-and-the-beast-or-bones/243628/. Erişim tarihi: Mart 11, 2014. 
  44. ^ Bibel, Sara (Mart 18, 2014). "Monday Final TV Ratings: 'The Voice', 'Dancing With the Stars' & '2 Broke Girls' Adjusted Up; 'The Blacklist' Adjusted Down". TV by the Numbers. 7 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160507095830/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/03/18/monday-final-tv-ratings-the-voice-dancing-with-the-stars-the-blacklist-adjusted-down/245672/. Erişim tarihi: Mart 18, 2014. 
  45. ^ Kondolojy, Amanda (Mart 25, 2014). "Monday Final TV Ratings: 'The Voice', 'How I Met Your Mother', 'Castle', & 'Dancing With the Stars' Adjusted Up; 'The Blacklist' & 'Intelligence' Adjusted Down". TV by the Numbers. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160504125316/http://tvbythenumbers.zap2it.com:80/2014/03/25/monday-final-tv-ratings-the-voice-how-i-met-your-mother-castle-the-blacklist-intelligence-adjusted-down/247722/. Erişim tarihi: Mart 25, 2014. 
  46. ^ Bibel, Sara (Nisan 1, 2014). "Monday Final TV Ratings: 'How I Met Your Mother' & 'Dancing With The Stars' Adjusted Up; 'Friends With Better Lives' Adjusted Down". Twitter. 17 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20160817044815/http://tvbythenumbers.zap2it.com/2014/04/01/monday-final-tv-ratings-how-i-met-your-mother-friends-with-better-lives-adjusted-down/249839/. Erişim tarihi: Nisan 1, 2014.