Britney Spears'ın kazandığı ve aday gösterildiği ödüller listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Britney Spears'ın kazandığı ve aday gösterildiği ödüller listesi, Amerikalı pop müzik şarkıcısı Britney Spears'ın kariyeri boyunca elde ettiği ödül ve adaylıkları içermektedir.

Moda[değiştir | kaynağı değiştir]

Cosmopolitan Fragrance Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2010 Circus Fantasy Best Celebrity Fragrance For Women Kazandı[1]
2011 Fantasy Best Celebrity Fragrance For Women - Readers' Award Kazandı

Grammy Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2006 Curious Best Fragrance - drugstore Kazandı[2]
2007 Curious Best Fragrance - drugstore Kazandı[3]
2008 Curious Best Fragrance - drugstore Kazandı
2009 Curious Best Fragrance - drugstore Kazandı[4]
2010 Curious Best Fragrance - drugstore Kazandı[5]

Miscellaneous Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2005 Curious Consumer's Choice Awards Kazandı

Fragrance Foundations[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2005 Curious Best Woman Fragrance Kazandı

Müzik[değiştir | kaynağı değiştir]

Sinema ve televizyon[değiştir | kaynağı değiştir]

MTV Movie Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2002 Dönüm Noktası Breakthrough Female Performance Adaylık[6]
Best Dressed Adaylık[6]

BMI Film & TV Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2005 Britney Spears, Scott Bennett (Zoey 101) Best Original Song Kazandı
2008 Kazandı

Teen Choice Ödülleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2002 Dönüm Noktası Choice Movie: Actress, Drama/Action Adventure Adaylık
Britney Spears, Anson Mount Choice Movie: Chemistry Adaylık
2005 Britney & Kevin: Chaotic Choice TV Show: Reality Adaylık
Kendisi Choice TV: Female Personality Kazandı

People Choice Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2009 How I Met Your Mother Favorite Scene Stealing Guest Star Adaylık
2011 Glee Favourite TV Guest Star Adaylık

Razzie Awards[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Aday gösterilen çalışma Ödül Sonuç
2002 Dönüm Noktası Worst Actress of the Year Kazandı
2004 Fahrenheit 9/11 Worst Supporting Actress Kazandı

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Cosmopolitan Fragrance Awards (2010). Cosmopolitan.co.uk. Accessed 2012-05-22.
  2. ^ The Glammies! (2006). glamour.com. Accessed 2012-05-25.
  3. ^ Best Beauty Buys Ever! (2007). glamour.com. Accessed 2012-05-25.
  4. ^ 24 Best Beauty Buys Now (2009). glamour.com. Accessed 2012-05-25.
  5. ^ The 2010 Glammy Award Winners (2010). glamour.com. Accessed 2012-05-25.
  6. ^ a b MTV movie awards (2002). mtv.com. Accessed 2012-05-22.