Brian O'Conner

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Brian O'Conner
İlk görünümHızlı ve Öfkeli (2001)
Son görünümHızlı ve Öfkeli 7 (2015)
CanlandıranPaul Walker
Bilgileri
Takma ad(lar)ıBrian Earl Spilner
CinsiyetErkek
ÇocuklarJack O'Conner
Doğum ve ölümd. 14 Temmuz 1978 , ABD

Brian O'Conner, Hızlı ve Öfkeli serisinde Paul Walker tarafından canlandırılmış kurgusal bir karakterdir.

Brian O'Conner serinin ilk filmi Hızlı ve Öfkeli'de görüldü. Filmin başrolleri Dominic Toretto ve Brian O'Conner karakterleridir. Filmin başrolleri Brian ve Dominic Toretto karakteridir. Devlet ajanlığı yapan Brian sevdiği kadın Mia Toretto'nun abisiyle iş içerisine girmiş ve ajanlıktan atılmıştır.[1] Roman Pearce ile çocukluk arkadaşıdır.

Brian O'Conner modern sinemanın en popüler karakterlerinden biridir ve Paul Walker'ın bir Hollywood yıldızı olmasına izin veren roldür. Performanslarından dolayı Vin Diesel ile En İyi Ekran Ekibi 2002 ve 2014 MTV Film Ödüllerini kazandı ve Paul Walker bu karakterle güçlü bir şekilde özdeşleşti. Brian O'Conner karakteri Hızlı ve Öfkeli serisinin ömrünün birincil nedenleri arasında yaygın olarak kabul edildi.[2] Paul Walker'ın 30 Kasım 2013'te bir araç kazasında ölümünden sonra karakter emekliye ayrıldı.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Brian O'Conner wikipedia". 23 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2022. 
  2. ^ Paul Walker's 'Fast & Furious' Character to 'Retire' in 'Fast & Furious 7'. 5 Ağustos 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Posted January 3, 2014 by Kelly Woo.

Dış Bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]