Batman karakterleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Aşağıda, 11 Eylül 2004'ten 22 Mart 2008'e kadar yayınlanan The Batman televizyon dizisinde yer alan karakterlerin bir listesi bulunmaktadır. Animasyon tarzı, Jackie Chan Adventures'ınkine güçlü bir benzerlik gösteriyor, çünkü Jeff Matsuda her iki şovun da baş karakter tasarımcısıydı. Joker, Penguin ve Riddler gibi dizide yer alan süper kötü adamların çoğu, çizgi roman benzerlerinden çok farklı ve Two-Face, Scarecrow, Ra's al Ghul ve Mad Hatter gibi Batman'in önemli düşmanları dizide yok. baştan sona dizi. Ana akım DC çizgi romanlarından uyarlanan birçok karakter görünürken, bazıları yalnızca dizinin The Batman Strikes adlı bağlantılı çizgi romanında yer aldı. Konuk Olarak Görünmesi Planlanan Ancak Sonunda Görünmeyen Karakterler Wonder Woman,[1] Bizarro,[1] Vigilante,[2] Ve Owlman idi .

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "The World's Finest – The Batman". Worldsfinestonline.com. 8 Şubat 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2011. 
  2. ^ "The World's Finest – The Batman". Worldsfinestonline.com. 24 Eylül 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ocak 2011.