Aygün Kazımova şarkıları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Aygün Kazımova şarkıları listesi

  • AYA
  • Yakıştın Bana
  • Hayat Ona Güzel
  • İkinci Sen
  • İkinci Sen (Batu Çaldıran Remix)
  • Telafisi Yok
  • Unutmuşam
  • Aklım Başıma Geldi
  • Nankör
  • Seni Böyle Sevmediler
  • Yene Tek
  • Sene Xesteyem
  • Hardasan
  • S.U.S.
  • Gol
  • Dola Mənə Qolunu
  • Petrol
  • Arama Beni
  • "Coffee from Colombia (feat. Snoop Dogg) "
  • "Coffee from Colombia (Tavo Radio Mix)(feat. Snoop Dogg)"
  • "Coffee from Colombia (Tavo Loves Colombia House Mix)(feat. Snoop Dogg)"
  • "Coffee from Colombia (Suat Ateşdağlı Remix)(feat. Snoop Dogg)"
  • "Coffee from Colombia (Radio Killer Remix)(feat. Snoop Dogg)"
  • "Coffee from Colombia (My Digital Enemy Radio Mix)(feat. Snoop Dogg)"
  • "Coffee from Colombia (My Digital Enemy Club Remix)(feat. Snoop Dogg)"
  • "Coffee from Colombia (Extended Version)(feat. Snoop Dogg) "
  • "Coffee from Colombia (Burak Yeter Remix)(feat. Snoop Dogg) "
  • "Coffee from Colombia (Bimbo Jones Radio Mix)(feat. Snoop Dogg) "
  • "Coffee from Colombia (Bimbo Jones Dub Mix)(feat. Snoop Dogg) "
  • "Coffee from Colombia (Bimbo Jones Club Remix)(feat. Snoop Dogg)"
  • "Я и ты"
  • "Ey mənim dünyam"
  • "Matros"
  • "Eşqin düşgünü"
  • "Məhəbbət üçbucağı"
  • "Bir payız gecəsi"
  • "Özüm özümü aldadıram"
  • "Mən sevirəm səhərə qədər"
  • "Легенда о любви"
  • "Я девушка восточная (Remix)"
  • "Карие глаза"
  • "Avarasan"
  • "Sevdim"
  • "Qəlbimin şəklini çək"
  • "Dözə bilmirəm"
  • "Kişilər"
  • "Tez gəl"
  • "Dön ne olur"
  • "Mən Aydan gəlmişəm"
  • "Didem"
  • "Жду"
  • "Yar-yar"
  • "Cüt badam"
  • "İnanmayardım"
  • "Olmuşam varam"
  • "Uyma"
  • "Yağış (Remix)"
  • "Məni Sevirsən"
  • "Bizim Qızlar"
  • "Ötən İllər"
  • "Gözləyirəm"
  • "Özümü aldadıram"
  • "Ürəyim Od Tutub"
  • "Yollar Ayrıcında"
  • "İtgin Gəlin"
  • "Gəncəm"
  • "Acı Tale"
  • "Sən Hardan Gəldin"
  • "Ömrüm - Günüm"
  • "Seversen Mı"
  • "Dıldarım"
  • "Bakı Qızları"
  • "Olanlar Oldu"
  • "İstemırem"
  • "Oduma Alıshmırsan"
  • "Qarabaqı Gozel Gordum"
  • "Xan Qızı"
  • "Geceler Sensız"
  • "Dozmedı Qelbım"
  • "Aq Cıcekler"
  • "Oqlanlar"
  • "Senden Bashqa, Pt. 2"
  • "Menım Deyıl"
  • "Sevdı Urek"
  • "Senden Nıgaranam"
  • "Matros"
  • "Heyatımla Oynama"
  • "Mehebbet Dıyarı"
  • "Danma"
  • "Mehebbet Ucbucaqı"
  • "Ozumu Aldadıram"  
  • "Men Sevırem Sehere Qeder"
  • "Eshqın Dushgunu"
  • "Avarasan"
  • "Bir Payız Gecesi"  
  • "Cennet Baqı"  
  • "Bır Daha"  
  • "Heyatımla Oynama, Pt. 2"  
  • "Mavı Royamsan"  
  • "Qayıt Gel"  
  • "Yeni Versiya"  
  • "Tenha Qadın"  
  • "Sensızlıyım"  
  • "Elvida"  
  • "Qelbımın Sheklını Cek"  
  • "Senı Gozlerem"
  • "Tez Gel"  
  • "Yol Polısı"  
  • "Tenha Qadın (feat. Mono)"  
  • "Inanmayardın"  
  • "Sensız"  
  • "Uyma"  
  • "Eshq Badesı"  
  • "Sen Inanmadın"  
  • "Gel (feat. Elxan)"  
  • "Gec Olacaq"  
  • "Sevirem Demedım"  
  • "Veten"  
  • "Yeni Versiya"  
  • "Yar"
  • "Senden Bashqa"
  • "Kıshıler"
  • "Mix 1"
  • "Bılmedım"
  • "Mix 2"
  • "Bır Gun"
  • "Incı"
  • "Son Soz"
  • "Men Aygunem"
  • "Reyhan"
  • "Seni Dushundukce"
  • "Bade Ne Bade"
  • "Gel Ey Seher"
  • "Doze Bilmirem"
  • "Sigara"
  • "Kecmish Olan"
  • "Eceb Yarashiriq"