Aygün Kazımova şarkıları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Azeri şarkıcı Aygün Kazımova'nın şarkıları listesi. Azeri şarkıcı Aygün Kazımova, günümüze kadar ondan fazla stüdyo albümü yayımladı ve çeşitli sanatçılar ile iş birliği projeleri içinde bulundu.

Şarkı listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

İçindekiler
1 · 2 · 3 · A · B · Ç · D · E · F · G · H · I · İ · K · M · N · O · Ö · P · R · S · Ş · T · U · Ü · V · Y · Z
Sinan Akçıl, İkinci Sen şarkısının söz ve müziğini yazdı
Eldar Mansurov, "Sevgi gülleri" albümünün tüm şarkılarının bestelenmesinde görev aldı.
Serdar Ortaç, Hayat Ona Güzel şarkısının söz ve müziğini yazdı
Azeri söz-yazarı Leyli Erol, Seni Böyle Sevmediler, Aklım Başıma Geldi, Səssiz Sinema, Təsadüf ve diğer şarkılarının sözlerini yazdı
Azeri söz-yazarı Hakan Erol, Seni Böyle Sevmediler, Aklım Başıma Geldi, Səssiz Sinema, Təsadüf, Sənə Xəstəyəm ve diğer şarkılarının müziğini yazdı. Səssiz Sinema, Düşün məni şarkılarını aranje etdi.

Yayımlanan şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Anahtar
Single olarak yayımlanan şarkılar Single olanları gösterir.
 • Azerice'den farklı sözler içerdiğini gösterir.
Şarkı Sanatçı(lar) Yazar(lar) Albüm Yıl Kay.
"Coffee from Colombia" Aygün Kazımova, Snoop Dogg
  • Maria Andrei Tiberiu,
  • Sprianu Stefan,
  • Cazan Serban Ionut,
  • Marcus Bell,
  • Fotios Stefos
Coffee from Colombia 2014 [1]
"Hayat Ona Güzel" dagger Aygün Kazımova Serdar Ortaç Hayat Ona Güzel 2012 [2]
"İkinci Sen" dagger Aygün Kazımova, Sinan Akçıl Sinan Akçıl İkinci Sen 2012 [3]
"İkinci Sen (Batu Çaldıran (Remix)" dagger Aygün Kazımova, Sinan Akçıl Sinan Akçıl, Batu Çaldıran İkinci Sen (Batu Çaldıran (Remix) 2012
"Telafisi Yok" dagger Aygün Kazımova Elif Nur Telafisi Yok 2013
"S.U.S." dagger Aygün Kazımova Vüqar Əbdülov, Stephane Mgebrishvili S.U.S. 2017 [4]
"Hardasan" dagger Aygün Kazımova İsmayıl Əsədov, Gülağa Tənha Hardasan 2018
"Yaraşdın Mənə" dagger Aygün Kazımova, Rauf Nicat Melikov Yaraşdın Mənə 2018
"AYA" dagger Aygün Kazımova, Rauf Nicat Melikov AYA 2018
"Arama Beni" dagger Aygün Kazımova Altan Çetin Arama Beni 2016 [5]
"Aklım Başıma Geldi" dagger Aygün Kazımova Hakan Erol, Leyli Erol Aklım Başıma Geldi 2015
"Gol" dagger Aygün Kazımova Aygün Kazımova, Namiq Qaraçuxurlu Gol 2012
"Şəklimi çək" Aygün Kazımova Vaqif Gərayzadə, İsmayıl Dadaşov Sevdim 2001
"Seni Böyle Sevmediler" dagger Aygün Kazımova Hakan Erol, Leyli Erol Seni Böyle Sevmediler 2015
"Sigara" Aygün Kazımova Vakıf Gerayzade, İsmayıl Dadaşov 2002
"Petrol" dagger Aygün Kazımova, Miri Yusif Miri Yusif, Emin Əfəndi Petrol 2010
"Unutmuşam" dagger Aygün Kazımova, Elçin Cəfərov Tural Bayraməliyev Unutmuşam 2015 [6]
"Dola Mənə Qolunu" dagger Aygün Kazımova Cəlal Qurbanov, Faiq Sücəddinov Dola Mənə Qolunu 2017
"Dedi qodu" Namiq Qaraçuxurlu, Aygün Kazımova Namiq Qaraçuxurlu "Dedi qodu" 2009
"Bayatılar" Aygün Kazımova Eldar Mansurov, Vahid Əziz 2006
"Nankör" Aygün Kazımova Gövhər Həsənzadə, Cəlal Qurbanov 2012
"Azərbaycan - Türkiyə" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Bahtiyar Vahapzade 1997
"Yenə Tək" Aygün Kazımova Namiq Qaraçuxurlu, Minayə İbrahimova "Yenə Tək" 2008
"Mənim tayım deyilsən" Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"Sevgilim" Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"Gəl, yarım" Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"Sevgi yağışı" Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"Səni tapdım" Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"Gülər" Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"Səbr etdim" Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"Arzulamışam" Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"Sevgisiz sevgi" dagger Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"Apar məni" Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"Arzular" Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"My Baby" Aygün Kazımova Sevinc Ağasıyeva "Yenə Tək" 2008
"De ki, De ki" Aygün Kazımova Namiq Qaraçuxurlu, María Gracia Ortiz Vázquez "Yenə Tək" 2008
"Vəfasız yarım" Aygün Kazımova "Yenə Tək" 2008
"Sənə Xəstəyəm" dagger Aygün Kazımova Fərdi Quliyev, Hakan Erol Lyrics by Ferdi Guliyev, Sənə Xəstəyəm, Ferdi Music 2014
"İtgin gəlin" Aygün Kazımova Əlibala Hacızadə, Cavanşir Guliyev Ömrüm - Günüm 1994
"Bu sevgi" Aygün Kazımova Vahid Əziz, Eldar Mansurov Eldar Mansurovun bəstələri / Bayatı 1989
"Uzaqlıq" Aygün Kazımova Vahid Əziz, Eldar Mansurov Eldar Mansurovun bəstələri / Bayatı 1989
"Bizdən danışaq" dagger Aygün Kazımova, Rauf Aygün Səmədzadə, Fidan Cəbiyeva Bizdən danışaq 2020 [7][8]
"Duy" dagger Aygün Kazımova Aygün Kazımova, David Vendetta, MC Murad "DUY" 2018
"Əlbəttə" Aygün Kazımova Azər Şirin, Kakhaber Tsiskaridze "DUY" 2018
"Ona söylə" Aygün Kazımova Azər Şirin, Kakhaber Tsiskaridze "DUY" 2018
"Toy boy" Aygün Kazımova MC Murad, Kakhaber Tsiskaridze "DUY" 2018
"Cücələrim" Aygün Kazımova Kamber Hüseynli, Tevfik Mütellibov "DUY" 2018
"Mən gəlirəm" dagger Aygün Kazımova Sevinc Ağasıyeva "Mən gəlirəm" 2019
"Paramparça" dagger Aygün Kazımova Pərviz Mahmudov, Günər Əliyev "Paramparça" 2019 [9]
"Bağışla" dagger Aygün Kazımova, Miri Yusif Miri Yusif "Bağışla" 2016 [10]
"Can Azərbaycan" dagger  • [a] Aygün Kazımova, Filipp Kirkorov Alisher, Oleg Vladi "Can Azərbaycan" 2019
"İcazəli" dagger Aygün Kazımova, Miri Yusif Kamal KQB, Farid Aqa "İcazəli" 2020 [11][12]
"Dəli fikirlər" dagger Aygün Kazımova Kazımcan, Qarabasma "Dəli fikirlər" 2020 [13]
"Məni sevirsən" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev Ömrüm - Günüm 1997
"Bizim qızlar" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev Ömrüm - Günüm 1997
"Ötən illər" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev Ömrüm - Günüm 1997
"Gözləyirəm" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev Ömrüm - Günüm 1997
"Ürəyim od tutub" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev Ömrüm - Günüm 1997
"Yollar ayrıcında" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev Ömrüm - Günüm 1997
"Gencem" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev Ömrüm - Günüm 1997
"Acı tale" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev Ömrüm - Günüm 1997
"Sən hardan gəldin" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev Ömrüm - Günüm 1997
"Ömrüm - günüm" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev Ömrüm - Günüm 1997
"Я и ты" Aygün Kazımova Alica May, Kamal Aygün 2000
"Ey mənim dünyam" Aygün Kazımova Vakıf Gerayzade Aygün 2000
"Matros" Aygün Kazımova Vakıf Gerayzade Aygün 2000
"Eşqin düşgünü" Aygün Kazımova Aygün 2000
"Məhəbbət üçbucağı" Aygün Kazımova Aygün 2000
"Bir payız gecəsi" Aygün Kazımova Eldar Mansurov Aygün 2000
"Özüm özümü aldadıram" Aygün Kazımova Sevinc Qasımova, Nüsrət Kəsəmənli Aygün 2000
"Mən sevirəm səhərə qədər" Aygün Kazımova Aygün 2000
"Avarasan" Aygün Kazımova Vakıf Gerayzade Aygün 2000
"Легенда о любви" Aygün Kazımova Eldar Mansurov, Elçin İmanov Aygün 2000
"Карие глаза" Aygün Kazımova Vakıf Gerayzade Aygün 2000
"Я девушка восточная (Remix)" Aygün Kazımova Vakıf Gerayzade Aygün 2000
"Düşün məni" dagger Aygün Kazımova Sevin Şirin, Sevin Tağıyeva "Düşün məni" 2011
"Səssiz sinema" dagger Aygün Kazımova Hakan Erol, Leyli Erol "Səssiz sinema" 2012
"Jalma" dagger Aygün Kazımova, Filipp Kirkorov Zornitsa Popova, Zhivko Kolev "Jalma" 2019 [14]
"Пусть" dagger Aygün Kazımova Yevgeniya Trubaçova, Stephane Mgebrishvili "Пусть" 2018 [15]
"Paramparça (Acoustic Version)" Aygün Kazımova Günər Əliyev, Pərviz Mahmudov By SS Production 2020 [16]
"Vokaliz" Aygün Kazımova Eldar Mansurov "Sevgi gülləri" 2003
"Gecələr keçir" Aygün Kazımova Eldar Mansurov, Vahid Əziz "Sevgi gülləri" 2003
"Mən aydan gəlmişəm" Aygün Kazımova Eldar Mansurov, Kəmalə Qasımova "Sevgi gülləri" 2003
"Sən hardasan" Aygün Kazımova Eldar Mansurov, Baba Vəziroğlu "Sevgi gülləri" 2003
"До свиданья лето" Aygün Kazımova Eldar Mansurov, Elçin İmanov "Sevgi gülləri" 2003
"Gülüm, onda bilinəcək" Aygün Kazımova Eldar Mansurov, Tufan Tərlanoğlu "Sevgi gülləri" 2003
"Gec olacaq" Aygün Kazımova Eldar Mansurov, Piruz Dilənçi "Sevgi gülləri" 2003
"Səsim səsinə öyrəşib" Aygün Kazımova Eldar Mansurov, Cabir Novruz "Sevgi gülləri" 2003
"Bir daha" Aygün Kazımova, Samir Bağırov Eldar Mansurov, Pənah Rüstəm "Sevgi gülləri" 2003
"Niyə danırsan" Aygün Kazımova, Səməd Səmədov Eldar Mansurov, Vahid Əziz "Sevgi gülləri" 2003
"İlqarə qızım" Aygün Kazımova Eldar Mansurov, Pənah Rüstəm "Sevgi gülləri" 2003
"Sevgi gülləri" Aygün Kazımova Eldar Mansurov, Vahid Əziz "Sevgi gülləri" 2003
"Jalma" dagger Aygün Kazımova Zornitsa Popova, Zhivko Kolev "Jalma" 2020 [17]
"Ehtiyacım var" dagger Aygün Kazımova Saleh Sabat və İsmayıl Asadov "By SS Production" 2019 [18]
"Qoy bütün aləm bizdən danışsın" dagger Aygün Kazımova, Üzeyir Mehdizadə Üzeyir Mehdizadə "O mənim olmalıdır" 2012 [19]
"Kim dinler sizi" dagger Aygün Kazımova Fikret Şeneş, Anonim "By SS Production" 2019 [20]
"Gedək şəhərdən" dagger Aygün Kazımova, Rəsul Əfəndiyev Elsevər Göyçaylı "By SS Production" 2019 [20]
"Sevdim" dagger Aygün Kazımova Burçin Birgen, Nikos Karvelas "Sevdim" 2001
"Dözə bilmirəm" Aygün Kazımova Eldar Mansurov "Sevdim" 2001
"Kişilər" Aygün Kazımova Xanım İsmayılqızı "Sevdim" 2001
"Tez gəl" dagger Aygün Kazımova Xanım İsmayılqızı "Sevdim" 2001
"Dön ne olur" Aygün Kazımova Sezgin Büyük "Sevdim" 2001
"Mən aydan gəlmişəm" Aygün Kazımova Eldar Mansurov "Sevdim" 2001
"Didem" Aygün Kazımova Ömer Daniş "Sevdim" 2001
"Жду" Aygün Kazımova "Sevdim" 2001
"Yar - yar" Aygün Kazımova Nikos Terzis, Kamal "Sevdim" 2001
"Cüt badam" Aygün Kazımova "Sevdim" 2001
"İnanmayardım" Aygün Kazımova "Sevdim" 2001
"Olmuşam varam" Aygün Kazımova "Sevdim" 2001
"Yağış (Remix)" Aygün Kazımova "Sevdim" 2001
"Uyma" dagger Aygün Kazımova "Sevdim" 2001
"Getmə" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Miryusif Ah...! 1999
"Tənha qadın" dagger Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Zahidə xanım Ah...! 1999
"İtgin gəlin" dagger Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Əlibaba Hacızadə Ah...! 1999
"Son gecə" dagger Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Piruz Dilənçi Ah...! 1999
"Sevirəm demədim" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Yusif Həsənbəy Ah...! 1999
"Falçı" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Bəxtiyar Vahapzade Ah...! 1999
"Qızım" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Adil Babayev Ah...! 1999
"Vəfasızsan" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Kəmalə Şıxəliqızı Ah...! 1999
"Bilməm" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Əlibaba Hhacızadə Ah...! 1999
"Səninlə" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Zenfira Quliyeva Ah...! 1999
"Ot kökü üstə bitər" Aygün Kazımova Cavanşir Guliyev, Vaqif Səmədoğlu Ah...! 1999
"Sevərsənmi" Aygün Kazımova "Sevərsənmi" 2005
"Dildarım" Aygün Kazımova Rəhim Rəhimli "Sevərsənmi" 2005
"Bakı qızları" Aygün Kazımova Cabir Novruz, Oqtay Kazımi "Sevərsənmi" 2005
"İstəmirəm" Aygün Kazımova Tünzalə Ağayeva, Baba Vəziroğlu "Sevərsənmi" 2005
"Olanlar oldu" Aygün Kazımova Gövhər Həsənzadə "Sevərsənmi" 2005
"Oduma Alşmırsan" Aygün Kazımova "Sevərsənmi" 2005
"Qarabağı gözəl gördüm" Aygün Kazımova Cavançir Guliyev, Baba Veziroğlu "Sevərsənmi" 2005
"Xan qızı" Aygün Kazımova Eldar Mansurov "Sevərsənmi" 2005
"Gecələr Sənsiz" Aygün Kazımova İsa Məlikov, Elnara Halilova "Sevərsənmi" 2005
"Dözmədi qəlbim"
  • Aygün Kazımova,
  • Namiq Qaraçuxurlu
"Sevərsənmi" 2005
"Ağ çiçəklər" Aygün Kazımova "Sevərsənmi" 2005
"Oğlanlar" Aygün Kazımova "Sevərsənmi" 2005
"Никогда" Aygün Kazımova "Sevərsənmi" 2005
"Qədrini bilək"
  • Aygün Kazımova,
  • Zülfiyyə Xanbabayeva,
  • Alim Qasımov
1988
"Rəhm eylə"
  • Aygün Kazımova,
  • Aygün Məlik,
  • Alim Qasımov
1988
"Güləş"
  • Aygün Kazımova,
  • Alim Qasımov
Nailə Mirməmmədli, Cəlal Qurbanov 2012
"Azərbaycan bayrağı" Aygün Kazımova Zərifə Quliyevaya, Tural Bayraməliyev 2013
"Mavi"
  • Aygün Kazımova
  • Elşad Xose
  • Dəyirman
"İxlas" 2005
"Şəhidlər" Aygün Kazımova Vüsal Qurbanov 1992
"Əllərini uzat gülüm" Aygün Kazımova Vakıf Gerayzade 1993
"Yalana bax" Aygün Kazımova Sevinc Şirin, Sevinc Tağıyeva 2016
"Ağlasın"
  • Aygün Kazımova
  • Samir Piriyev
2016
"Sevgilim"
  • Aygün Kazımova
  • Samir Bağırov
Calal Qurbanov 2016
"The Girl From Ipanema"
  • Aygün Kazımova
  • W trio
  • Astrud Gilberto,
  • Antônio Carlos Jobim
  • João Gilberto
2000
"Ad günü" Aygün Kazımova Aygün Səmədzadə, Genire Paşayeva
"Yol gedirəm" Aygün Kazımova Aygün Səmədzadə, Nurengin Gün 2010
"Hey gidi günler" Aygün Kazımova Elvin Mehmanlı 2017
"Küsməyək" Aygün Kazımova, Röya Ramal İsrafilov 2012
"Sevdi ürək"
  • Aygün Kazımova
  • Namiq Qaraçuxurlu
Namiq Qaraçuxurlu, Eldar Mansurov Sevdi ürək 2005
"Bağlanıram"
  • Aygün Kazımova
  • Namiq Qaraçuxurlu
Namiq Qaraçuxurlu Sevdi ürək 2005
"Ellerimde Çiçekler" Aygün Kazımova İlhan Şeşen Sevdi ürək 2005
"Reyhan" Aygün Kazımova Fikrət Əmirov, Tələt Eyyubov Sevdi ürək 2005
"Unut Sevme Beni" Aygün Kazımova Baki Çallıoğlu Sevdi ürək 2005
"Son Söz" Aygün Kazımova Hüseyn Abdullayev Sevdi ürək 2005
"Dözmədi Qəlbim"
  • Aygün Kazımova
  • Namiq Qaraçuxurlu
Sevdi ürək 2005
"Gecələr" Aygün Kazımova Namiq Qaraçuxurlu
"Küs" Aygün Kazımova
"Geceler Kara" Aygün Kazımova
"Uçacaksın" Aygün Kazımova Şehrazat Son söz 2004
"Bir söz yetər" dagger Aygün Kazımova In-Grid, Xanım İsmayılqızı Son söz 2004
"Seni düşündükçe" dagger Aygün Kazımova Vahid Aziz, Ruşen Şerefli Son söz 2004
"Mən Aygünəm" dagger Aygün Kazımova Eldar Mansurov, İkram Əliyev Son söz 2004
"Eşq" Aygün Kazımova, W trıo Vakıf Gerayzade
"Aşkım" Aygün Kazımova
"Ne Oldu Can" Aygün Kazımova
"Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu"
  • Aygün Kazımova
  • Elxan Şirinov
"Gəl"
  • Aygün Kazımova
  • Elxan Şirinov
"Bir Zaman"
  • Aygün Kazımova
  • Elxan Şirinov
"Hər Şey Düzələr"
  • Aygün Kazımova
  • Rəhim Rəhimli
"İhanet" Aygün Kazımova
"Padişah" Aygün Kazımova
"Kıskıvrak" Aygün Kazımova
"Yanayım" Aygün Kazımova
"Sevgilim (Turkish Song)" Aygün Kazımova
"I am Alone" Aygün Kazımova
"Asker Marşı" Aygün Kazımova Celal Kurbanov, Yaşar Bakış "Asker Marşı" 2016

Yayımlanmayan şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Sanatçı(lar) Yazar(lar) Albüm Sızma durumu Kay.
"Satıcı Qız" Aygün Kazımova Ramal İsrafilov Hayır [21]
"Məhəbbət olmayanda" Aygün Kazımova Cavanşir Quliyev Evet
"Məni daha gözləmə" Aygün Kazımova Cavanşir Quliyev Evet [22]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Aygün Kazımova, "Can Azərbaycan"'ı Azerice ve Rusça söylüyor.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]