Şablon tartışma:Türkiye başbakanları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Şablonlar (Şablon-sınıf, NA-önem)
VikiProje simgesi Bu şablon, Vikipedi'deki Şablonlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Şablonlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Şablon  Bu şablon için herhangi bir değerlendirme yapmaya gerek yoktur.
 

Bilgi kutucuğunun açılmadığını bildirmek isterim. --Bahar (yine ben!) 15:52, 3 Aralık 2006 (UTC)

Bu tür şablonların özelliği gizli olmaları Bahar. Çok fazla şablon kullanımında sayfada görüntü kirliliği olmaması için bu gizleme yöntemi kullanılmış. Sayfanın sağ üstündeki "göster" yazısına tıklarsan şablonu görebiliyorsun.--Vito Genovese 15:54, 3 Aralık 2006 (UTC)
Şablonun 'göster'ine tıkladığım zaman açılmıyor, yoksa tabii biliyorum görüntü kirliliği olmasın diye böyle bir yönteme başvurulduğunu. --Bahar (yine ben!) 16:01, 3 Aralık 2006 (UTC)
Ahah pardon o zaman. Yalnız bende sorunsuz açılıyor, kullanıldığı maddelere de baktım, onlarda da bir problem göremedim. Tarayıcı ayarlarınla ilgili bir sorun olması muhtemel.--Vito Genovese 16:35, 3 Aralık 2006 (UTC)

Darbeci eklemesi hakkında[kaynağı değiştir]

1960 ve 1980 darbeleri sonucunda askeri yönetimler tarafından atanan başbakanları (darbeci) şeklinde işaretledim. Eğer bunun yanlış olduğunu düşünüyorsanız lütfen değişikliğimi geri alın. Bu imzasız yazı HectorTroi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 21.38, 10 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]