İçeriğe atla

Şablon tartışma:Türkiye-köy-taslak

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Şablonlar (Şablon-sınıf, NA-önem)
VikiProje simgesi Bu şablon, Vikipedi'deki Şablonlar maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Şablonlar kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Şablon  Bu şablon için herhangi bir değerlendirme yapmaya gerek yoktur.
 

Köy-taslak?[kaynağı değiştir]

Şablonun adının "köy-taslak" şeklinde kalması ne kadar uygundur? Sonuçta Vikide Türkiye'den başka ülkelerin de köy maddeleri mevcut. Vikipedi'de Türkiye ansikopedisi olmadığına göre "Türkiye-köy-taslak" daha doğru değil mi? --82 ~145 ileti 18:55, 12 Mayıs 2011 (UTC)

Türkiye-yerleşim-taslak olsa daha faydalı olur bence.--Rapsar 10:33, 16 Mayıs 2011 (UTC)
Yalnız ilçeler de, bucaklar da, mahalleler de yerleşim kapsamına giriyor; ama bunlar {{Bucak-taslak}} gibi ayrı şablonlara sahip. Her ülkenin yerleşim-taslak şablonu var; ama Türkiye için gereksiz olacağını düşünüyorum, bu mevcut düzenlemeden dolayı. --82 ~145 ileti 14:50, 16 Mayıs 2011 (UTC)
Bence birilerinin Taslak sınıflandırma VikiProjesini şöyle bir elden geçirmesi gerek. Dediklerin doğru 82 bence, güzelce detaylandırılmalı ve "Şablon yardımcısı" betiği de uygun şekilde uyarlanmış hale gelmeli. --Stultiwikiabana yaz 15:20, 19 Mayıs 2011 (UTC)
  • Aslında düşündüm de, her il için şunun gibi taslak şablonlarımız var. İllere göre kategorizasyon yapsak daha iyi olmaz mı?--Rapsar 12:32, 22 Mayıs 2011 (UTC)