Şablon:GEOnet3

Vikipedi, özgür ansiklopedi

{{{2}}} GEOnet Names Server'da, bu bağlantıda, Gelişmiş Arama kutusunu açarak, "Benzersiz Özellik Kimliği" formuna "{{{1}}}" girerek ve "Veritabanında Ara" yı tıklayarak bulunabilir.

Şablon belgelemesi[gör] [değiştir] [geçmiş] [temizle]

{{GEOnet3}}, Ulusal Jeouzamsal İstihbarat Ajansı (NGA) tarafından yayınlanan GEOnet Names Server (GNS) için bir arama sayfasına harici bir bağlantı oluşturur. Bağlantıyla birlikte görüntülenen arama talimatlarında Geonet'i (UFI) içerir. Bu şablon, artık çalışmayan doğrudan bir bağlantı oluşturan {{GEOnet}} yerine kullanılabilir.

Kullanımı[kaynağı değiştir]

{{GEOnet3|UFI|İsim}}

TemplateData[kaynağı değiştir]

Bu şablon, Görsel Düzenleyici ve diğer araçları kullanarak oluşturulmuş TemplateData şablonu belgelemesidir; bu şablon için aylık hata raporuna bakın.

GEOnet3 için şablon verileri

Bu şablon, Ulusal Coğrafi İstihbarat Teşkilatı (NGA) tarafından yayınlanan GEOnet Name Server (GNS) için bir arama sayfasına harici bir bağlantı oluşturur. Bağlantıyla birlikte görüntülenen arama talimatlarında GEOnet Benzersiz Özellik Tanımlayıcısını (UFI) içerir.

Şablon parametreleri[Şablon veriyi değiştir]

ParametreAçıklamaTürDurum
UFI1

http://geonames.nga.mil/namesgaz/ adresindeki gelişmiş Arama sayfasında girilebilen GEOnet Benzersiz Özellik Tanımlayıcısı (UFI).

Varsayılan
Sayıgerekli
İsim2

Ad veya diğer açıklayıcı metinler. Verilmezse, varsayılan olarak Vikipedi makalesi adıdır.

Varsayılan
{{SAYFAADI}}
Dizeisteğe bağlı

Örnekler[kaynağı değiştir]

{{GEOnet3}} örnekleri
Kod Sonuç
{{GEOnet3|-2705195}} GEOnet3 GEOnet Names Server'da, bu bağlantıda, Gelişmiş Arama kutusunu açarak, "Benzersiz Özellik Kimliği" formuna "-2705195" girerek ve "Veritabanında Ara" yı tıklayarak bulunabilir.
{{GEOnet3|-2705195|Bakü, Azerbaycan}} Bakü, Azerbaycan GEOnet Names Server'da, bu bağlantıda, Gelişmiş Arama kutusunu açarak, "Benzersiz Özellik Kimliği" formuna "-2705195" girerek ve "Veritabanında Ara" yı tıklayarak bulunabilir.

Yukarıda gösterilen örnekler, aşağıdakilere harici bir bağlantı oluşturur:

Ayrıca bakınız[kaynağı değiştir]

Benzer şablonlar:

Harici bağlantılar[kaynağı değiştir]