Vikiproje tartışma:Sovyetler Birliği/İşbirliği Projesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sovyetler Birliği (Proje-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sovyetler Birliği maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sovyetler Birliği kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Proje  Bu madde Proje-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Sorumluluk dağılımı[kaynağı değiştir]

Sayın @Ahmet Turhan merhaba! Proje üzerindeki yükünüzü hafifletmek maksadıyla öncelikle C, eğer uygun bulursanız B maddesinin sorumluluğunu alabilirim. Hem SSCB konusunda bilgim kısıtlı, bilgi edinirim, hem aklımdaki portal kurma düşüncesi için tecrübem olur ne dersiniz? Saygılarımla chansey Mesaj 19:46, 6 Ocak 2017 (UTC)

Tabiki, çok da sevinirim. --Ahmet Turhan (mesaj) 20:30, 6 Ocak 2017 (UTC)
Teşekkür ederim. Kullanıcı:Chansey/SSCBProjeHakkında sayfasına sorumluluk hakkında işime yaratacak şablonları/ödülleri vs. Aktarırsanız veya bana bir link gönderirseniz memnun olurum. chansey Mesaj 22:29, 7 Ocak 2017 (UTC)
@Chansey: duyuru şablonları, işbirliği ödülleri, ödül listesi kısımlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca diğer kullanıcılara duyurmak üzere anket ve oylamalar, düzenlenmesi gereken maddeler ve katılımcılar sayfaları yararlı olacaktır. --Ahmet Turhan (mesaj) 12:01, 8 Ocak 2017 (UTC)
Tamamdır. Siz konuyu belirleyip, duyuruyu icra edin, ben kontrolü sağlayıp puanlayayım sayın Turhan... Hayırlı olsun :) chansey Mesaj 12:13, 8 Ocak 2017 (UTC)