Tartışma:Konjektür

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Taslak-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Felsefe (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Felsefe maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Felsefe kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kelimenin bu şekliyle Türkçe kaynaklarda kullanımını görebilen var mı? TDK bu kelimeye yer vermeyerek "sanıt" önerisi yapmış ancak yaygınlık kaygısıyla taşımadım direkt olarak. Şahsen iki kullanıma da daha önce rastlamadım. Elinde kaynak olan varsa düzeltelim. --Sayginer 22:17, 8 Ağustos 2011 (UTC)

6 yıl olmuş dile kolay. Tekrar soralım "Konjektür" Türkçede kullanılan bir kelime mi? --Sayginerv-posta 08:00, 26 Kasım 2017 (UTC)

Anlama dayalı bozukluk[kaynağı değiştir]

Bu makalenin tanım kısmının yüklem bölümünde anlam bilgisine dayalı anlatım bozukluğu vardır. Bunun düzeltilmesi gerekir. Probateur (mesaj) 13.23, 30 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Bir önermelere dayalı ad kısmı hatalı Probateur (mesaj) 13.24, 30 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]